icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
25. apr 2013

@misza1 ja mam 0 pozit. a mm ma A1rh-

katuska54
25. apr 2013

idem papa..taxi cakaaaaa

misza1
25. apr 2013

@kavaapalma uz mas po?
aspon tam mate prijemny vzduch? ja se tu zas... v praci a je tu horko, fuj... 😖

slavka_a_maros
25. apr 2013

Teploooooo... ☹

misza1
25. apr 2013

horkooooo 😖

delica
25. apr 2013

zeny, som na materskej!!!!!!!!!!!!!!!

katuska54
25. apr 2013

@delica uz? si ma predbehla 🙂 ja az 1.5.
a co kolacik? chutil?

delica
25. apr 2013

@katuska54 este len idem do prace, som teraz dosla od doktorky. Vyzera byt vsetko OK.

katuska54
25. apr 2013

@delica super,ze je vsetko ok..len tak dalej..kedy zacnes chodit na antolsku do poradne?

anjelicek26
25. apr 2013

@delica - jej super, tak oddychuj 🙂 Ja som dva dni doma a je to fajn pocit 😀 Aj ked ja oficialne ze dovolenka a materska az od 9.5. 😀

delica
25. apr 2013

@katuska54 tak to som sa nespytala, este idem o dva tyzdne tu na poradnu, aj sme sa dohodli, ze vypiseme papiere na porod a vsetko, tak mi povie.

slavka_a_maros
25. apr 2013

@delica to treba oslavit! Ja som az od soboty 😀 tiez idem o dva tyzdne este na poradnu k svojmu a potom sup na antolsku

misza1
25. apr 2013

@delica gratuluju🙂 to mi rekni podle ceho to pocitaji, mame stejny termin a ja zacinam az 2/5🙂
ale je super ze je vser ok s Riskem🙂

silsil
25. apr 2013

@misza1 @delica.... ten nastup na MD sa pocita presne 42dni pred TP, na stranke socialnej poistovni je aj taka tabulka v pdf, kde je presne dany kazdy den v roku a od neho pocitany nastup na MD ci uz 6 alebo 8tyzdnov, a aj datum skoncenia MD..mne to podla toho sedi :P

misza1
25. apr 2013

@silsil vsak i me to sedi, napr. i @katuska54 ma den prede mnou termin i nastup na md, jen @delica to ma nejak protekcne😀

silsil
25. apr 2013

@misza1 @delica... no v podstate ten termin nastup na MD moze byt akykolvek den medzi 6tym az 8tym tyzdnom pred TP :P

jankastubka
25. apr 2013

Baby ja som dneska skonovana. Do 11 tej som zehlila detske veci, potom som piekla slane, teraz sladke na zajtra do roboty. A este ma cakaju 3 plechy dokoncit. A o piatej mam pripravu. Aby som to vobec stihla.

willy_wonka
25. apr 2013

Luxusny obed : roztek s majkou 😖

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka mnaaaaaaaam!!! taky bych si dala🙂

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 rada to vymenim za nieco lepsie, mas nieco v ponuke?🙂
Inak kurier dorazil iba pred pol hodkou, este dobre,ze som ho necakala, ale isla som zas spat s tym, ze ma telefon zobudi ked dorazi 🙂

janka_k
25. apr 2013

baby boli ste na takom ultrazvuku ze prietoky v cievach plodu? to je klasika ultrazvuk brucha? ci nieco specialnejsie?

anuskaaprazko
25. apr 2013

@janka_k klasika 🙂

misza1
25. apr 2013

@willy_wonka no, kdyby jsi napsala drive, mela jsem rizek s bramborovou kasi🙂 ted mam akorad kysele zizalky-cukriky🙂

misza1
25. apr 2013

prave jsem se vrtila z mista shromazdeni🙂 je tu takove teplo, ze se zblbly pozarni hlasice a museli jsme se evakuovat 😀, ale nevadi, aspon mi to rychleji ubehne do odchodu🙂

willy_wonka
25. apr 2013

@misza1 tu kasu by som si.dala, ale s reznom si ani ty moc nevyhrala :D
a ty si nebudes nejake dni.dovolenky cerpat kym nastupis na md?

milionova151
25. apr 2013

Ahojte. Neviem či je to normálne, ale dnes od rana mi tvrdne cele bruško. Najmä ked sa postavím, mám ho cele nejaké tvrde a napnuté. Bolia ma aj kríze, celkovo mi neni dobre a sem-tam mam aj krce v podbrusku a pocit ako keby pred kramamy. Dala som si uz aj magnezium, len nejak nepomaha. Boli ma aj Hlava a prehnalo ma dnes :/. Mala kopkA, ale príde mi dnes tiež nejaká nesvoja. Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Ale ked to bude trvať do večera vidím to asi na pohotovosť :/

anjelicek26
25. apr 2013

@milionova151 - no ak ta aj prehana, tak pohotovost radsej hned. Hnacka je jednym z prvych priznakov porodu, len si to clovek v tom momente neuvedomi.. A tvrdnutie bruska v spojeni s bolestami krizov uz vobec nie je sranda. Chodte radsej hned, este je skoro na to, aby sla mala von.

jankastubka
25. apr 2013

Akurat ked som mala v kuchyni ako po bombe prisla na navstevu manzelova starka. Cela som bola od muky a nevedela som si spomenut, ci som sa vobec cesala od rana.

willy_wonka
25. apr 2013

@milionova151 ako @anjelicek26 hovori, necakaj do vecera a chod uz teraz. Radsej to netreba podcenit. Drzim palce a daj nam vediet ako si pochodila.

danielle
25. apr 2013

@milionova151 anjelieck26 ma pravdu, to nevyzera dobre, urcite chod k lekarovi, rodit je este skoro... 😖 drzim ti paste