Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka tak se nechej vyfotit, nebo hod co je ted oblibene shora vyplestene oci🙂
vcelku se dneska bavim v praci, nezavisle na sobe se me lidi ptaji, ze co mi chybi jeste pro Oskyho nebo co vsechno uz mam🙂 😎 tusim vyzvidaji co by mi mohli koupit na odchod😀
@misza1 musim pockat na.tu chvilu, kedy si zas poviem aka som pekna :D teraz to teda nie je :D
@willy_wonka vidis, mala si sa fotit minuly tyzden, ked si chodila a kukala sa do zrkadla a to ti hovorilo wonka, wonka, aká si len pekná :D.
@delica ale vtedy som bola fakt kus, teraz sa.to akosi zopsulo, ale ono zas vyjde slnko :D snad...
@willy_wonka podla mna s tym bruchom velkym musis byt brutalny kus aj teraz ;).
Som prave zjedla celozrnny chlieb s nutelou........ženy, nikdy som nutelu nejedla
@misza1 hej.. Na ten obvod..potom som este chcela pisat ale vyhodilo mi to chybu na stranke..ja som si pre istotu ani obvod nemerala..xixi..ani predtym ani teraz 🙂 ale nohavice zapnem netehoske stale..ale to je tym ze su to bedraky..tak nemam s cim pas porovnat..maly cely den nekopal..az teraz..uz som rozmyslala ci je vsetko ok..spachtos je to 🙂
@delica ano,tak to mas uplnu pravdu.som riadny kus :D
Vrr, ja som nemala teply obed, tak vyjedam co najdem, som z toho nervna :-/
@delica ja musim zaklepat ze to co jsem fakt nikdy nechtela jist, tak to nejim ani ted. ikdyz myslenka ze bych si lizla medu tu byla, ale jen jsem si cichla, tak byl ten napad pric🙂
to jsem i ja zvedava, pevne verim ze mi nenechaji udelat plinkovy dort z tesco plinek🙂 nebo nepokupujou dudliky- to se budu snazit u Oskyho uplne vyloucit ale vubec nejsem vybirava😀
@silvianm ja jsem se taky nechtela merit, ale rano lezel na stole metr, tak jsem se zmerila🙂 ja nezapnu knoflik, zip dotahnu nasilu hore🙂 ale neni mi to pohodlne, tak to nenosim.
to Osky je dneska asi porad vzhuru, ryje se mi zadeckem pod zebra, no nic prijemne sedim jako nasponovana a obcas se musim az postavit🙂
@willy_wonka my budeme mat teplu veceru - ale idem si spravit salat z repy, mrkvy, jablka a orechov...A idem si ho spravit hned, lebo sa musim trochu pohybat, lebo Richardov zadok je narvaty v mojom lavom boku zasa....tak nech ho to vrati naspat. Chuda moje, som presladila asi plodovu vodu, zas mi stikuta.
@delica tak to je super pravidlo, tu je to vzdy tak ze vsichni pozvani se poskladaji 2-5E, vybere se za to nejaky darek a zbytek penizku se da odchazejicimu, vetsinou se to utrati na te rozlucce.
jedna hlavni organizatorka vzdy koupila otvirak na vino za 50E, no kazdy byl pak nastvany, ale co uz. ja jsem ji rovnou rekla ze radsi at mi nekupuje nic, nez ten otvirak. mame sice doma dost vina, i vlastniho ale k tomu mame i x sad na otevirani a servirovani...
ano, jeji mm je spolumajitel urpineru a na zahori maji vinohrad, a ji to prijde ze takovy otvirak musi mit doma kazdy. ja teda nejsem nejaky zgrlos, ale takovym otvirakem by mi bylo lito otevirat vino🙂
zienky ked vy ,tak aj ja...ale dnes vecer foto mazem... to len pre vas na kratko... 🙂 nech sa aspon takto vidime...
@kavaapalma jéééj, dalsia kocka!
@kavaapalma fesica🙂 nemaz, snizuje mi to gulas v nickoch🙂 na "k" je vas tu strasne moc a ja jsem z toho pako co si s kym pisu😀
@willy_wonka
@delica
defcata🙂 jdu domu z prace, aby jste se o me nebaly, nejdu dneska nikam naprochazku, teda jen po obchodech a to me bude mm vozit autem. k veceru se zas ozvu 😀
no same foto je tu dnes 🙂 uz som vychrapana a najedena a mala ma teraz pod rebra kope....
@kavaapalma ja som s tym tiez dlho vahala, predsa to nie je fb, ze vyberas si,kto sa na teba kuka, ale Miškina fotka mi dodala odvahu :D a som sa citila aj blbo, ze som vcera vypisovala, ze ako vyzera mlado a ona potom sem dala fotku aj ja.
@misza1
@delica
@kavaapalma
@willy_wonka tak aj ja som sem hodila foto....nasla som take normal iba zo svadby...ved je najcerstvejsia 😀
a dnes to mam za 54 dni...to je moje datum narodenia 😅
@katuska54
@misza1
@kavaapalma
my sme fakt kočky :D
baby vy ste dostali u svojho gyn. nejake reklamne kufriky co sa davaju tehulkam? teraz som tu nasla taku temu a niektore to dostali u gyn. a niektore az v porodnici...

@misza1 nie, nie, len som lustrovala... asi som obmedzena ale.zbierka mojich fotiek sa vztahuje iba na : "motorka, motorka profil, wonka na motorke, wonka sa rozbieha, wonka pred motorkou :D "