icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka neboj, za chvili uz zacnes chodit na prochazky, to ti to utece rychle. mozna je to tim teplem, ale i tim, ze se ladis na maminkovskou vlnu🙂
ja jsem si u sebe vsimla, ze vecer zaspavam pozdeji, nemela jsem problem v 19-20 uz byt v deliriu a ted do 22-23 klidne cucim na tv... a to mam budika na 5:40:-/

@delica dekuju, uz ted se tu morim, mame v kancli 29°, moje lotniky jsou fakt nechutne...

willy_wonka
22. apr 2013

@delica aku ty tajnu misiu o pol piatej rano plnis?? 😠 SPI !🙂

willy_wonka
22. apr 2013

@misza1 este 19 dni, uz to tak prepocitam,rozdelujem... ze sa mi to zda vela ☹

Jej, uz som na materskej :D

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka to ti ujde, uvidis, dej si nejake lehatko na balkon, tam se presun na pul dne 😉
ale obdivuju te, ze to vydrzis...

jankastubka
22. apr 2013

@zuzka444 no zatial 12 kg, aj to uz je mimo tabuliek. A cez vianoce som pribrala aj 3 kg za 3 tyzdne.

willy_wonka
22. apr 2013

@misza1 lehatko na.balkone mi je trt platne, nesvieti mi tam slnko..slnecnu mam spalnu a obyvacku, to by sa mi dobre vegetilo, ale mam problem s tym, ze byvam v nizsom panelaku ako je kusocek oproti, takze by ma susedia krasne videli, a opalujuci sa vorvan(bledy po zime) dva krat sexi nie je :(

slavka_a_maros
22. apr 2013

@misza1 ano🙂 ale ked nikto nemal, tak som ju dala prec. To je zvlastne, ze pises po cesky, ale napisala si bocian 😀 zlate

misza1
22. apr 2013

@slavka_a_maros chtela jsem to napsat cesky, ale tim ze pisu bez diakritiky, tak by to mohlo vyznit zle-cap 😀

slavka_a_maros
22. apr 2013

@misza1 😀 chlapcov cap a dievcata koza

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka praveze by ti bylo lepe, kdyz by primo na tebe nesvitilo, by jsi se nespalila🙂
sousedka ma udelane na balkone letni sidlo🙂 sedi cele dni na kresilku, cte, spi, fajci.... a ma od snury po zabradli natahnutou nejakou plachtu,no neni to nejmodnejsi vystrelek, ale vidime ji tam max. my a to si musim stoupnout primo k zabradli.

misza1
22. apr 2013

@slavka_a_maros no obcas si tak rikam at je to jakekoli zvire, jen at nemusim rodit 😀

willy_wonka
22. apr 2013

@misza1 nejak uz dobojujem...ale poviem ti, ze mam hlavu plnu planov, kam csade pojdem ked mi skonci inkubacna doba :D

delica
22. apr 2013

@willy_wonka aj ja mam vela planov, kam este pojdeme :D ked skoncia vsetky misie, co treba naplnit :D

misza1
22. apr 2013

@willy_wonka
@delica devcata, nechci vas sklamat, ale az vam skonci domaci vezeni, tak uz toho moc nenachodite, vzpomente si jak jsem dopadla minul tyden, kdyz jsem se sla konecne projit. do dnesniho dne mi ty nohy neodpuchly... a o unave ani nemluvim.
verim ze po porode uz to bude vsechno ok, jen co bude prijatelne pocasi, balim Oskyho do kocarku, Bell a tradaaaaa nikdo me uz nezastavi😀

delica
22. apr 2013

@misza1 vidis, ja som rozmyslala, ze ako zbalim Ram, ako budeme chodit von. Predsa, je velka ☹

misza1
22. apr 2013

@delica vsechno zmaknes, neboj. chodi na voditku? Bell je nastesti naucena chodit bez voditka, ale kdyz jdu do mesta, tak ji poutam, mam velku obavy, jak bude chtit chodit pri kocarku, ale bude se muset naucit. a kdyz me nastver, tak ji supnu do kocarku🙂

delica
22. apr 2013

@misza1 ano, ona pekne chodi na voditku, aj pri nohe, no vyskusam to. Keby zila Vločka, tu dam do koša a ona by sa viezla :D.
Inak nezacali vas kopat babatka troska inak? Moj maly sa len mrvi, uz to nie su ruky nohy vsade...snad je to normalne.

misza1
22. apr 2013

@delica urco se nauci, uvidis🙂
me uz ani nekope, jen se tam prevaluke a "prdeli" se mi pod zebra🙂 porad se mi tlaci nahoru. a vcera mi klepal dole, jsem si az musela sednout a vysvetlovala jsem mu ze at tam neklepe,stejne je jeste zavreno a jeste par tydnu bude😀

delica
22. apr 2013

@misza1 no to som rada, ze to mas podobne...asi su uz velki a moc nemozu hybat rukami, nohami.

a mliecko sa vam uz robi? mne nic...

anjelicek26
22. apr 2013

@delica - mliecko sa ti dopredu robit nemusi, aj tak ho mozes mat velaaa 🙂 Mne nabehlo pri malej az na treti den po porode a potom ho bolo tolko, ze som ho darovavala do mliecnej banky predcasne narodenym detickam ;) Ani teraz nemam ani kolostrum, ale neriesim, nabehne ked sa babo narodi, mliecne zlazy sa tvoria aj tak 🙂

delica
22. apr 2013

@anjelicek26 ok,to si ma upokojila, tak sa nebudem tolko pozorovat

misza1
22. apr 2013

@delica taky se tak pozorujes? to je asi normalni, me jen trochu pichne a uz cekam ci se rozbihaji kontrakce😀

delica
22. apr 2013

@misza1 jasne, ze sa pozorujem. a stale si stanovim nejaku diagnozu :D. Ale aspon uz negooglim a necitam katastroficke scenare na nete.

azmuk
22. apr 2013

@delica@misza1 pekne profilove foto baby 🙂

zuzka444
22. apr 2013

@delica nie praveze nemam.ziadne problemy ani mi.nohy nepuchnu tlak mam.ukazkovy 120/70 cize ziadny problem..ale doktor povedal.ze to preto.ze po porode sa mi.bude tazko chudnut...tak.uvidime heh

zuzka444
22. apr 2013

heh to moje dievcatko sa asi nejako.ponahla na tento svet heh podla ms by som mala byt v 31 tt ale podla sona som.uz 33 tt heh vazime 1956 g vsetko mame v poriatku a za 3 tyzdne ma.caka.vypisanie materskej 🙂paradicka heh

anjelicek26
22. apr 2013

@zuzka444 - to ti este upravuju termin porodu? U nas to uz po 20.tyzdni nerobia, deti rastu individualne, niektore sa rodia 2,5 kilove a ine 4 kilove, podla toho to priberanie... bude väcsia, ale nemusi byt skor 🙂

zuzka444
22. apr 2013

@anjelicek26 nie neupravuje mi.termin porodu normalne mam.28 jun ako.vzdy len.tyzdne mi zapisuje podla sona do knizky vies?ale ze neni velka.som.sa pytala ze je uplne normalna.ako.ma babatko.byt ze vobec neni velka..takze.bohvie 😀..

anjelicek26
22. apr 2013

@zuzka444 - ono sona su strasne nepresne v odhadovani vahy, u mojich deti boli oba razy mimo, tak to teraz beriem zo strasnou rezervou 😀

misza1
22. apr 2013

@zuzka444 tak to asi fakt bere jen tak, ze po porode se ti to bude hure shazovat, me uz 2x rekla ze kdybych pribrala nejake to kg navic, tak by to neskdilo, pritom nohy mam fujtajblove napuchle nemam kotniky, ale lotniky-srostle s lytkem🙂 a jsem zvedava, jak se obuju do balerinek, kdyz pudju domu,obavam se ze budu muset v ESD sandalich😀