icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
18. apr 2013

och, baby, kedy to stihate pisat? som vas docitala a mozem ist spat 😀
cely den s malym vonku, na mobile nemzozem vas sledovat lebo mi ho hned driape z ruky, ze chce pozerat rozpravku 😝 ...ale aspon, ze uz sa da byt vonku, len skoda, ze tu mame take uzasne ihrisko, kde sa po 10 minutach nudi...to kde s nim budem cele leto? 😕
inak vcera som absolvovala dalsie stretnutie s dulami a inymi tehulkami, bolo super 🙂
...a ked uzs te tu davali umelecke diela, takto mi dnes Tobi pomahal vesat pradlo 🙂

anicka.be
18. apr 2013

@foxinecka keby boli leginy, tak beriem 38/40, ale uz boli vypredane. Zobrala som teplaky 40/42 a v pohode, ale myslim, ze aj 38/40 by boli fajn.

leus10
18. apr 2013

Ja som zo şoku dnes skoro porodila alebo to boli tý poslíčkovia moja staršia dcéra sa dnes bola korčulovať ako každý den a prišla s rozbitou bradou hneď som pozerala zuby ,tie boli ok Ale ked mm zobral Do ruku prilbu prišiel za malou a že pobozkaj ju zachránila ti život ,ked som ju videla hned mi stvrdlo bruško bolesti v krìžoch aj v podbruşku tak som sa zlakla čo sa mohlo stať keby ju nebola,mala

willy_wonka
18. apr 2013

@hobit ahoj🙂 budem mat dalsiu teoreticku lekciu?🙂

hobit
19. apr 2013

@willy_wonka ahoj, neboj, myslim na teba, vecer ti napisem 😉

jankastubka
19. apr 2013

Tak moje miery vyska 164, na vahe + 12 kg, a obvod bruska presne 100 cm, vychadzala som z vahy 70 kg. Uz nesmiem vela pribrat aby som bola aspon v norme do 14 kg, ale to neviem ci dokazem, kedze mam pred sebou este 8 t.

misza1
19. apr 2013

dobre ranko🙂
mame tu zase krasny den pred sebou 😀

ja jsem se rano zmerila pres brisko a v tom nejvetsim bode mam 113 ☹ a mam +8,5kg...

@leus10 ty brdo, me by asi odvezli. nakonec to odnesla jen rozbita brada?

dulkagabulka
19. apr 2013

moja výška je 161 cm a moje priberanie?
prve tehu +11 kg
druhe tehu +17 kg
tretie tehu +19 kg
dojčila som a do pol roka po každom pôrode som bola na vahe ako pred pôrodom..aj ked, priznam sa, po tom tretom tehu som tomu neverila, ze schudnem 😀

misza1
19. apr 2013

@willi_wonka @delica tak baby, abych nebyla za sketu, pridavam slibenou fotku🙂 aji profilovku jsem si uz nahodila

misza1
19. apr 2013

toto je foto z februara 😅

misza1
19. apr 2013

ja bych si ty cigarety prodala🙂

misza1
19. apr 2013

zase si tu udelam soukromou debatu, ale neda mi to se nepochlubit, co jsme si v pondeli delali na veceri 😀

katuska54
19. apr 2013

@misza1 ze aka cica 😀
fuuu to bola vydatna vecera...ale dala by som si 😀

misza1
19. apr 2013

@katuska54 dekuju 😀
vcelku zdrava vecere🙂 masicko bylo libove doma namlete, zemlicky z tmave mouky jen ta tatarka a kecup... 😅

katuska54
19. apr 2013

@misza1 ale teraz si mozeme dopriat co len chceme 🙂 potom uz to bude horsie...

misza1
19. apr 2013

@katuska54 jj aji mamina mi rikala, jez vsechno, Osky si na to musi zvyknout, az budes kojit, tak si vzpomenes co vsechno jsi zapomela v tehu jist🙂

katuska54
19. apr 2013

@misza1 presne moje slova....aspon nebudu mat vselijake alergie,ked uz teraz ich nato ucime 😉

misza1
19. apr 2013

@katuska54 no my se alergiim asi nevyhneme, jednak jsem cca pul roku pred otehu brala antibiotika a mm je alergicky snad na vsechno a jeste k tomu ma sezonni astmu, ale beda mu jak bude vybiravy v jidle jako muj mm!!! 🙂

misza1
19. apr 2013

@hobit ja pisavam z prace🙂 kdyz jsem doma, tak taky moc nemam cas, jen kdyz si vecer na chvili lehnu k tv.
mas sikovne ditko, priste at to tridi podle barvicek😀

delica
19. apr 2013

@hobit to je aký šikovníček :D. Tak vieš, ked musim cely den lezat alebo sediet a robim este nieco do prace, tak sa prekliknem , co sa deje.
@misza1 ja by som ti cigarety nepredala a este by som ta asi oslovila po svedsky :D haha

misza1
19. apr 2013

@delica videla jsi jak vypada i muj mm, kdyz jsme byli na dovolence i s mojimi rodici, tak si tam pani v obchode myslela ze jsme sourozenci😀 tak jsme si dali zavazek, ze oprasime nemcinu a priste kdyz nekam pojedeme budeme mluvit nemecky🙂

delica
19. apr 2013

@leus10 ja som si myslela rano, ze rodim alebo co...som sa zobudzala, chcela som sa prevalit a taka prudka bolest v lavom podbrusku a ani pohnut, maly zacal v bruchu robit turbulentne pohyby, ja ze uz sa sam derie von. Ale brucho makke, tak som ohmatala, ci mi neodtiekla plodova voda...nic. No a teraz mi nic nie je.

pavuciatko
19. apr 2013

ahojte baby, prosím vás, čo musím vybaviť pred nástupom na materskú? od pondelka 22.4. už nastupujem. mne doktor povedal, že len odnesiem papier, ktorý mi v pondelok napíše zamestnávateľovi a hotovo. ale predsda len netreba ešte niečo na socialku, alebo zdravotku? ďakujem.

delica
19. apr 2013

@misza1 no idem ho pozriet, nejak mam zafixovany len tvoju nordickú podobu :D

azalka22
19. apr 2013

@pavuciatko nie, iba ten papier, co ti da dr odnesies zamestnavatelovi / treba ho podpisat na opacnej strane a vypisat, ako-kam chces posielat peniaze. zamestnavatel to potvrdi a posiela socialke -aspon u nas to tak funguje.
zdravotna s tym nema nic spolocne. toto su peniaze zo socialky. ak sa nemylim.

delica
19. apr 2013

@delica no fakt, vy budete mat maleho blondacika 🙂))))))

misza1
19. apr 2013

@delica a to ted mam o neco tmavsi vlasy🙂

misza1
19. apr 2013

@delica no na to jsem zvedava jake bude mit vlasky, moje mamina i svokra jsou tmavovlase a nevim jake mame geny, uz jsem zapomela jak se to jmenuje, ale nekdo ma jasne dany typ vlasu a oci a nekdo ma predispozici na vsechny.

pavuciatko
19. apr 2013

@azalka22 ďakujem. tak to som rada 🙂

silvianm
19. apr 2013

@misza1 mozno je to tym ze Oskar este nie je celkom dobre ulozeny..