icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
21. apr 2013

@maria200981 prijemna zmena! Ja som tiez dlhe roky bola blondina a potom pred tehu som sa rozhodla, ze ked uz budem tehu, tak si nechcem farbit vlasy a dala som sa na svoju prirodnu hnedu 😅

hobit
21. apr 2013

@maria200981 dobra zmena veru 🙂
@jankastubka tiez krasna tehulka 🙂
@willy_wonka ja som u nasich a cely den len varime a jeme lebo chlapi maju brugadu s drevom, mne prischli dezerty tak sm robila vcera tvarohovu babovku a dnes kakaovu roladu s mascarpone plnkou a mascarpne pohare s jahodami 🙂

anicka.be
21. apr 2013

ja som akurat prisla od svokrovcov z obediku, boli sme pozvani (ako kazdy den, ale zase vzdy to nejde 😉 )
manzel isiel do lesa prikrmovat zver aj s nasim psikom, takze mam veget, poprala som si plachty do postielky, deku do kocika a zavinovacku.
Dnes som mala velmi kratku noc, boli sme na oslavach 33 narod. u kamosa, a potom zase to nocne cikanie a nadranne prechadzanie sa po izbe, lebo moja ruka neodtrpne a neprestane boliet inak. Som zvedava, ze co mi povie dr. na poradni v utorok. Magnezium dnes chcem zobrat poslednu davku, takze dufam, ze mi nepovie, ze zvysit magnezium ☹

zuzka444
21. apr 2013

@anicka.be uvidime xi xi..ak nejku schopnu najdem ovsem :D

delica
21. apr 2013

dievcence, dnes som presla asi 5km, vsetko OK :D. aj s nasimi havinami.

silsil
21. apr 2013

@delica a ja včera a dnes pol bratislavy, v ramci akcie co tu je, a mali sme aj navšetevu :P a vam poviem, ze dve tehotne sme to ukazali tym nasim chlapom : ))

willy_wonka
21. apr 2013

@delica jeej, tani, ty mas ake brusko :D

zuzka444
21. apr 2013

babulky a ja som dnes presla celu zoo 😀..bolo.super xi xi..teplucko waaaaw...parada 🙂.

delica
21. apr 2013

@willy_wonka no velke :D 112 cm.
A tebe odkedy svieti, ze si v 35 tt? No vyzera to, ze tusim budes prva behat s kočíkom.
Inak ti poviem, ze parada dnes - mam vychadzky od 4-6, tak ma manzel zobral vyvencit sa, naposledy som bola vonku ked mrzlo a bol lad.....som nechapala, tie kvety, žaby, myšky a 23 stupnov.

willy_wonka
21. apr 2013

@delica mam radost ze sa mozete vencit ja si to uzivam z postele :-/ kazdu sobotu mi nabehme.tyzden navyse, celkom to nechapem, lebo vlastne som 34+ 1, tu mi svieti 35, a ked si.citam o jednotlivych tt tak neviem ci mam citat o 34 alebo 35:D aj napriek Samkovmu naskoku v raste, mam stale oficialny TP 1.6 🙂

delica
21. apr 2013

@willy_wonka 34+1 zacina 35. tyzden tehotenstva a konci 35+0

katuska54
21. apr 2013

ahojte dievcatka, tak my sme mali dnes filmovu nedelu...od rana nam vkuse isli nejake filmy. ale boli sme sa aj trochu vyvencit s mm ked bolo tak krasne 😎

katuska54
21. apr 2013

@delica to brusko ti pristane 🙂 a hafani su fesaci 😉

willy_wonka
21. apr 2013

@delica takze ked sa ma niekto spyta, tak som v 35tt? to znie tak vela :D
jaj, pocuj, dobre,.ze ta tu mam. Nevedela by tvoja mamina vykuzlit nejaky krem z toho kozieho mlieka? 🙂

zuzkad85
21. apr 2013

No baby, tak to som príjemne prekvapená, že ste pridali fotky.....musím zhodnotiť, že budeme fakt krásne maminy 😎 😉

willy_wonka
21. apr 2013

Tesiiim sa so vsetkymi tehulkami, ktore behaju po vonku :D aspon na mna myslite, ked sa vonku flakate 🙂

kavaapalma
21. apr 2013

@delica velmi pekna jarna foto aj s krasnym brusom... no to su riadny havinovia 😀 a mate ich aj podelenych,ze biely je tvoj milacik a hnedy manzelov? Ja sa na teba nechytam,no kukaj..........................................................................
ja som tiez bola na vychadzke s mm,ale kedze mi maternica tlaci na pravy nerv na klb,tak skindam... ale trosku som sa presla... ved krasne pocasie a hybat sa potrebujem...

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka moja,ty by si mala nakuknut aj do temy majovky 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 ahoj Katka, neboj, ciham aj tam, ale neprispievam. Som verna junovkam 🙂..dve majovky.to uz maju za sebou 🙂)

willy_wonka
21. apr 2013

Nova zavislost: fornetti sladke slane, mnam... 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka to je pekne,ze si verna iba nam 😀

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka moja nova zavislost je eskimo 🙂 kazdy den musi byt 😎

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 samozrejme, nebudem predsa sediet na dvoch stolickach 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

Ide mi Kukacka 🙂 🙂

delica
21. apr 2013

@willy_wonka ked budem doma na materskej, vykuzlim s nou nieco.....a poslem na testovacku.
No ja uz by som nemala odvahu nakukat majovkam po tvojej info, ze uz zacinaju rodit :D-
@kavaapalma naše fitness brušenko :D
biela je bratova - argentinska doga a hneda je naša - rodezsky ridgeback

willy_wonka
21. apr 2013

Skvele,skvele, aj Samko si zatrsal. Nemozem z neho :D

jankastubka
21. apr 2013

@willy_wonka mne tiez ie tyzdne co hadze konik nesedia s realnym stavom, termin mam 6.6. takze mala by som byt 32-33 tt neviem presne, a tu mi myslim ukazuje viac.

jankastubka
21. apr 2013

@kavaapalma ty mas riadne male brucho.

willy_wonka
21. apr 2013

@delica super, to by bolo fajn. Lebo mm je lenivy stale si umyvat lakte mydlom(na laktoch ma taku zacervenanu suchu kozu,...), tak mi napadlo, ze by ste mohli sortiment o krem rozsirit 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@jankastubka ja som podla tehu kalkulacky 34+ 1, a tu trda 35, no delicai to uz objasnila, tak to konecne.chapem 🙂