Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@jankastubka vidis, to me nenapadlo precist si navod🙂 pritom je k tomu pribaleny😀
kocky, od vcera som doma, stale 2v1 🙂 vsetko ok.
@anicka.be a kde si bola? 😲
@willy_wonka na rekondicnom pobyte v nemocke 😀
@anicka.be mi nieco uniklo, alebo.si nam nestihla oznamit? Co ti bolo?
zeny neblaznite, robite mi paniku :D
@willy_wonka nepisala som to tu, len do IP 😖 bola som, lebo mi opuchali clenky a trpli ruky a, ze sa mi skracuje krcok a pomaly sa zacinam otvarat. Mala ma 2500g, keby sa narodila teraz bolo by to cca ok, ale lepsie je ked pocka aspon 2 tyzdne 😉
@anicka.be waaau, ty mas uz hotove babo, 2500 je super vaha 🙂 no ale este vydrz🙂.a co si mala vysoky tlak, alebo preco sitak opuchala?
takze sa pridavam ku KSK 😀
@willy_wonka praveze tlak ukazkovy 🙂 dali mi magnez infuzie a fakt pomohlo, clenky mam ako predtym!
@anicka.be a ake mas cs? resp nalez? lebo taka miska ma nalez s ktorym som ja bola uz prdelou hore a ona doteraz ako lan beha :D
Pekne oddychuj,nechaj sa obsakakovat:D
@willy_wonka hrdlo skratene na 1,5cm, branka otvorena tesne pre prst, hlavicka nalieha na vchod. Ja som tiez doteraz bola doslova akcna, velmi aktivna tehulka. Teraz ako keby som citila, ze sa v podbrusku nieco deje, tak uz oddychujem 😎
od zajtra som na MD 🙂 a mm vymyslel dobry program...ideme sutazit vo vyrobe klobas 😀 som zvedava ako tam bude..ale ja budem len buzerovat a potom mozno ked bude nejaka dobra klobaska uglivovana,tak asi ochutnam...ale neviem,neviem ci by som to mohla 😒
@sasavi vynadal ti?je normalny?2500g v 35.tyzdni je super vaha.vobec nie vela.babatko potrebuje mat aj tucik.ved kludne mozes rodit aj skor.a co ti bude potom vycitat,ze je babo male?ja by som sa len tesila,ak by bola vacsia,ze je silna a ma z coho cerpat energiu v tych tazkych prvych tyzdnoch.
@pavuciatko on ma stale poznamky aj k mojej vahe.ked nejdem presne tabulkovo,tak uz vycita.ale uz len jedna poradna a uz ho viac neuvidim
@sasavi no tak kasli na to.mne nikdy nevycital vahu a to som prestala riesit priberanie pri +15kg.vraj babo si pyta,co potrebuje + telo zadrziava vodu + vytvara si zasoby, z ktorych bude cerpat pri kojeni.a fakt,ked vidim vsetky moje kojace kamosky,ake su vychudnute,tak si myslim,ze to bude ok🙂
@willy_wonka aj ja by som si dala nieco stavnate....je celkom pekny, ale fakt je to taky dedinsky kociar, do vytahu by sa nedal
@delica ja stale nieco tekute do seba davam,dnes som extremne vysusena:-/
to mas dobre, ja mam vanicku taku ze hadam aj od pol roka budem musiet davat do sportaku,alebo co ☹
@willy_wonka no my mame velku vanu aj ten sportak sa mi paci, lebo ked bude maly v zime sediet, tak tam bude tak dobre kryty, ale mama uz ho stihla ofrflat, ze je to podla nej "prditko"
@willy_wonka a odkial? mam chut 😝 pridem na navstevu 😀
Baby,aj vam tak trpnu ruky,nohy,prsty a opuchaju chodidla?

@misza1 mal obrazok, tiez som sa bala ze ako to dopadne, ale v pohode. Hadam to vyrabaju tak, ze vedia ze sa tieto veci sterilizuju, aj v navode to bolo.