icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
21. apr 2013

ja som dobeda piekla mangelovi sacherovu tortu, mnaam, a varila francuzske zemiaky. Potom sme mali navstevu a hrali sa spolocensku hru Udolie kralov (nasa nova vychytavka) ale prehrala som.

kavaapalma
21. apr 2013

@katuska54
@willy_wonka
@delica a vam uz na brusku vidno,ked drobce kopkaju,ze to je rucka,toto je nozka... lebo len ja citim kopanie,mm darmo priklada ruku neciti nic,len ked sa vypuli...

willy_wonka
21. apr 2013

@delica ale rodili dievcata co mali problemy..boli to planovane porody.v 36 a tusim 37, babatka aj maminky su v poriadku 🙂 no budeme.sa musiet nejak zosynchronizovat, aby sme sa vymakli v nemocnici 🙂

katuska54
21. apr 2013

@jankastubka joj skoda,ze byvas tak daleko ☹ tu sacher tortu by som zjedla celu 😝 zboznujem juuuuu...posli recept 😉

willy_wonka
21. apr 2013

@kavaapalma mne uz dlhsie poskakuje brusko ked kopne,alebo sa "vala"... ale.co je.co,nerozoznam, radsej sa nad.tym nezamyslam, lebo mam potom pocit ze cakam chobotnicku

katuska54
21. apr 2013

@kavaapalma mne len vidno ako sa tam hybe...este som si nevsimla zeby bolo vidno rucicku alebo nozicku...ale viem,ze si asi na rebra vyklada nohy lebo vtedy musim sediet ako sviecka ako ma to boli a tlaci ☹

kavaapalma
21. apr 2013

@jankastubka no ale bolo mi povedane,ze maly moze mat aj 4kilecka ked sa narodi... musim dat foto aj spredu... 🙂

jankastubka
21. apr 2013

@katuska54 Recept som nasla na nete. Do cesta sa vymiesa 6 zltok, 210 g praskoveho cukru, 210 g masla, 210 g rotopenej horke cokolady, 2 vanilinove cukre. Po troche sa primiesava 165 g hladkej muky a sneh z 6 bielkov. Do muky este primiesat pol prasku do peciva. Pecie sa na 170 stupnov 60 min.
Torta sa rozkroji na polky a natrie vnutri aj na povrchu marhulovym lekvarom. Navrch sa dava cokoladova glazura, ale mne jej podla receptu ostalo nejak vela nazvys, takze by mozno stacilo aj z mensej davky. Islo tam sirup uvareny z 200 g cukru a 125 ml vody a ked to bolo uz vlazne primiesalo sa 150 g roztopenej cokolady. A poliat tym celu tortu.

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 teraz si mi spravila chut na lednacka !!! 😠

katuska54
21. apr 2013

@jankastubka dik skusim ju upiect 😉

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka nemas poruke nejaky obchod? ja tu mam nonstop tesco,terno a hned pod domom benzinku 😀 takze ja ked mam chut tak vybehnem v pauckach a hotovo 😀

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 no praveze po ruke tu nemam nic... tak sup do papuciek, kupit wonke lednacka a v ramci romantickej vecernejprechadzky sa prejdi popri drazdiaku ku mne 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka ja sa vecer bojim chodit po vonku ☹ 😀 a uz som v pyzamku okupkana a usalasena pri tv...mala si skor povedat.

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 v poriadku, co nie je dnes, moze byt zajtra :D samkovi vysvetlim, ze teta Katka je leniva... :D

hobit
21. apr 2013

@kavaapalma a mne vsetci hovoria, ze mam male brucho, co potom hovoria tebe 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka 😀 nie leniva,ale pokakana 😅 ked pojdem na antolsku tak budem nateba mysliet 😉

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 kedy ides na antolsku ?🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 potom pribal aj toho sachera 😉

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka rozmyslala som,ze tento tyzden pojdem na tu epi. na sachcerku musis pockat do maja...vtedy ma mm narodky tak mu asi upeciem taku fajnovku 😀

kavaapalma
21. apr 2013

a dajte uz pokoj so sladkym 😠

katuska54
21. apr 2013

@kavaapalma
@willy_wonka mne teraz mm zjedol posledne lentilky 😠 to je moja droga.

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 v utorok mam poradnu, tak sa na to spytam, ci to je.skupinkove alebo sa da jednotlivo... u nas je system jasny, vsetko sa kupuje dvojmo, aby sa predislo nexhodam kto komu co zjedol 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 mam lentilky :D !!!!

sana23
21. apr 2013

@willy_wonka ja tiez obcas nakuknem do majoviek ale do skupiny nie do fora a tam uz cca 7 mamiciek porodilo tak uz sme za chvilu narade my 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@sana23 bozinku, nestras 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka tak my sme mali dve krabice lentiliek a obe zjedol mm 😠 mne dal iba jednu 😠
takze ja tebe lednacka a ty mne lentilky 😀

sana23
21. apr 2013

@willy_wonka no uz sa to krati 🙂

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 tak nabuduce treba kupit 4 krabice 🙂 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka nabuduce si ich uz schovam a budem papat natajnasa 😀

willy_wonka
21. apr 2013