icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
18. apr 2013

@willy_wonka asi len spinal, aj ked poznam tri kocky, co citili bolestivo, ze ich zarezali do maternice. No a je to neprijemne, ked ti roztahuju tie svaly, to citis, aj ked to neboli. No ale babo ti hned ukazu, tak to hovori za spinal.
Ja sa este planujem spytat na ten prirodzeny porod.

danielle
18. apr 2013

@misza1 ano, v obchode, kde maju vacsinou slovenske a ceske vyrobky. kupila som si tam aj ceske klasicke plienky a vyzeraju kvalitne. 🙂 zupan stal 17,50 Eur a set kosela a zupan bol okolo 28,- Eur

misza1
18. apr 2013

@danielle nebyla to ta slovenka obchod? no musim jit prozkoumat obchody na Nove Dubnici( za 15 min jsem vybavena😀

danielle
18. apr 2013

@misza1 🙂 nebola to original slovenka, ale maju tam aj zo slovenky veci. aj inych vyrobcov. presne, treba popozerat, ja som tam tiez len nahodou isla pozriet a odisla som spokojna... 🙂 tak vela stastia v ND 🙂

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 xi akurat som.dosla z lidlu aj s leginami 😀..su super zajtra idem.este nabjedny teraz som si dost velke.kupila ale nevadi sak.mam.este kopu casu pred sebou heh...joj.super moja ale nicoho sa neboj ;)..uvidis bude to uplne super ako uvidis malinku ked sa narodka a na porod ani nepomyslis...uvidis ubehne cely porod.ako.voda ;)..ver mi..ja sa praveze moc tesim na porod...neviem ako.sa to.blizi tym.viacej sa tesim a verim.ze to.bude uplna pohodicka 🙂..mozno preto ze cele.tehu mam uplne super heh ziadne komplikacie jednoducho nic (musim.si.zaklopkat ) malinka je super cez den santi a v noci spinka spolu s mamickou strasne dobre dietatko ja mam.v brusku..my uz teraz mame rezim den a noc 😀

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 no tak to som rada moja , ze leginky su super k tomu nejake supky a mozme ist 😉 my sme tiez mali taky rezim den a noc ale teraz sa jej dost casto v noci cka comu sa az cudujem 😉 ked ti mam pravdu povedat tesim sa aj ja , ze uz bude poklad pri mne ale aj sa bojim no 🙂 len dufam, ze manzel to stihne lebo on pracuje v zahranici tak je to take 🙂 tak nech mas este zvysok tehotenstva taky pokojny 😲

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 no su super ale asi zajtra pojdem.vymenit za mensie 🙂..sice nevypadam nejak atraktivne ale.co narobis ved som.tehotna 😀..a kupila.som.si aj jahodky mnaaaam xi xi..no.nic idem.sa asi pustit do pratania bo je to.tu ako.po.vybuchu 😀.ale neboj stihne to manzel uvidis...vsak.jasne zase treba sa aj bat ale na mna ta bojazlivost este neprisla mozno je niekde vzadu ale prevysuje ju ta tesba na malu...sak.seci ze uz sa tesis ked sa zbavis brucha a tak ale co ja vjem je malo.takych dni kedy by som.uz chcela.porodit ale vela takych dni co.som moc stastna heh...dakujem aj tebe prijemne tehulkovanie este treba si este uzit slobodu heh bo potom.nastane tvrdy rezim 😀...no inak aj mojej malej sa furt cka xi ale.cez.den ako.hovorim v noci spi ako dudok a rano tak isto kolkokrat ju musim postuchat aby ma kopla aby som vedela ze je vlastne tam 😀..a co sa mi paci dovoli mi spat na chrbate este heh

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 si si asi zobrala to najvacsie cislo co 44/46 ? jahodky ? ja som tiez na nich pozerala 🙂 ale nakoniec som odolala a vzala si len sojovu tycinku 🙂 ja sa tesim este ze mam brusko 🙂 este je take pekne pevne a s malickou tam 🙂 ja este tiez mozem spat na chrbte ale zase strasne funim uz v noci 🙂 tak neze budes pratat ako fretka 🙂 tak s mierou a tak pekne odpocivanie 😉

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 jo presne te najvacsie som.si vzala heh...heh sa mi ani nezda ze by dala.tehula mohla byt este vacsia odomna 😀.xi xi..dufam.ze te mensie budu uz super xi xi...neboj moja heh budem.pomalicky pratat v ramci moznosti ;)..i ked ja som.taka ze ked sa raz do niecoho pustim musim.to dokoncit xi xi..aj mne sa paci.brusko heh len neznasam.te pohlady starych babiek co.cumia akokeby som.bola naha kks.a pritom.oni rodili.pomaly v 17 a ja mam 23..

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 no ja mam tie 40/42 a to uplne staci lebo to sa ti fajne natiahne ale prijemne su fakt to sa musi nechat 🙂 noo ja tiez ked sa do niecoho pustim tak to musim dokoncit ale dneska sa mi uz nechce nic akurat pojdem psika vyvencit 🙂 noo tie cuzy si nevsimaj naj si pozeraju na svoje brucha 🙂 🙂 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444
@lenka1989 tiez mate problem so zazeranim ? :D ja detto, vyzeram mlado, tak kukaju na mna(ine tehulky v poradni) ako na nezrelu stredoskolacku, a chudak manzel vyzera ako pedofil :D

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 kolko vazis ak mozem vedet?..jeeej aj ja stem.ist von hehe len mna nema ist kto vyvencit 😀...a samu ma to nebavi vobec...no inak mas pravdu nech cucia na svoje brucha heh 😀..mrkvy

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka jaaaaj teraz som.sa dobre zasmiala ze pedofil co ti sisi 😀..no v nasom.vztahu vypadam ako ja pedofilka bo drahy vypada tak na 18 a ma 27 😀...heh a mne zase tipuju okolo 25...u nas bol aj incest co si mysleli ze sme surodenci ako chapes?kks...inak seci su daky chytry nie?

lenka1989
18. apr 2013

@willy_wonka 😀 😀 😀 no ale co ja minule videla bola som na poradni a bola tam jedna pani noo ale bola velmi nechutna to podla ruk bolo vidno ze je velmi stara to urcite po 45 mala ale vyzeralo to otrasne az mi zle bolo 😀

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 no tak ja vazim 85 kg zatial 😀 😀 😀 a ty kolko ? tak to skor mna psik berie vyvencit lebo musim ist ale aspon ma donuti 🙂

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444 ale fakt, chudatko moje, taketo situacie musi prezivat, sa smejem, ze ako budu zazerat,ked budeme spolu kocikovat :Dt
Ked sa vytuningujem tak vyzeram aj na 23-24, inak na 18:D manzel ma tohto roku 31 a aj vxzera na svoj vek,taky tato uz je 🙂)

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 jooj ja mam uz 91 😀...hovorim ja taky slon som he..ja mam doma mys masuro ju volame bo je tlsta heh no ale.neviem ako by to vypadalo keby ju vezmem von 😀...ma na salame cely den drichme v domceku heh..

lenka1989
18. apr 2013

@zuzka444 ved to este nemas vela a si zober ze to nie je len tuk ale aj voda a to pojde prec 😉 tak aspon by si ju dala na zem a nikde by sa nenahlila lebo by nevladala 😀 😀

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka a v skutocnosti mas kolko?...heh..jabtez ked hodim maltu a dako dobre oblecem.vypadam staro ale co.ten moj.chudacik co vypada tak mlado xi xi..on taky sportovy typ a ani pomaly nezarasta xi xi..taky moj chlapcek heh..

zuzka444
18. apr 2013

@lenka1989 no hej ale tak ako by kukali ze vencim mys 😀...inaaaak ma aj tu gulu do ktorej sa ma davat ale chudera neviem.ci by ju zvladla gulat 😀...no.dufam.ze to pojde prec lebo inaaaak dovidenia.davam tomu ze este dobre 3 mesiace budem nosit tehotenske veci po porode 😀

delica
18. apr 2013

@willy_wonka
@zuzka444
inak baby naša @misza1 vyzera brutalne mlado, ja by som jej ani cigarety nepredala...teda som ju videla len na fotke, ale že tak 17-18

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444 v skutocnosti mam 25 :D

@delica @misza1 ukaz fotku ty dieta :D co uz, sme tu zachovale tehulky.🙂

delica
18. apr 2013

@willy_wonka jj, sme také garážované, ako by moj tatko povedal :D
@misza1 nezabíjaj ma, ze som taký bonzák :D

zuzka444
18. apr 2013

@delica heeeej to vazne ?xi xi..inak moja kamoska tiez tak vypada uplne mlado ma 3 deti a bude mat 29 rokov a ked si ide kupit cigarety tak pytaju obciansky 😀..

willy_wonka
18. apr 2013

Inak kde je @misza1, dufam, ze nesla manzelovi naproti zas bude cela spuchnuta....

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka heh no pekne xi xi..veru veru sme zachovale tehule heh co si budeme klamat 😀..to nam asi to tehotenstvo tak prospieva 🙂...

willy_wonka
18. apr 2013

@zuzka444
@lenka1989 a ja som pribrala cca 13 kil :D

zuzka444
18. apr 2013

@willy_wonka alebo sa tvari ze tu neni ked pytame fotku 😀

delica
18. apr 2013

@zuzka444
@willy_wonka
ked som lezala v nemocke, tak som si vypocula prednasku od spoluleziacej, preco sa ma rodit do 30 a ako su dobre mamy len tie,co rodia prve dieta okolo 20, ze 30nicky maju skor blizsie k starym mamam :D. No tak som sa na nu kukla a spytala som sa jej, ci jej nevadi, prave jedna stara mama tu s nou lezi :D:D:D:D. A potom to len zahovarala 😀, ze v tom pyzame a s drdolom nevyzeram na svoj vek :D.

zuzka444
18. apr 2013

@delica no.dobre daka chytracka...kazda zena je inokedy pripravena mat dieta..by ma zaujimalo kera 20 chce mat dieta ked podaktore 20 su same deti este...teraz to uz neni ako volakedy ze sa rodilo do 20 a po 20 si uz bola pomalh stara dievka...ja som mala susedu co mala druhe dietatko v 43 rokoch..a co?to.je jedno v kolkych rokoch rodis...ked si pripravena v 17 tak v 17 ked v 40 tak.v 40..nie?