icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

milionova151
29. apr 2013

@janka_k dakujem, ja som vas citala.. len ma ma nechcela prihlasit na konika cez telefon :( tak som vam nemohla ani napisat. ale uz sme doma, tesime sa 🙂. teraz uz len lezit a setrit sa..

misza1
29. apr 2013

@delica dekuju, musim si to vytisknout a nacapit vsude kam se podivam🙂
nejhrozivejsi na tom je, ze v noci se mi zdal jeden sen, ze cekam spolu dalsimi 2 na te hekarne, na chodbe strasne nekdo kricel a porad jsem citila zelezitou chut krve... cekala jsem tam jako pred "sprchou" v koncentraku a dneska jak jsme tam prisli tak ta hekarna byla uplne stejna:(

janka_k
29. apr 2013

@misza1 ale ved mne sa snivalo, ze ty si to mala v pohode, takze urcite to budes mat v pohode, takze no stress 🙂 a nejdes ty nahodou rodit do trencina? ved tam ze su vsetci uplne super a mam kamosku co tam dvakrat rodila a bola spokojna, tam to aj dobre vyzera aj vselico dovolia...

misza1
29. apr 2013

@janka_k @delica MK by mel dostat veeelikou medaili🙂 dekuju moc za utechu🙂 doufam ze tuto noc se mi nebude vuuubec nic zdat

delica
29. apr 2013

@misza1 videla si tie zeny, ako vzdychali? Aj mna naplo, ked som si isla pozerat cisarsky rez a predstavila, ako mi zarezu do mojho tučiku a prerezu maternicu....jasne, mame strach, hlavne z toho neznameho.
Ale ked dojde ta "sprcha" a situacia, neboj sa, telo a hormony su dostatocne silne, aby si sa z toho nezblaznila...proste sa uvolnis a vsetko pojde, priroda je silna.

misza1
29. apr 2013

@delica ve snu ano, ale dneska tam nebylo ani nohy, teda dr a sester tam bylo dost, ale nikdo nerodil-nastesti, vsak bych tam odpadla... priznavam ze porad jsem pokukovala kudy by ten cap mohl priletet😀
no ja doufam ze priroda to ma nejak vymyslene, jinak si to neumim predstavit, jak takovou placici a bojici se by me mm musel dopravit do prodnice.

misza1
29. apr 2013

oukej, jdu se vyspat na muj posledni den v praci pred MD🙂 jupiiiiiiiiiiiiii 😀

delica
29. apr 2013

@misza1 no uz sa ti zacne novy zivot :D

azmuk
29. apr 2013

@misza1 wooow!!! tal si to uzi :D

janka_k
29. apr 2013

@misza1 jej no super, tak potom uz len doma s vylozenymi nohami 🙂

leus10
29. apr 2013

@hobit buť si za kávovú lyžičku zamiešam Do jogurtu,alebo posypem zeleninový šalát,aj Do polievky brokolicovej krèmovej som si hodila len tak Do taniera a dnes som si jednoducho dala za lyžicu Do úst no v jedle sa stratia Ale plná lyžička v ústach nič moc určite lepšie zamieşať Do jedla

delica
29. apr 2013

@leus10 som nepostrehla, na co je to dobre? ja ich doma mam, sem tam to do niecoho davam, ale skor ze je to dobre pre creva...co to robi v tehotenstve?

hobit
29. apr 2013

@leus10 no hej, ale pred tym ich pomelies? lebo ak nie, tak ako vosli tak aj vyjdu, ci sa mylim?🙂
@delica tebe to netreba ked mas isty cisarsky

leus10
29. apr 2013

@delica tak ako písala @slavka_a_maros ja som si ich začala dávať kôli uprave stolice Ale dočítala som sa že aj ulahčuje pôrod ja mám bezlepkovú Dietu čiže hladám rôzne potraviny obsahujúce vela vitaminov,kôli železu som začala používať pšeno a tie lanové semienka som tiež začala kôli črevàm až potom som zistila že sú prospešne aj pri pôrode

leus10
29. apr 2013

@hobit mm Ma stále okrikuje,že si mám jedlo poriadne požuť ,takže asi tak Ale čítala som tiež,že sa då s nich spraviť aj čaj ale že nevyzerá moc vábne a asi ani moc chutný nieje ešte tam bolo písané ,že åk radi niečo vyhrízame tak si len tak troşku nasipať Do úst takže nemixujem .Tiež mi hrozí cisársky,Ale zatial som s mohím d dohodnutá,že aj åk sa malá neotočí tak to skúsime prirodzene ,prvý pôrod som mala v pohode a môj d je toho názoru že åk sa má babo niekde zaseknúť je úplne jedno či ide hlavičkou alebo rytulou takže chcem byť dobre pripravená mám super d ktorému verím

delica
29. apr 2013

@leus10 vdaka, lebo ja si to tiez davam do jogurtu, ale kvoli traveniu a preto, ze je to naozaj zdrave. Ako dalsie semienka. Uz som sa zlakla, ze porodim :D, ak si toho budem davat vela.

hobit
29. apr 2013

@delica neboj, neporodis...toto som nasla k tomu napr....Ďalším pomocníkom z prírodnej lekárne je aj semeno ľanu. Podľa osvedčenej rady našich starých mám pomáha užívanie ľanových semienok pred pôrodom zvýšiť tvorbu poševného hlienu, čo vám pri pôrode zaistí, že bábätko ľahko a rýchlo vykĺzne. Zaradiť do jedálnička by ste ho mali šesť týždňov pred pôrodom.
Odporúča sa denne užiť jednu polievkovú lyžicu celých alebo rozdrvených semienok, ktoré sa zapijú potrebným množstvom vody.
Tento recept okrem iného pôsobí aj ako prevencia proti zápche, takže si pred pôrodom vďaka ľanu prečistíte aj svoje creva...

misza1
30. apr 2013

dobre ranko tehule🙂
jak se dnes mate? slunicko sviti, ptacci cvrdlikaji.... a ja jsem posledni den v praciiiiiiiiiiiiii 😀

slavka_a_maros
30. apr 2013

@misza1 tak si to uzi! 🙂

kavaapalma
30. apr 2013

Ja sa snazim vytrepat z postele. Dnesny den mas kvazi slavnostny,tak si ho uzi.

misza1
30. apr 2013

normalne me to bavi😀
kazdy dojde, posedi, pokeca, kazdy se pta co budu od zitra delat🙂

willy_wonka
30. apr 2013

Dobry den zeny 🙂
Poradna za mnou, ster na toho streptoblbca odobraty, odporucene postupne vysadenie magnezia, aby som 10.5 mohla uplne vysadit a potom uz len cakat kedy to pride. Po tych vasich vcerajsich stresoch ma zas premohla panika. Ked by som mala moznost vyberu, vyberiem si cisarsky....

maria200981
30. apr 2013

bože to bol sen🙂 snivalo sa mi ze sa mi narodil maly černoško a mna premohol strach v nemocnici ze ako sa to mohlo stat....ze som v tom nevinne, ze i ked mam tmavšieho draheho asi to neuhram....a ze ako mu to poviem...🙂

misza1
30. apr 2013

@willy_wonka dobre ranko, pardon, omlouvam se ze jsem te nastrasila:( ale neboj, vsechno bude ok-MUSIIIII 😅

@maria200981 ja jsem mela maleho cinanka🙂

kavaapalma
30. apr 2013

@slniecko77 dakujem krasne,kebyze ma este nieco napadne,tak ti pisem.
@dulkagabulka ja uz som prestudovala hypnoporod. Su tam dychacie cvicenia,dam to v pohode. A najlepšie sa fakt trenuje ako tam pisu na wc pri kakani. Takze odporucam. Tiez si myslim,ze kazda mamca vie ako ma dychat telo jej to samo napovie. Hlavne sa nebat,lebo strach vsetko brzdi.

katuska54
30. apr 2013

@willy_wonka ja nebudem mat ziadnu podlozku ci co to je...najskor som chcela ale potom som si to rozmyslela...
uvidim ako bude spinkat,ak sa bude moc pretacat,tak kupime 🙂

kavaapalma
30. apr 2013

Take sny su teraz zrejme bezne. Ja to rano hned resetujem a basta.

katuska54
30. apr 2013

baby potrebujem poradit. ako mam vysterelizovat nove flasky a odsavacku? nemam sterelizator,tak neviem ako nato. a len koli tomu nebudem kupovat sterelizator. budem vdacna za kazdu radu 🙂

kavaapalma
30. apr 2013

@katuska54 5min.vo vriacej vode.

slavka_a_maros
30. apr 2013

@katuska54 presne tak, ako pise @kavaapalma 🙂