Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 nezozerie, to sa neboj. Viem o com hovorim, mm sa moc nehrnie do upratovania, a ja to teraz fakt robit nebudem, nemusis mat velku predstavivost, aby si mala predstavu o tom ako to u nas teraz vyzera :D
@willy_wonka ok prehovorila si ma 😀 budem cumet do telky a nic nerobit..obed tiez nemusim varit...
tada, dievcata, konecne som vas docitala a konecne ste vytiahi fotky... 🙂
idem brumat....dobru noc a krasne snicky Vam zelam 🙂
Omg, to mi trvalo, kym som Vas docitala, boze babenky, ked tu som , tak vy sa niekde vyhrievate a ked tu nie som, tak dokazete zapisat 6 strany 😀 Ale je to super, ze sme aktivna skupina!
A KONECNE ste pridali fotky, prosim nemazte, ved ako to uz niekto pisal, uz sme zostali len stalice, tak nech sa mi nepletu nicky 🙂
BTW @misza som si predstavovala ako tmavovlasku, @delica ako plavovlasku, @katuska54 som sa trafila, @kavaapalma ako blondinku, @willy_wonka ako tmavovlasku 😎 este @hobit chyba!
😀
Ste kocky!
tak tu mate, je sice spred 3 rokov zo svadby, ale vobec som odvtedy nezostarla 😀
@willy_wonka avent via pohariky...ale rovnako dobre posluzia aj sklenen pohariky z detskej vyzivy...ja som mala kvalitnu zasobu v mrazaku 🙂
@anicka.be dnes mame fotkovy deň :D
@hobit jéjo, ty vyzeras veľmi étericky 🙂 žiadny hobit, najmenej elfka
ja som si @kavaapalma predstavovala kučeravo :D @katuska54 som si predstavovala tak snehulienkovo 🙂
@delica aktualnejsia a menej etericka podoba je toto, teraz mam len dlhsie vlasy zas trosku 🙂
ja som si predstavovala @willy_wonka s ciernymi vlasmi, teba s hnedymi, ale inak, @kavaapalma ako divozienku a @misza ako blondinku, to som trafila 🙂
Hej, nechcel sa fotit 😀
Chod uz spat, aj ja idem kym spi aj on v izbicke levo za chvilu sem pricupita, nalepi sa mna a uz si nelahnem ako chcem 😅
Som vadna, ale ja som si vas vobec nepredstavovala :D nenapadlo mi, zamysliet sa nad.tym 🙂
@hobit dakujem za dalsiu lekciu 🙂 len ma zarazilo ze pri epi,nudem musiet byt bez pohybu?? :-/ ma mrle zozeru...
Pozerala som tie slovenske.torty, no, to bol gyc ☹
Ale inak v tejto skupine su samozrejme najkrajsie tehulky :D
@willy_wonka ja torty nemam rada a nepozeram ich ani...no to ti na tom pouceni nepovedali, ze budes lezat? Musis byt na monitore kedze babo asi nebudes citit, ja neviem, nemala som epi, neviem si to predstavit...
@hobit este som nebola na pouceni, v utorok mam poradnu, snad sa dozviem viac..ale to ma teda vobec netesi ak to tak je 😒
@willy_wonka no tie torrt tentokrát fakt hrúza tých čo z medveďov spravili plyšákov by som tam už nedávala otras
Inak ste kočky všetky
@leus10 hej, tym sa to nepodarilo,vobec..... ako moj mm hovori, torta musi byt cela jedla. Asi by ho kleplo, ked by obkrajoval kovove tyce :D
Mne sa pacia svadobne tort,nech su aj vysoke, ale nech maju ten tvar torty a nie take capate vsakovake figurky..a tie ceny...
@hobit
@willy_wonka
@leus10
ani ja nemam torty moc rada, radsej poriadny poctivy veterník alebo nejaky rafinovany zákuštek
dobre ranko😀
vcera me nejak vyplo,ani nevim jak a vzbudila jsem se v noci na wc uz v pizamu a v loznici🙂
@willy_wonka kdyz bude pekne pujdeme ma zahradu konecne zahajit sezonu a kdyz bude skarede budeme doma a uklizet. vcera jsem mela dost neprijemne boleni v podbrisku a mm doslo ze kdyby si me nechali v nemocnici musel by to vsechno dodelat sam🙂
s tou nohou...musim si to dnes vyfotit. mm vyhlasil patrani po mojem kotniku😀
perfektni fotecky🙂
bre ranko 🙂...no babenky ake ste mi kocky pocuvajte 🙂...co dnes planujete?mna dnes caka.dost perny dnik mame oslavy..
akurat som zistila.ze mi ostava magicka 69 😀
@anicka.be
@hobit
@delica ja som uz mala vsetko mozne na vlasoch,aj zelene aj modre pramienky,fialovy,ruzovy melir,dokonca som sa stala ciernovlaskou a to mi pridalo par rokov navyse,takze tamad cesta nevedie... rysave,medene a mahagon vyskusane snad vsetky odtiene... najviac sa mi hodi blond melir,alebo nieco do mahagonova...inak origos som ako sa to hovori spinavy blond...a delica kucerave su moj sen,len nemam nato geny...takze len natacat,alebo trvala-lenze ta nici vlasy...

ja jsem se asi ve 3mesici ptala mm,ze ci mi dokaze ostrihat nehty na nohach,tak se hned chytl ze co nehty ale holit me bude... a ted uz skutek utek🙂 holim se naslepo a pak mm zkontroluje.
@delica u nas taky myje okna mm ja jsem je myla jen pred vanocama a to jen v obyvaku a kuchyni😅