icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
23. apr 2013

@kavaapalma ale vies co? si poviem,ze kozu si dam urezat, keby nieco. Ked to znamena, ze mal pekne rastie, tak nech si rastie.

kavaapalma
23. apr 2013

@delica ja sa tym vobec nezaoberam... ze salam-dzamajka 😀 ..... mam sa rada taka aka som,som nadherna... teraz aj potom a stale budem...

anjelicek26
23. apr 2013

@kavaapalma - spravny pristup 🙂 @delica - fakt to moc riesis, ja nemam zatial jedinu striu na bruchu a to cakam tretie babo, po kazdy raz som sa vratila na povodnu vahu a to som pribrala vzdy dost a aj koza sa po pol roku dala do normalu.A tvojmu dietatku bude totalne jedno, ako to brucho po porode vyzera, bude ta milovat nadovsetko.

kavaapalma
23. apr 2013

@anjelicek26 ani ja by som to krajsie nenapisala...
@delica zlaticko ver si,si krasna bytost a jediny original na celom svete... pre Riska si ta najkrajsia a najuzasnejsia maminka a to ta este ani nevidel zvonku... vies ako sa to hovori,ze laska je slepa... ja som tiez svojho drobceka nevidela a uz ho nekonecne milujem...

delica
23. apr 2013

@anjelicek26
@kavaapalma
sak píšem, ze ked mi moc ovisne, dam si to odrezat a hotovo, akoze nie som z toho nestastna, hlavne ze maly rastie, len to ocakavam, ze sa to stane

zuzka444
23. apr 2013

@delica zlaticko ty si robis starosti.aky mas obvod pasu...dnes som.sa merala.a mam.119 cm heh zlepsila som.ti naladu ?😀....a nebojim.sa ovisnutej koze bo toto nemas tukove brusko a preto sa ma aj po porode drzat 2 hodky brusko aby ti nekrvacala maternica a aby sa ti stiahlo brusko...moja teta pribrala 40 kil pocas tehu a nema ovisnute brusko..vazne neboj sa 🙂

kavaapalma
23. apr 2013

@delica ok,ale neocakavaj....nemohla som si to odpustit,to som cela ja 😉

kavaapalma
23. apr 2013

baby radte,jedna sa len o strih nie farbu...

delica
23. apr 2013

@kavaapalma mne sa paci ta keira knighley, ak je to ona.

kavaapalma
23. apr 2013

@delica ano je,dik za tip... caka ma to vo stvrtok,tak sa rozhodujem aky strih,hlavne aby s tym nebolo moc upravy...

misza1
23. apr 2013

@kavaapalma aji ja hlasuju za keiru, vypada to praktictejsi.to druhe si budes muset zehlit a davat do toho gel/lak/vosk... nevim co se dava🙂

misza1
23. apr 2013

chyta me nejak panika pred zitrejsi poradnou...

kavaapalma
23. apr 2013

@misza1 dik.........nelapaj paniku... vsetko je oka...

misza1
23. apr 2013

@kavaapalma vsak to si nejsem jista, porad mam pocit, ze uz nejsem zamcena na x zapadu... od patku me obcas zaboli v podbrisku takovy neprijemny tlak.. ja vim, moc se sleduju 😅

anicka.be
23. apr 2013

@misza1 zavinka (plus macko & srdiecko) vysla 18,30€ plus postovne.

kavaapalma
23. apr 2013

@misza1 urcite je to tym...mne uz tiez castejsie tvrdne brusko,ale pohoda... povoli... mne maternica tlaci na nerv na pravom klbe,takze krivam,respektive chodim ako kacka,aj ked nechcem,no neda sa inak... a doki povedala,ze bud mi to zmizne,alebo ostane az do porodu... no co uz... tak si veselo aj tak vykracujem a to este nosim aj opatky 😅

misza1
23. apr 2013

@anicka.be dekuju🙂

@kavaapalma ok, tak se jdu preladit na nejakou pozitivni naladu a budu doufat ze zitra vse ok dopadne. teda jak se nenasss na socialce🙂 jdu tam odnest papiry na materskou 😅

kavaapalma
23. apr 2013

@misza1 ale sak papiere davas do prace a oni to za teba potom posielaju na socialku,ci? Lebo ja len odnesiem do roboty... tak mi bolo povedane...

delica
23. apr 2013

@kavaapalma aj ja to nesiem do prace
@misza1

misza1
24. apr 2013

@kavaapalma
@delica aji ja davam do prace ale mela jsem i doplnkove pripojisteni,to musim donest osobne na socialku.

uff to byla noc chudak mm, malem jsem mu rozbila nos,zlomila ruku a jeste jsem ho celou silou kopla pod koleno😅 tak ho aspon za odmenu hodim do prace kdyz mi nechava auto😀

misza1
24. apr 2013

vanoce vanoce prichazejiiiii😀 😀😀 me zacal kvest vanocni kaktus🙂

delica
24. apr 2013

@misza1 co sa ti nieco zle snivalo? ja som mala strasne sny.....zas take zombie movie a ja neznasam zombie filmy. Ale to mam z tych zemiakovych placiek, co sme mali k veceri.

zuzka444
24. apr 2013

ahojte zabky moje...no tak dnes je moj detox den drzte palce aby som.sa vonku nevrhala malym.detom.na jedlo a veci podobne 😀...ranajky su uz zamnou ani neviem.ze som.ten.banan.zedla :-/...no.uvidime idem.dat teply caj.a.kavu mozno.daco.zasitia heh a paradny obed dusena zelenina na vode...tak.drzte palce 😉

zuzka444
24. apr 2013

@delica ahoj 🙂...pocuj mne sa snivalo o.duchoch...to co.bola ta dnesna noc?ze haloween u tehuliek?ci.jako?...heh..

misza1
24. apr 2013

@delica ja ani nevim jen jsem se zakazdym vzbudila na to ze mm se me ptal ci je vsechno ok ci se neco nedeje a pak mi rekl ze ho biju🙂

misza1
24. apr 2013

@zuzka444 drzim palce at to vydrzis😉 naber si do kabelky ovoce,zeleninu a hodne vody at nejsi hladna...je mi te lito:-/

zuzka444
24. apr 2013

@misza1 heh no.co uz xi xi..v podstate si za to mozem.uplne sama a bude lepsie ked trochu zhodim uvidime ;)...mozno a po porode si necham.toto ze dva krat do tyzdna detox...nemusi to byt zle...snad buducu poradnu ma.uz doky pochvali ;)...ozaj dokedy mam oznamit zamestnavatelovi ze nastupujem.na MD? bo ja aj tak neviem presny datum ci 17 alebo 18 :/

slavka_a_maros
24. apr 2013

Brucho 112 cm 😀 co tu machrujete s tymi dvojcifernymi mierami?

lienockalenka
24. apr 2013

@kavaapalma s manzelom sme sa rozhodli pre nemocnicu v Bardejove. a kam planujes ist Ty?

delica
24. apr 2013

@zuzka444 no ale hlavne nemala by si byt hladna, aby ti zas na druhej na strane nedoslo zle. Skus si pridat k ovociu aj oriesky (okrem arasidov prazenych), zeleninku si chutne uprav, napr. cuketku si upec, cviklove hranolky dobre nakorenene.......