Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica aku ty tajnu misiu o pol piatej rano plnis?? 😠 SPI !🙂
@misza1 este 19 dni, uz to tak prepocitam,rozdelujem... ze sa mi to zda vela ☹
Jej, uz som na materskej :D
@willy_wonka to ti ujde, uvidis, dej si nejake lehatko na balkon, tam se presun na pul dne 😉
ale obdivuju te, ze to vydrzis...
@zuzka444 no zatial 12 kg, aj to uz je mimo tabuliek. A cez vianoce som pribrala aj 3 kg za 3 tyzdne.
@misza1 lehatko na.balkone mi je trt platne, nesvieti mi tam slnko..slnecnu mam spalnu a obyvacku, to by sa mi dobre vegetilo, ale mam problem s tym, ze byvam v nizsom panelaku ako je kusocek oproti, takze by ma susedia krasne videli, a opalujuci sa vorvan(bledy po zime) dva krat sexi nie je :(
@misza1 ano🙂 ale ked nikto nemal, tak som ju dala prec. To je zvlastne, ze pises po cesky, ale napisala si bocian 😀 zlate
@slavka_a_maros chtela jsem to napsat cesky, ale tim ze pisu bez diakritiky, tak by to mohlo vyznit zle-cap 😀
@misza1 😀 chlapcov cap a dievcata koza
@willy_wonka praveze by ti bylo lepe, kdyz by primo na tebe nesvitilo, by jsi se nespalila🙂
sousedka ma udelane na balkone letni sidlo🙂 sedi cele dni na kresilku, cte, spi, fajci.... a ma od snury po zabradli natahnutou nejakou plachtu,no neni to nejmodnejsi vystrelek, ale vidime ji tam max. my a to si musim stoupnout primo k zabradli.
@slavka_a_maros no obcas si tak rikam at je to jakekoli zvire, jen at nemusim rodit 😀
@misza1 nejak uz dobojujem...ale poviem ti, ze mam hlavu plnu planov, kam csade pojdem ked mi skonci inkubacna doba :D
@willy_wonka aj ja mam vela planov, kam este pojdeme :D ked skoncia vsetky misie, co treba naplnit :D
@willy_wonka
@delica devcata, nechci vas sklamat, ale az vam skonci domaci vezeni, tak uz toho moc nenachodite, vzpomente si jak jsem dopadla minul tyden, kdyz jsem se sla konecne projit. do dnesniho dne mi ty nohy neodpuchly... a o unave ani nemluvim.
verim ze po porode uz to bude vsechno ok, jen co bude prijatelne pocasi, balim Oskyho do kocarku, Bell a tradaaaaa nikdo me uz nezastavi😀
@delica - mliecko sa ti dopredu robit nemusi, aj tak ho mozes mat velaaa 🙂 Mne nabehlo pri malej az na treti den po porode a potom ho bolo tolko, ze som ho darovavala do mliecnej banky predcasne narodenym detickam ;) Ani teraz nemam ani kolostrum, ale neriesim, nabehne ked sa babo narodi, mliecne zlazy sa tvoria aj tak 🙂
@anjelicek26 ok,to si ma upokojila, tak sa nebudem tolko pozorovat
heh to moje dievcatko sa asi nejako.ponahla na tento svet heh podla ms by som mala byt v 31 tt ale podla sona som.uz 33 tt heh vazime 1956 g vsetko mame v poriatku a za 3 tyzdne ma.caka.vypisanie materskej 🙂paradicka heh
@zuzka444 - to ti este upravuju termin porodu? U nas to uz po 20.tyzdni nerobia, deti rastu individualne, niektore sa rodia 2,5 kilove a ine 4 kilove, podla toho to priberanie... bude väcsia, ale nemusi byt skor 🙂
@anjelicek26 nie neupravuje mi.termin porodu normalne mam.28 jun ako.vzdy len.tyzdne mi zapisuje podla sona do knizky vies?ale ze neni velka.som.sa pytala ze je uplne normalna.ako.ma babatko.byt ze vobec neni velka..takze.bohvie 😀..
@zuzka444 - ono sona su strasne nepresne v odhadovani vahy, u mojich deti boli oba razy mimo, tak to teraz beriem zo strasnou rezervou 😀
@zuzka444 tak to asi fakt bere jen tak, ze po porode se ti to bude hure shazovat, me uz 2x rekla ze kdybych pribrala nejake to kg navic, tak by to neskdilo, pritom nohy mam fujtajblove napuchle nemam kotniky, ale lotniky-srostle s lytkem🙂 a jsem zvedava, jak se obuju do balerinek, kdyz pudju domu,obavam se ze budu muset v ESD sandalich😀

@willy_wonka neboj, za chvili uz zacnes chodit na prochazky, to ti to utece rychle. mozna je to tim teplem, ale i tim, ze se ladis na maminkovskou vlnu🙂
ja jsem si u sebe vsimla, ze vecer zaspavam pozdeji, nemela jsem problem v 19-20 uz byt v deliriu a ted do 22-23 klidne cucim na tv... a to mam budika na 5:40:-/
@delica dekuju, uz ted se tu morim, mame v kancli 29°, moje lotniky jsou fakt nechutne...