Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
dievcata, mate niektora problem s tym, ze mate plne prsia - vacsie kosiky a maly obvod pod prsiami? kde ste si kupovali podprsenky na kojenie? uz mam kupene asi vsetko, co potrebujem, len tie podprsenky mi chybaju... nasla som aj tu v pro shopoch pekne, ale bojim sa kupit cez net bez skusania...
@delica @misza1 baby, vy si vazne davate na cas... ale tak este mate na to asi mesiac, aby ste vsetko dobehli... 🙂
ja by som mala mat uz asi vsetko, akurat este par veci pre babo vyzehlit... len ma stve, ze uz doma nedokazem urobit taky poriadok, ako by som chcela... aj to, co sa mi cez den horko-tazko podari, ked pride mm z prace a Ninka zo skolky uz nie je vidiet... 😒 uz som ako tulen...
@danielle ja doufam z uz to dobehnu... ja nejak nemam cas, dojdu z prace, musim si na chvili vylozit nohy, pak dojde mm, najime se pokecame, pak trosku neco porobime a ja odpadavam spat, nebo hned po robote mam nejakou dalsi aktivitu a vikendy mame booknute do porodu🙂
a brzdi me i to ze kdyz to poperu a pozehlim, nevim kam bych to dala..
@danielle
@misza1
no ja som sice bola na pn, ale neskutocne vela roboty som mala do prace, takze kazdy den 2-3 hodky telefonovat, povybavovat a pritom spat a lezat. A to nehovorim, ze v tyzdni 2-3 doobedia som stravila u lekarov :(((((((. No ale teraz sa citim fit, tak snad stihneme nachystat....a ked ne, tak ne, svet sa nezruti
@danielle j´mne ostala jedna uplne nova po synovi, este nevybalena, jednu mam a vies.... ja som si kupila aj uplne klasicku podprsenku, teda, vystuz tam je aj kostice, ale je vacsia, ma aj vacsi obvod, aj kosiyk, ale mi sadla, skusala som ich asi 8 a je to naozaj len o tom, ako ktora sadne! A mne sa osobne zda, ze tie kojenecke podprsenky, tak nesedia. Preto som si klasicku aj kupila a je pohodlna, ale teda vacsia, lebo ratam s tym, ze mi prsia este naberu pri prvom som mala velmi vela mlieka, len dufam, ze to bude aj teraz, lebo mam potrav. alergiu, dufam, ze to neovplyvni tvorbu mlieka ☹
@danielle a s tym upratovanim je to tak presne aj u mna, co ma dost stve, lebo ja mam rada poriadok, ked trocha viacej pochodim, musim odpocinut, uz mi brutalne tlaci, obcas mam pocit, ze chytam kontrakcie. A dnes rano mi nebolo dobre, cosi mi vcera vecer nesadlo, ked hoci co nemozem zjest a ked zhresim potom je zle ☹ a mam probl. so zlcnikom ako pri prvom mimi.... tak som len rano zapla pracku, najedla sa, navarila polievku, umyla riad a isla som si na pol hodku lahnut! A potom to polavilo, uz som bala , ale bolo to len travenie. Takze teraz syn zaspal, idem aspon nieco porobit!
@misza1 teda tie nohy ☹ , nic - moc, ked Ti tak zapuchaju a to teplo k tomu asi neprospieva ☹, len teda striedavu sprchu a sup nozky hore
@katkalubkova to mas pravdu, ze klasicke drzia lepsie ako tie kojenecke. ale ked budem mimo domu a budem potrebovat kojit, budem potrebovat kojenecku, aby som sa nemusela vyzliekat... budem musiet asi nabehnut do obchodov niektory den a skusat... tak sa mi do toho nechce... ☹ kupovanie detskych veci ma bavilo viac ako podprsenky... 🙂
@katkalubkova fuj, ze? aspon ze nesmrdi 😀
v praci se mi tezko vylehava a do umyvadla uz nohy nezvednu 😅 , ale za chvili jdu domu a tam si napustim lavor 😀
@katkalubkova presne, zacnem nieco robit a zacne mi tvrdnut brucho a maly mi uz dole velmi tlaci, tak musim casto oddychovat. aj ja mam rada poriadok, mm mi niekedy hovori, ze som Monk... 😀 ale nie je to so mnou az take zle... 🙂 akurat mm je straaasne pohodlny a to nase dieta je cele po nom... tazko sa mi Ninku uci, ze veci si odkladame, ked ocinko na to kasle... ale zase mm ma ine prednosti a za to ho velmi lubim... 🙂
jeeeej, to je uz tolko hodin? ved ja musim ist pre dceru do skolky... 😲 🙂
@danielle 🙂 aj moj manzel je na ine veci ako na upratovanie a obcas vidim, ze ten poriadok nie je prvorady, ale my zeny sme asi take
@misza1 tak, az tak som to nemyslela 😀
kazdu nas v tom tehotenstve nieco trapi ☹ 😒
@danielle - pozri si znacku freya...nie su to sice cisto kojace podprsenky, ale tie potrebujes fakt len prvy mesiac, kym ti vyteka mlieko bez kontroly sem-tam, potom stacia aj normalne.... aj ked ma ta znacka aj kojace hehe... plus ja mam od nich super plavky, co sa daju vyuzit aj v lete po porode s kosickami 75F 😝
@delica posledna nie si to urcite... ja som posledna,ja nemam ani poprate,ani pozehlene,ani kocik... pre seba do porodnice okrem tamponov do podprdy a jednu kojaciu nemam vobec nist a kedy pojdem kupit,no netusim... ale uz by trebalo a o baleni este nemoze byt ani reci....... takze chyta sa niektora na mna??????????????????
@misza1 ale sak pozeram ze ty uz si 34tt, tak ked aj tak o 2 tyzdne by to uz prislo, tak predsa v deviatom mesiaci to uz moze byt hocikedy, tak to uz nejako vydrzis, hlavne vela nohy vykladaj a uz sa moc nepremahaj 🙂 aj ked to ta prava hovori co chce este kuchynu stihnut prerobit 🙂
@kavaapalma no my dve sa mozeme chytit za ruku a ist spolu prejst :D
Inak som sa tesila, ze ti odfotim tulipany, co som si doniesla z amsterdamu tie cibulky a ked sa mi namnozia, tak ti poslem:D a si predstav, ze su uplne inej farby - tie co mali byt cierne a bieleu su VSETKY oranzove a tie so zvlastnymi kaliskami su uplne normalne cervene:D
Nemali by tolko hulit 😖
@janka_k to vies, @misza1 je velka borka, nedaruje firme ani den dovolenky, vydrzi aaaaaaaaž do konca. A ma moj obdiv 😎
Baby neviete mi poradit?mama mi hovorila o hracej deke, ktoru nejaky slovak vyraba a aj nejaku cenu za nu dostal. Zrvraj sa da pouzivat ako hracia deka, neskor ako skrysa pre male a ma viacej funkcii. Niekde to citala, ale si nepamata ani kde, ani jak sa vola. Proste nic.
@delica @misza1 to chapem, ved ani ja si nevyberam dovolenku, lebo si ju mozem po materskej a to sa mi viaz zide vtedy, len vidim tych 34tt a ja napr. uz mam len tyzden v robote, ale je pravda ze o tyzden mi posuvali porod, tak mozno to tak vychadza. ja len ze som si myslela ze od zaciatku 34tt je uz kazdy doma 🙂 🙂

@delica jj toto jsem se docetla, od rana tu brazdim net a ctu vse o tom. jedine co me tam jeste zarazilo je ze by to melo byt symetricke a do rana by to melo pres noc zmizet... tyhle dve podminky nesplnuju🙂 ale tlak mam v norme(spis nizky) a moc jsem mela taky ok.