Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kavaapalma nam zas povedali, ze preto aby sme sa nedovracali aj pri prirodzenom porode. Lebo ze nas moze potom napinat od tych tlakov.
@slavka_a_maros aj vela deti tam bolo...ja som si kupila mak, parmezan, olivac a zeleninu...a detom pancusky Mile, to si nepozerala? Take klasika s trakmi krpcovi a velkacovi bez trakov 🙂
@jankastubka no co ti ja viem, ja som vracala pri porode, cistu zlc, to by som radsej tu vodu 😖
@slavka_a_maros aj ja som bola na dobrom trhu🙂 tusim naozaj budeme rodit na chodbach nemocnic 😀
@bombulka200 aj nas synak puci ritku coraz castejsie 🙂 hotova lambada v bruchu, hlavne o 3 rano je jak keby si dal red bull 😎
Ahojte tehulky 🙂 mam otazku v com periete vsetky tie novozakupene detske vecicky? Dakujem za rady a tipy.
dnes v noci som myslela,ze zacnem asi rodit...take bolesti v brusku som mala ako nikdy predtym..trvalo to cca pol hodku potom to preslo a za chvilku zas...uz som chcela zobudit mm,ze rodim a bud to preslo alebo som zaspala..
inak aj vy mate teraz taku zravku ako ja? cele tehu som pekne papkala a teraz jem jedno cez druhe...sladke musim zajedat slanym...mam take tie tehu chute. a este som aj schudla. cakala som,ze priberiem ked mam taku zravku a ja som este aj schudla...ale pozitivum je,ze mi konecne nohy odpuchli 🙂
@katuska54 ahoj Katka...joj, co to... ☹ ale dobre,ze to preslo...ja som sa.pred.chvilkou zobudila na zly sen, ze mi brat.zomrel, taka.som bola vyplasena, ze Samko mi skoro z bruska vyskocil..tak som pisala bratovi nech nezomiera, on mily mi napisal, ze som truba :D
Co sa.zravky tyka tak tu nemam...sice vymyslam,ze by som si dala hento,toto nakoniec mi pri predstave toho jedla dojde zle a skoncim pri suchom rozku....
@azmuk ja perem v Lovele, povodne som chcela dreft, ale nakupoval mm,.zobral prvy kde videl obrazok ktory naznacoval,ze bude pre deti....
@jankastubka tak moja je akčná dosť a to ešte 2 mesiace... no tak ale asi každé bábo je iné 😵
@willy_wonka prave som pozerala,ze co ty tak skoro cvirikas 🙂 to bol teda hnusny sen ☹ ale ako sa hovori,bude dlho zit.
ja som dostala chut na smotanovu tortu tak musim ist do obchodu nakupit a pustim sa vyroby 🙂 musim tie kila nabrat spat 🙂 ved tehula ma priberat a nie chudnut 😀
@azmuk no presne aj naša sa čoraz častejšie v noci točí a prevracia takže už ani v noci nieje kľud 😀 ale aj tak to mám rada bude mi to chýbať ked sa už narodí 😵
@katuska54 ja pojdem dat druhe kolo spanku, v noci som zaspala az nieco po druhej, tak nech dnes nestekam po kazdom,idem.sa dospat do milosti...
Torticky sa ti zachcelo, a ked dostanes na nieco chut a nemas to hned po ruke,neprejde ti to? :D ja musim ist na hotove 🙂potom chcem fotku ako sa ti podarila 🙂
@katuska54 ides do terna? ak ano, prosim, mrkni sa ci tam maju cervene melony 🙂
@willy_wonka ja budem noc dospavat poobede 🙂 bru noc a ked sa mi podari torticka tak to sem vyvesim 😀
@willy_wonka melony tam este nemaju...vcera som tam bola a nemali.
A kupujete si niektora aj babyšatku? Nemate link na nejaku velkostnu tabulku? Vobec neviem ake to ma byt dlhe 😕
@azmuk ja mam toto: http://www.brendon.sk/Products/Details/37297
@azmuk toto som nasla,tak skus kuknut 😉
http://www.noseniedeti.sk/menu/ve-kostna-tabu-ka
http://www.noseniedeti.sk/kriteria-pre-vyber-ba...
@hobit no tie pancuchy ma lakali 🙂 ale som si povedala, ze to kym do nich dorastie, tak ich aj stratim. Nabuduce kupim
@katuska54 ahoj,aj ja ho mam. Hnedy🙂
baby aky mate zupan do porodnice? ja rozmyslam ze kupim nejaky tensi bavlneny, sak v tych hrubych tam v polke juna zdochnem. len som hladala a moc som taky tensi ani nenasla zatial

@hobit aj ja som bola 🙂 a perfektne cerstve cestoviny som si kupila a makovu strudlu (potrebujem predsa vapnik
) :D neviem, ako ty, ale ja som mala pocit, ze tam boli same tehotne a vsetky tak priblizne v nasom stadiu...tak som skonstatovala, ze budem asi v porodnici lezat na chodbe, ten september bol nejaky plodny 😅