icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
25. apr 2013

baby pozeram kolko profiloviek pribudlo, nedavno to tu este boli same kreslene hlavy a teraz plno profiloviek 🙂

misza1
26. apr 2013

Dobre rano tehule🙂

@kavaapalma krasne vlasky🙂 obdivuju te ze jsi si troufla v tehu na takovou barvu, me ted kazda chysta uplne jinak 😅

@willy_wonka nestras me ze uz zacinaji rodit... jsem si to precetla vecer a celou noc jsem rodila:(

@delica tak jsem nakonec podostavala koooopec veci🙂 pro me- knizku a nausnice, pro Oskyho osusku s kapuci, slintaciky, rukavicky neposkrabky a ponozticky, ty jsou uplne funny😀
a jeste obalku s penizkama, no az jsem byla v soku, kolik se mi poskladali, samotne ty darky museli byt drahe a jeste mi do obalky dali na houpaci kresilko... 🙂

slavka_a_maros
26. apr 2013

@kavaapalma kocka🙂 to aby si sa v porodnici pacila? 😀

@willy_wonka po sprave, ze majovky rodia, som aj ja celu noc bola hore, ze uz to je urcite tu... To je hrozne, uz sa zacinam pozorovat, ci nemam kontrakcie 🙂

slavka_a_maros
26. apr 2013

@misza1 to mas super kolektiv! Ja sa idem dnes lucit, tak uvidim, co bude 🙂

misza1
26. apr 2013

@slavka_a_maros priznam se ze jsem to necekala, jsou tu zlati lidickove, ale ze az tak... toto by nemeli delat tehotnym😀 aji slzicka mi ukapla...

slavka_a_maros
26. apr 2013

Zacal ma boliet zub:( buduci tyzden idem k zubarovi, mozem dostat umrtvovaciu injekciu v tehotenstve?

silsil
26. apr 2013

@slavka_a_maros ano mozes..ja som mala dve.. nevydrzala by som bez toho :P a doky to ma nejake špeci pre tehotne.. takze pohodickááá..a hlavne nech to mas cim skor ok :D

slavka_a_maros
26. apr 2013

@silsil jaj, to si ma upokojila 🙂

misza1
26. apr 2013

@milionova151 jak jsi dopadla? je vsechno ok? 😕

kavaapalma
26. apr 2013

@slavka_a_maros ved jasne,ze hej.........
@delica to ja uz mala na hlave vsetko mozne,este aj ciernu,ta mi ale vobec nepasuje... dala mi tmavsi odtien,kedze som svetlovlasa a rychlo sa to vymyva... ja mam rada zmeny na sebe... a neboj,aj mne dala dokina na minulej poradni cislo na seba,ze kdyby něco............
@anicka.be @misza1 no mne odvaha na take experimenty nechyba,este chcem stihnut do toho melir do porodu 😀
fuuuuu vcera mi tak opuchli chodidla,aj prsty na nohach,ze mi mamina musela masirovat...a to ja viem,ze opatky som uz nemala,aj tak som si ich vcera vzala... takze opatkomanii uz koniec 😝
Aj ja by som sa potesila takym darcekom...mas dobrych kolegov... nasi chytia v robote sok,jak ma zbadaju,ked odnesiem papiere na md,ze zase som ina 😀

misza1
26. apr 2013

@kavaapalma ja jsem vcera malem nevyzula balerinky, jak mi v nich napuchli nohy...
fuj fuj fuj 😅 trosicku mi pomohla studena voda, ale do rana nestihly odpuchnout, tak uz jsem musela jit v zabkach... ale se stydim s takovyma kopytama chodit, doufam ze si to kazdy spoji s tehotenstvim a ne ze jaka jsem tucibomba s lotnikama... a muzu hrat ping pong bez palky jake mam nafoukle prstiky (foto ze vcera)
bezne mivam kostnate prsty, jen kuze potahnuta na kostech a nohy stejne, mohli by na me ucit misto kostlivce (jen ty nohy a ruce🙂)

kavaapalma
26. apr 2013

@misza1 tak to ich mas riadne naliate... mna az piekli vcera dnes uz ok,odpuchlia,ale furt je mi na nich horuco,som na boso a mamca na mna krici,nech si vezmem ponozky,lebo sa nachladim... no to urcite,kym nemusim nevezmem...to ona jak kontrola... 😠

anjelicek26
26. apr 2013

@misza1 -fuu no riadne opuchy, pijes ten zihlavovy caj na to?

misza1
26. apr 2013

@kavaapalma aji ja doma pobehuju bosky, svokra kdyz me vidi, uz ji boli ledviny😀 ale ja jsem tak od mala zvykla a ted uz tim tuplem🙂 musim si na vikend naordinovat nic nedelani a vylozene nohy 😅

misza1
26. apr 2013

@anjelicek26 nepiju, mazu si to alpovym gelem...

anjelicek26
26. apr 2013

@misza1 - zihlavovy caj odvodnuje, ale chce to dobre dva litre denne, vlastne vsetky tekutiny tym nahradit a pit ho nesladeny, ja viem dost humus, ale skus par dni a ci uvidis zmenu. ked budes dalej takto puchnut, aby maleho netahali von cisarskym uz o tyzden-dva :(

willy_wonka
26. apr 2013

Dobre ranko zeny, bozinku takto dobre som sa uz dlho nevyspala 🙂

@misza1 fu, mas riadne tie nozky. Dr o tom vie a v pohode?

Milionova sa neozvala?

misza1
26. apr 2013

@willy_wonka koukala to a nic, ze nejlepsije porod...
ale uzme chyta panika, ten mu krcek 2,5cm, ted ty hnaty... zkusim to pres vikend vylezet a uvidime..
jinac dobre ranko🙂

danielle
26. apr 2013

@milionova151 ako si dopadla? vsetky nas to zaujima, drzime ti palce, hadam je vsetko ok...

willy_wonka
26. apr 2013

@misza1 nepanikar...od paniky som tu ja a vy ma mate upokojovat ... 🙂

misza1
26. apr 2013

@willy_wonka ok ok paniku nechavam tobe, ja budu od ted stresovat🙂

delica
26. apr 2013

@misza1
@willy_wonka
tak baby, dnes zacalo moje materske labzoanie, som si dala baleriny, namaloval sa, zobrala mamu a sla na male nakupy do domacnosti :D furt sa z toho neviem spamatat, naposledy, ked som bola dlhsie vonku tak sa smykalo a teraz je 25 stupnov.
@misza1 ja som dostala od mojich kolegackov kresielko a hrazdicku a este obalocku, ze to je pre maminku, nechapala som. No a nechal mi sef auto na matersku 🙂)). Tak to sa tesim, ze sa s muzom nebudeme delit o auto 🙂.
No a inak ja aj ked som tučo nemam žiadne opuchy, nič, ale dnes som dostala prvy krc do nohy v spanku, tak uz dosiel asi aj na mna mraz......

willy_wonka
26. apr 2013

@misza1
@delica 11.5 sa aj ja vyfesakujem, vlietnem do auparku a mozno mi tam z tolkej radosti aj voda praskne 🙂
Inac, kedy planujete nachystat postelku? Ja som to chcela nechat na mm, ked.budem.v porodnici, ale neviem.ci to zvladne naaranzovat.... :-/

misza1
26. apr 2013

@delica me ty opuchy az tak nevadi, krom toho ze to vypada hnusne... ale bojim se, dr mi to koukala a nerekla ze by mel byt nejaky problem, a tu mi @anjelicek26 napise ze muzu jit za tyden dva rodit..
vsak ja mam doma jako po vybuchu, porad nemame douklizene veci po te prerabce(sama to nezvladam a mm dopisuje zavrecnou praci), nemam nic vyprane pro Oskyho, kdyz je vyperu nemam je ani kam dat... a to nemyslim na to ze jeste nemam vsechno koupene, ani pro me do porodky ani pro nej...
@willy_wonka
my budeme mit ten kos a ten si nachystam az se mi poradri zacit neco chystat, snad drive neporodim 😅

willy_wonka
26. apr 2013

@misza1 ty si teda davas na cas :D

misza1
26. apr 2013

@willy_wonka no jen mi dej... vubec nemam zle svedomi... ☹

delica
26. apr 2013

@misza1 ale tak ja som na to tak isto....aj moj manzel sa borti so zaverecnou pracou, tak moc mi nema ani cas nejak pomahat, mama po tom jej pade sa uz hybe, ale nechcem ju otravovat.
my nemame ani ten kocik :D to som asi jedina v skupine junovky

misza1
26. apr 2013

@delica ale mas zbalene do porodnice a vyprane vecicky, ci?
kocik budeme mit az v utery, to akorad super zahajim materskou🙂

delica
26. apr 2013

@misza1 mna sa vzdy pyta na opuchy doktorka, ale asi pokial nemas vysoky tlak a aj moc mas dobry, neni treba si z toho nic robit. mozno ti len lymfa neprudi tak ako ma.

delica
26. apr 2013

@misza1 tie veci do porodnice mam do marca, veci mam narvane v komode aj so stitkami :D.
Ale nemam zbalenu tasku