Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Dobre rano tehule🙂
@kavaapalma krasne vlasky🙂 obdivuju te ze jsi si troufla v tehu na takovou barvu, me ted kazda chysta uplne jinak 😅
@willy_wonka nestras me ze uz zacinaji rodit... jsem si to precetla vecer a celou noc jsem rodila:(
@delica tak jsem nakonec podostavala koooopec veci🙂 pro me- knizku a nausnice, pro Oskyho osusku s kapuci, slintaciky, rukavicky neposkrabky a ponozticky, ty jsou uplne funny😀
a jeste obalku s penizkama, no az jsem byla v soku, kolik se mi poskladali, samotne ty darky museli byt drahe a jeste mi do obalky dali na houpaci kresilko... 🙂
@kavaapalma kocka🙂 to aby si sa v porodnici pacila? 😀
@willy_wonka po sprave, ze majovky rodia, som aj ja celu noc bola hore, ze uz to je urcite tu... To je hrozne, uz sa zacinam pozorovat, ci nemam kontrakcie 🙂
@misza1 to mas super kolektiv! Ja sa idem dnes lucit, tak uvidim, co bude 🙂
@slavka_a_maros priznam se ze jsem to necekala, jsou tu zlati lidickove, ale ze az tak... toto by nemeli delat tehotnym😀 aji slzicka mi ukapla...
Zacal ma boliet zub:( buduci tyzden idem k zubarovi, mozem dostat umrtvovaciu injekciu v tehotenstve?
@slavka_a_maros ano mozes..ja som mala dve.. nevydrzala by som bez toho :P a doky to ma nejake špeci pre tehotne.. takze pohodickááá..a hlavne nech to mas cim skor ok :D
@silsil jaj, to si ma upokojila 🙂
@milionova151 jak jsi dopadla? je vsechno ok? 😕
@slavka_a_maros ved jasne,ze hej.........
@delica to ja uz mala na hlave vsetko mozne,este aj ciernu,ta mi ale vobec nepasuje... dala mi tmavsi odtien,kedze som svetlovlasa a rychlo sa to vymyva... ja mam rada zmeny na sebe... a neboj,aj mne dala dokina na minulej poradni cislo na seba,ze kdyby něco............
@anicka.be @misza1 no mne odvaha na take experimenty nechyba,este chcem stihnut do toho melir do porodu 😀
fuuuuu vcera mi tak opuchli chodidla,aj prsty na nohach,ze mi mamina musela masirovat...a to ja viem,ze opatky som uz nemala,aj tak som si ich vcera vzala... takze opatkomanii uz koniec 😝
Aj ja by som sa potesila takym darcekom...mas dobrych kolegov... nasi chytia v robote sok,jak ma zbadaju,ked odnesiem papiere na md,ze zase som ina 😀
@kavaapalma ja jsem vcera malem nevyzula balerinky, jak mi v nich napuchli nohy...
fuj fuj fuj 😅 trosicku mi pomohla studena voda, ale do rana nestihly odpuchnout, tak uz jsem musela jit v zabkach... ale se stydim s takovyma kopytama chodit, doufam ze si to kazdy spoji s tehotenstvim a ne ze jaka jsem tucibomba s lotnikama... a muzu hrat ping pong bez palky jake mam nafoukle prstiky (foto ze vcera)
bezne mivam kostnate prsty, jen kuze potahnuta na kostech a nohy stejne, mohli by na me ucit misto kostlivce (jen ty nohy a ruce🙂)
@misza1 tak to ich mas riadne naliate... mna az piekli vcera dnes uz ok,odpuchlia,ale furt je mi na nich horuco,som na boso a mamca na mna krici,nech si vezmem ponozky,lebo sa nachladim... no to urcite,kym nemusim nevezmem...to ona jak kontrola... 😠
@misza1 -fuu no riadne opuchy, pijes ten zihlavovy caj na to?
@kavaapalma aji ja doma pobehuju bosky, svokra kdyz me vidi, uz ji boli ledviny😀 ale ja jsem tak od mala zvykla a ted uz tim tuplem🙂 musim si na vikend naordinovat nic nedelani a vylozene nohy 😅
@anjelicek26 nepiju, mazu si to alpovym gelem...
@misza1 - zihlavovy caj odvodnuje, ale chce to dobre dva litre denne, vlastne vsetky tekutiny tym nahradit a pit ho nesladeny, ja viem dost humus, ale skus par dni a ci uvidis zmenu. ked budes dalej takto puchnut, aby maleho netahali von cisarskym uz o tyzden-dva :(
Dobre ranko zeny, bozinku takto dobre som sa uz dlho nevyspala 🙂
@misza1 fu, mas riadne tie nozky. Dr o tom vie a v pohode?
Milionova sa neozvala?
@willy_wonka koukala to a nic, ze nejlepsije porod...
ale uzme chyta panika, ten mu krcek 2,5cm, ted ty hnaty... zkusim to pres vikend vylezet a uvidime..
jinac dobre ranko🙂
@milionova151 ako si dopadla? vsetky nas to zaujima, drzime ti palce, hadam je vsetko ok...
@misza1 nepanikar...od paniky som tu ja a vy ma mate upokojovat ... 🙂
@willy_wonka ok ok paniku nechavam tobe, ja budu od ted stresovat🙂
@misza1
@willy_wonka
tak baby, dnes zacalo moje materske labzoanie, som si dala baleriny, namaloval sa, zobrala mamu a sla na male nakupy do domacnosti :D furt sa z toho neviem spamatat, naposledy, ked som bola dlhsie vonku tak sa smykalo a teraz je 25 stupnov.
@misza1 ja som dostala od mojich kolegackov kresielko a hrazdicku a este obalocku, ze to je pre maminku, nechapala som. No a nechal mi sef auto na matersku 🙂)). Tak to sa tesim, ze sa s muzom nebudeme delit o auto 🙂.
No a inak ja aj ked som tučo nemam žiadne opuchy, nič, ale dnes som dostala prvy krc do nohy v spanku, tak uz dosiel asi aj na mna mraz......
@delica me ty opuchy az tak nevadi, krom toho ze to vypada hnusne... ale bojim se, dr mi to koukala a nerekla ze by mel byt nejaky problem, a tu mi @anjelicek26 napise ze muzu jit za tyden dva rodit..
vsak ja mam doma jako po vybuchu, porad nemame douklizene veci po te prerabce(sama to nezvladam a mm dopisuje zavrecnou praci), nemam nic vyprane pro Oskyho, kdyz je vyperu nemam je ani kam dat... a to nemyslim na to ze jeste nemam vsechno koupene, ani pro me do porodky ani pro nej...
@willy_wonka
my budeme mit ten kos a ten si nachystam az se mi poradri zacit neco chystat, snad drive neporodim 😅
@misza1 ty si teda davas na cas :D
@willy_wonka no jen mi dej... vubec nemam zle svedomi... ☹

baby pozeram kolko profiloviek pribudlo, nedavno to tu este boli same kreslene hlavy a teraz plno profiloviek 🙂