icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
25. apr 2013

@misza1 mne ho nemeral sonom, ale napisal ze pre spicku prsta...tak sa asi otvara uz 😕 ked doktorka povedala, ze ok, tak sa vobec nestresuj

misza1
25. apr 2013

@slavka_a_maros me zakazdym "prostoura" 🙂 a ja si pak ctu v matrerske knizce k jakemu zaveru dosla a od 16tt mam C 2,5cm
ja nestresuju, jen me prekvapilo ze ji dal klidovy rezim pro 3 cm a ja si tu beham s 2,5🙂

katuska54
25. apr 2013

@slavka_a_maros ahoj, oni ti poslu v maji vyrozumenie,ze kolko budes dostavat. budes mat sumu na den a to si vyratas x pocet dni v mesiaci. ale je dost mozne,ze skor ti pridu peniaze na ucet ako vyrozumenie 😉

zuzka444
25. apr 2013

@slavka_a_maros ahoj moja 🙂..no ono by ti mala socialna poistovna poslat papier ze ti.to schvalili a ze kolko dostanes na den...presne ako ked si na pn 🙂.aspom kamoska mi to tak vravela ze jej to prislo.:D.ja materku budem posielat az za 3 tyzdne...heh

katuska54
25. apr 2013

@misza1 aj mna vzdy len postura a teraz som kukala do knizky a ja mam C "1". to mam,ze uzavrety ( na sto zamkov). teda aspon myslim 😒 mne vzdy povie,ze drzi a ze je to dobre.....

zuzka444
25. apr 2013

@misza1 ajoj 🙂...no ja ani neviem aky mam krcok ale kedze doktor mi tam.zakazdym pcha pomaly celu ruku a vzdy povie ze je velmi spokojny tak to zrejme znamena ze ho nemam skrateny este heh..netusim...ani sono mi na krcok nerobil...

misza1
25. apr 2013

@katuska54 hmmm, clovek aby si vystudoval medicinu... ale tak hadam kdyby neco nebylo dobre, tak by si to nedovolili odignorovat...

katuska54
25. apr 2013

@misza1 neboj,keby bolo zle tak ti urcite nieco povie..mne vzdy povie,ze je spokojna..som zvedava teraz ked pojdem na poradnu co mi povie. snad nebudem zamknuta este do augusta 😀
inak som rozmyslala,ze si asi natrem aplou nohy...tie kotniky moje su des a hroza..neobujem nic okrem zabiek 😕

slavka_a_maros
25. apr 2013

@misza1 no tak toto nepochopim, ako podla hmatu vie urcit dlzku 🙂 ale citala som, ze cele toto "krckovanie" je strasne individualne. Jeden napise skore 1bod, druhy 3b... Niektory dlzku nemeria.

misza1
25. apr 2013

@katuska54 no ja to dneska vezmu pres lekarnu a taky to zkusim. rano se jeste obuju do balerinek, ale kdyz jdu z prace, tak mi nohy pretekaji😅 doma hned prezuju zabky, kdyz jdu se psem, jen je mi to takove divne, ze je april, nekteri nosi jeste bundy a ja 3/4 sortky, tricko s kratkym rukavem a zabky🙂

misza1
25. apr 2013

@slavka_a_maros asi to je jak se rika ma to v oku, tak oni to maji v prstech😀

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 dobre ranko Miska 🙂 tak ja som cca od 14-15 tt s.3 cm tiez bola PN, a od 25tt s 2cm mam prisny kludovy rezim.. rejme zalezi od lekara :D

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka 😕 takze ja jsem taky v KSK ale ani o tom nevim?🙂 no nic, budu si porad namlouvat, ze je vse ok, ze delka mojeho krcku je nekonecna...

dnes mas zase poradnu? nebo jdes teprve spat? 😅

kavaapalma
25. apr 2013

@jankastubka dik za info,kuknem stranku aj cena dobra. Ja chcem bud v zelenej,alebo oranžovej farbe.

katuska54
25. apr 2013

baby uz mate zbalenu tasku do porodnice? a este otazka musim zobrat aj mydlo pre drobca do porodnice? ja uz mam v tom hokej co vsetko treba. dnes uz konecne chcem nachystat tasku.

kavaapalma
25. apr 2013

Tak ja dnes skoro cely den zadrbem na diabetologickom. Dufam,ze mi povie to co zakazdym,ze vysledky su super a ze uz konecne viac chodit nemusim. Tak sedim a cakam a druhy odber o hodku.

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1musis poziadat o clenstvo a nasledne pockat na schvalenie 🙂 ale kedze lietas kade tade ako nic, tak ta este v klube nechceme,zbytocne drazdis :D
Nemam poradnu, len ma zobudila sms od posty, ze mi kurier pride, vcera mi tiez pisali kvoli inemu balicku,a to som sa nezobudila,potom volal kurier ze je dole,nevedela som kde je sever aka som ochrapana bola....

misza1
25. apr 2013

toto jsem nasla o tom krcku:
Riziko predčasného pôrodu pred 34.týždňom pri dĺžke krčku 30 mm a viac je okolo 0,4%, pri dĺžke 26-30 mm je okolo 1,7%, pri dĺžke 16-25mm 4%, pri dĺžke pod 15 mm riziko predčasného pôrodu významne stúpa. U viacplodovej gravidity významne stúpa pri dĺžke krčku pod 25mm.

z toho mi vychazi ze 3cm a mene uz je rizikove... 😨

willy_wonka
25. apr 2013

@katuska54 ahoj Katka, mna vcera mamina balila,teda som ju instruovala, ale zatial iba mna, veci pre krpca do porodnice nahadzem v maji :D no nejake detske mydlo zoberiem tiez. Ked nebude treba, nevadi, ved mi to v taske zavadzat nebude.

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka nechci byt v KSK, safra, kdyby mi to ta kamoska vcera nerekla, tak to ani neresim... ted zas zacinam mit stres....

@katuska54 nemam, jsem trochu palicata a tim ze mm uz zacal kazdy den s tim ze ci uz mam vsechno nachystane, tak jsem z trucu dala seznam na lednicku ze kdyby cokoli tam to ma a ja se nejak nemam k tomu se zbalit... ale teoreticky bych doma mela mit uz vse nezbytne, krom kremu na bradavky a nemam ani poprane veci pro Oskyho, cekam na komodu-bude za mesic😀

katuska54
25. apr 2013

@willy_wonka takze vy uz mate nejaku sukromku 🙂 tema skrateny krcok 😕 len sa nebojte baby,vydrzime vsetky do juna 🙂
@misza1

willy_wonka
25. apr 2013

@katuska54 to je len pomyselny klub :D ja niee, chcem majoveho bycka :D

katuska54
25. apr 2013

@willy_wonka tak hlavne ze mas ty veci pobalene.. pre krpca staci ked mm donesie 😀
@misza1 ja uz mam aj veci pozehlene a ulozene v komode 😉 vcera som 2 hodiny zehlila plienky...som myslela,ze umrem ako ma nohy boleli a lialo zo mna ako zo sprchy

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 kluuud, vsetko je v poriadku 🙂

katuska54
25. apr 2013

@willy_wonka ja mam bycka doma 🙂 mm je byk a ja baran...to je kombinacia 😀

willy_wonka
25. apr 2013

@katuska54 to je zaujimava kombinacia, vychytate.vsetci znamenia na "b" byk,baran,blizenec...ja som vodnar,mm vahy a samko bud byk alebo teda ten blizenec..uvidime 🙂

katuska54
25. apr 2013

@willy_wonka ty kokso bez teba by som ani nato neprisla ze budeme "B-cka" 😀

misza1
25. apr 2013

@katuska54 asi si musim stoupnout do svedomi a zacit neco chystat🙂 ale nejdrive az zitra 😀

misza1
25. apr 2013

@katuska54 a jake mate krevni skupiny? nevychazi i to na B?

katuska54
25. apr 2013

@misza1 ja to beriem tak,ze ked som nachystana tak pojdem rodit posledna z Vas vsetkych...keby som nic nemala tak to pride ani neviem ako. zakon schvalnosti u mna funguje 😒