icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 po porode si ako bolestne vypytaj kufor plny lentiliek..alebo ked na seba budeme mat stastie,tak ti slubujem,ze odo mna v porodnici,resp na sestonedeli dostanes lentilky 🙂

katuska54
21. apr 2013

@willy_wonka co kurof...kocik plny lentiliek 🙂 tak beriem na za slovo...takze musis na mna pockat do juna 😵

sana23
21. apr 2013

@willy_wonka no citala som ze musis byt stale doma a lezat tak sa ti ani necudujem ze ti to ide pomaly...ja mam zasa stale nieco na praci tak mne to ide celkom rychlo.

willy_wonka
21. apr 2013

@katuska54 ked ma.znova prepadne ta panika z porodu, vydrzim aj do augusta:D

@sana23 ved to ☹.ale od 11.5 uz budem chodit von 🙂 lekar mi sice povedal, ze staci,.aby som vydrzala do konca aprila a potom nech si robim co chcem, ale od toho 11.5 mi to je sympatickejsie 🙂

zuzka444
22. apr 2013

bre ranko 🙂..no tak.zatial poradna pohoda len zase pindy na vahu heh a sestricka mi nakazala drzat dietu 2 dni do tyzdna...iba ovocie a zeleninu...uf no drzte palce xi xi...este uvidim.co povie doktor...

misza1
22. apr 2013

dobre ranko🙂
uz jsem se nemohla docakt do prace, kdy se dostanu na konika🙂 doma mi vypadavala porad wifina:(
no vcelku jste mi zas zvysily tep, ze uz se to blizi, majovky uz zacaly rodit...
me v patek zacali pekne hnusni poslicci, mela jsem pocit ze mi Osky vyskoci z panve, ale trvalo to vzdy jen chvilinecku a preslo to. chudak mm uz zacina stresovat a porad me nahani, abych si nachystala vsechno do porodnice, ze on nebude vedet co a jak. tak jsem mu dala na lednicku seznam co treba do porodky 😝 , ale dneska si fakt dam vsechno aspon na 1 hromadku.
jak jste se tu bavili o nanucich, ja jsem si vzala v lidlu nanuk, co vypada jako magnum jahodovy s bilou polevou a takove krupecky jsou na tom... neskutecna chut, nemam sice odvahu kouknout co v tom je, ale uz mam 10ks v mrazaku😀

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 mas nejakou sadistickou sestricku, ne? to je podle me moda poslednich let, ze tehulky nesmi moc pribrat, se mnou mamina pribrala 30 kg a po porode shubla jeste 10 navic...

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 no.vidis mojko....a doktor ma.bude tiez karhat..a pritom.jedna kamosma pribrala 25 kilov a nic..ja mam.15 navyse a uz asi 2 mesiace ma hresia ze moc priberam..tak.som jej povedala.ze sak uz skoro nic nejem takeho ze co mam jest?a ze zeleninu a ovocie...no.uvidime co mi povie nabuduce ach.

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 normalni sadisti... 🙄
vsak ovoce je sladke, z toho se taky pribira...
nejsou to nejaci vegetariani s odporem ke sladkemu?🙂

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 no sak sestrickama hadam 40 kilov aj s topankami.xi xi...ved to ze ked niekomu v rodine poviem ze kolko som pribrala seci ze to som este dobre ma tom.moja teta pribrala pri malom 40 kilov a nikto jej krive slovo nepovedal.a teraz je chuducka ako lanka.:D

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 kasli na ne jednim uchem dovnitr druhym ven... hlavne jak se sama citis ok.

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 heh ale ked to sa neda len tak ze jednym.uchom.dnu a druhym von heh ked na teba tak prisno kukaju.heh...ale tak.drahy ma zajtra narodky tak mu dnes pecem tortu heh takze aj tak to dnes moc nedodrzim.xi xi

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 a to i pri prvni te tak cepovali?

zuzka444
22. apr 2013

nie pri prvej vobec to asi len posledne 2 poradne ma davaju dole ako male decko heh..ze tehotna ma pocas tehu pribral max 13 kilov a ja ich uz mam a bla.bla bla...to mi povedal.na.poslednej heh a ted uz mam.15 som.zvedava co mi povie ted. xi

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 normalne si na tebe zasedl 😕

misza1
22. apr 2013

tehule mam otazku, jakou tasku/kufr... si berete do porodnice? 😅

anjelicek26
22. apr 2013

@misza1 - ja si beriem normalnu sportovu tasku.. chcem byt v porodnici len 24h idealne a potom domov... zupan som si extra kupila lahucky, nech nezabera tolko miesta a zvysok tam hadam tiez napcham, prve dva razy sa mi to tiez podarilo 😅 Keby mi nieco chyba, ved drahy donesie... kufor brat urcite nebudem ;)

bumbalko
22. apr 2013

Dievčatá,možno tu dám príspevok od veci, ale mám dilemu, neviem čo zbaliť malickemu do pôrodnice,respektíve na prevoz domov, pred dvoma rokmi sme si brali babo z nemocnice vo vanicke a vo vankusiku, ale ze už vtedy to bolo zakázané,tak neviem čo vziať a či brať autosedačku,čiže vajíčko.....a čo na oblecenie🙂

misza1
22. apr 2013

@anjelicek26 dik🙂 ja se taky nechystam jit jako Ornela Stikova s lodnim kufrem🙂 jen se chystam si neco koupit, tak hledam inspiraci🙂

a jak se jinak mas? dlouho jsi se tu neukazala- nebo jen cihas a nepises? 😎

misza1
22. apr 2013

@bumbalko ja asi nachystam z kazdeho neco a pak budu v porodke okukovat v cem odnasi deti🙂
ale pokud jedete autem, tak bych rozhodne vzala vajicko, ja jsem poserko a zastavam heslo bezpecnost nade vse.

anjelicek26
22. apr 2013

@misza1 - asi tak, len ciham a nepisem, chce to trosku zvolnit tempo ;) Ale v praci je mi uz nuda, vsetku robotu som uz posunula kolegyniam a flakam sa... ale zajtra uz posledny den, potom dovolenka a materska, sa tesim 😀

Inak mne sa podarilo pri poslednom baleni do porodnice zabudnut oblecenie na cestu domov - v tom, v ktorom som sla do porodnice mi praskla plodovka, takze to neslo - a drahy mi doniesol normalne oblecko, takze z rozopnutym gombikom a bruchom na pol von sme sli s porodnice domov, dodnes sa na tom smejem, na toto tentoraz nesmiem zabudnut si zbalit sama 😅 😅

anjelicek26
22. apr 2013

@bumbalko - autosedacku mat musis, tomu sa nevyhnes, ale zober maly vankusik, co mu das pod zadok, nech sedi vyssie, nebude tam take skrcene. Mali oblecene normalne bodyno, tricko s dlhym rukavom, dupky, mikinu, bavlnenu ciapocku a lahku deku cez nich... pri malej bolo 34 stupnov ako sme sli s porodnice a pri malom 22... obe su junove a tretie bude tiez 😅

misza1
22. apr 2013

@anjelicek26 ja uz taky nemam do ceho pichnout, v patek jsem predala uplne vsechno nastupkyni a opd dnes se to pristiho uterka budu nudkat...
vidis to me nenapadlo nachystat si neco takoveho🙂 aspon na tu cestu domu nikdy nezapomenes 😀

anjelicek26
22. apr 2013

@misza1 - ako drahemu to bolo trapne, ja som sa uskrnala celu cestu domov, ako nevadi, snazit sa snazil 😅 😅 😅 Take oblecko, co si mala v tehu v 5. mesiaci je na tu cestu domov idealne... gate s gumkou a dlhe tricko 🙂

misza1
22. apr 2013

@anjelicek26 chudak, tak se snazil a jak to dopadlo🙂 ja jsem si v patek zkousela tuniky v obchode a libilo se mi tam jedno tricko, tak ze vsak ho zkusim, uvidim jake mi bude, no od pupiku dole mi trcelo cele brisko😀

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 heh ani nie my sme kamosi.xi xi...kks este ckm.v cakarni.dobre.ze?ide ma.tu slahnut uz..

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 tak to dlouho cekas... aspon mas nejaky casopis nebo neco?
ja vzdycky v cekarne studuju to gyneko ci jak se jmenuje ten casopis🙂

zuzka444
22. apr 2013

@misza1 hej tak dlho prisla som sem o 5:45 takze som uplne happy...no tu neni ziaden casopis heh ale sak mam.mobil a net :D..takze este pohoda ale som.hladna xi xi

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 to je jako u moji zubarky, tak taky vysedavam hodiny v cekarne.
nemas nekde naokolo obchod? ja kdyz jdu rano na krev, tak si pak odskocim do pekarny, ktera je za rohem pro ranajky a hned se mi lepe ceka🙂

jankastubka
22. apr 2013

@zuzka444 a kolko si pribrala, ze ta takto glbu? Ja ked som sa pytala na zaciaktu doktora, ci som nepribrala moc, tak mi povedal, ze on sa na vahu ani nepozera. Ze nieco by mi povedal asi len vtedy keby uz od pohladu bolo vidiet, ze som pribrala nezdravo vela - a zatial sa mu to tak nikdy nezdalo. Ze sa tym nemam trapit.