icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54
@delica
@misza1 lepsie som zatial nenasla :D
no modelky :D

katuska54
19. apr 2013

@delica
@misza1
@kavaapalma
@willy_wonka uz len stretko v porodnici a hotovo.... 😀

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 mohlo by to tak vyjst...aspon by bola zabava, amaterky v akcii 🙂

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka to by bola aka groteska 😀 ze amaterky 😕
inak teraz som sa rorhodla ze zacnem s masazou hradze a pit ten caj z malinovych listov...a budem dufat,ze to pomoze

willy_wonka
19. apr 2013

Hmm, dumam dumam... mate nejake "spesl" nadobky na uskladnenie mlieka v pripade jeho nadbytku?

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 ty vies kde sa nachadza?:D ale s tym cajom neskor,tak zaciatok 9teho mesiaca by mohol stacit,nie?

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka kukala som to na youtube...a s tym cajom zacnem tak v 35tt asi

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 co si dala do vyhladavania?🙂)

Pozeram "pali vam to" ten moderator nema chybu, take blbosti z neho lezu 🙂

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka poslala som ti link...ale bude lepsie ked ti to bude robit mm 😀

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 AU!!'! Tak to nieeeee ...

katuska54
19. apr 2013

@dulkagabulka dakujem 🙂 idem studovat.

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka vyzera to hrozne...ale mojej sestre to aspon trochu pomohlo pri oboch porodoch...tak to skusim aj ja.

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 no veru, vyzera to dost drsne..šmankote, to budem na rešeto.... :-/

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka este mam nato 2tt a potom to zacne...som zvedava ako dlho to vydrzim 🙂

delica
19. apr 2013

@katuska54 ja mam problem sa teraz poriadne umyt, o holeni ani nerozpravam a nie to si narvat prsty tam a natahovat si to

delica
19. apr 2013

@willy_wonka :D fotka! Ďalšie mláďa 🙂))

willy_wonka
19. apr 2013

@delica dobre garazovana :D

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54 drzim palce 🙂 🙂 ake mas plany na.vikend?

kavaapalma
19. apr 2013

@katuska54
@willy_wonka
@delica
@misza1 no to fakt sme kocky a nadherne maminky...
ja tiez planujem pit ten caj,no este nato cas...zacnem tak o cca 2tyzdne...
vo stvrtok idem na kontrolu na dia,tak som objednana ku kadernicke...len sa rozhodujem ci si dat blond melir,alebo zafarbit komplet do mahagona... tak to bude potom origos nova foto...
so mnou sa v porodnici asi tazko stretnete-coz skoda,lebo som na druhom konci od vas...

misza1
19. apr 2013

ahojte🙂 Misa sloni noha se hlasi🙂
sehnala jsem tu lidl podprdu a je fakt pekna a pohodlna.
jsem tu tusim rozjela foteckovo🙂

@delica nemej zaden stres,fotku jsem tu nemela protoze jsem nechtela aby par lidi vedelo ze jsem tehu,ale ted uz to vi kazdy🙂
a s tim holenim mas pravdu at delam co chci uz si tam nevidim🙂 vcelku fuska oholit se na slepo🙂

katuska54
19. apr 2013

@delica tak to aj ja mam problem s holenim...pouzivam zrkadielko 😀 a tu masaz bude robit pan mm 😕 to bude sranda 😝

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka moj plan: v sobotu upratovat,lebo mm ide prezut afticko a urobit garancku konecne a v nedelu sa chystame na nakupy...a dufam,ze si najdem cas aj pospat trochu.
a co ty? ake plany mas ty?

willy_wonka
19. apr 2013

@katuska54
@delica
@misza1 nestastne holenie :D ja idem po pamati :D
katka, ty sa uz setri !🙂 no co budem robit ja, este presne neviem, asi ostanem lezat :D

katuska54
19. apr 2013

@willy_wonka ale upratat musim,lebo nas ten bordel zozerie...len povysavam,utriem prach a umyjem podlahy 🙂
horsie to bude,ked nam pridu tie dvere...mali by tu byt uz dalsi tyzden...to mi uz uprace mamina.
s tym holenim....ja ked som isla po pamati tak som sa porezala ☹ tak uz pouzivam zrkadielko...a uz som povedala mm,ze to bude robit on 🙂 tak som zvedava ako dopadnem 😕

katuska54
19. apr 2013

mame stikutku 😀

delica
19. apr 2013

@katuska54 no mne mámuš slubila umyť okná a ako sa hrala na batmana minuly tyzden, tak asi si na mna pockaju, kym neporodím...ale trepem...ja som okna umyvala len dva razy, vzdy to robi manžel :D

katuska54
19. apr 2013

@delica to mas dobreho manzela 🙂 ten moj je lenivy 😀 a ked vidim ked nieco robi doma,tak si to radsej urobim sama.
ale musim povedat,ze naposledy mi pomohol aspon utiet prach..

hobit
19. apr 2013

@misza1 matne si pamatam, ze aj ja som pisavala z prace ked som cakala Tobiho...podla farieb? neblazni, uz na toto vyvinul maximum svojho sustredenia, on vydrzi pri jednej cinnosti max. tak 2 minuty vacsinou 😀