Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ja som zo şoku dnes skoro porodila alebo to boli tý poslíčkovia moja staršia dcéra sa dnes bola korčulovať ako každý den a prišla s rozbitou bradou hneď som pozerala zuby ,tie boli ok Ale ked mm zobral Do ruku prilbu prišiel za malou a že pobozkaj ju zachránila ti život ,ked som ju videla hned mi stvrdlo bruško bolesti v krìžoch aj v podbruşku tak som sa zlakla čo sa mohlo stať keby ju nebola,mala
@hobit ahoj🙂 budem mat dalsiu teoreticku lekciu?🙂
@willy_wonka ahoj, neboj, myslim na teba, vecer ti napisem 😉
Tak moje miery vyska 164, na vahe + 12 kg, a obvod bruska presne 100 cm, vychadzala som z vahy 70 kg. Uz nesmiem vela pribrat aby som bola aspon v norme do 14 kg, ale to neviem ci dokazem, kedze mam pred sebou este 8 t.
moja výška je 161 cm a moje priberanie?
prve tehu +11 kg
druhe tehu +17 kg
tretie tehu +19 kg
dojčila som a do pol roka po každom pôrode som bola na vahe ako pred pôrodom..aj ked, priznam sa, po tom tretom tehu som tomu neverila, ze schudnem 😀
@willi_wonka @delica tak baby, abych nebyla za sketu, pridavam slibenou fotku🙂 aji profilovku jsem si uz nahodila
ja bych si ty cigarety prodala🙂
@leus10 ja som si myslela rano, ze rodim alebo co...som sa zobudzala, chcela som sa prevalit a taka prudka bolest v lavom podbrusku a ani pohnut, maly zacal v bruchu robit turbulentne pohyby, ja ze uz sa sam derie von. Ale brucho makke, tak som ohmatala, ci mi neodtiekla plodova voda...nic. No a teraz mi nic nie je.
ahojte baby, prosím vás, čo musím vybaviť pred nástupom na materskú? od pondelka 22.4. už nastupujem. mne doktor povedal, že len odnesiem papier, ktorý mi v pondelok napíše zamestnávateľovi a hotovo. ale predsda len netreba ešte niečo na socialku, alebo zdravotku? ďakujem.
@pavuciatko nie, iba ten papier, co ti da dr odnesies zamestnavatelovi / treba ho podpisat na opacnej strane a vypisat, ako-kam chces posielat peniaze. zamestnavatel to potvrdi a posiela socialke -aspon u nas to tak funguje.
zdravotna s tym nema nic spolocne. toto su peniaze zo socialky. ak sa nemylim.
@azalka22 ďakujem. tak to som rada 🙂

och, baby, kedy to stihate pisat? som vas docitala a mozem ist spat 😀
cely den s malym vonku, na mobile nemzozem vas sledovat lebo mi ho hned driape z ruky, ze chce pozerat rozpravku 😝 ...ale aspon, ze uz sa da byt vonku, len skoda, ze tu mame take uzasne ihrisko, kde sa po 10 minutach nudi...to kde s nim budem cele leto? 😕
inak vcera som absolvovala dalsie stretnutie s dulami a inymi tehulkami, bolo super 🙂
...a ked uzs te tu davali umelecke diela, takto mi dnes Tobi pomahal vesat pradlo 🙂