icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
30. apr 2013

@katuska54 mm doniesol z tej trznice co bola kedysi stara ikea 🙂
ake mas vnutorne rozmery vanicky?kedy zacnes chodit do poradni v nemocnici? 🙂

@delica prditko? A to uz preco?🙂 sa jej zda,ze ma malu kubaturu?:D

delica
30. apr 2013

@willy_wonka ja ani neviem, ale keby som doviezla nejaky futuristicky kociar, tak je aj oduta, ze co sme to kupili :D.proste iny vkus.
vana je mala, vlozka donho je biela, kociar je "látkovy" akoze neviem, ci cakala koženy alebo co a uz neviem, co ofrflala 😀 a to ma este caka babka 😎
aha...a este bol k nemu fusak a ze uz ani fusaky nerobia poriadne :D

anicka.be
30. apr 2013

@pavuciatko no ano 😒 a preto som bola 5 dni v nemocke ☹

anicka.be
30. apr 2013

kocky, co si myslite, mozem chodit po schodoch ked mam skrateny krcok na 1,5? Treba mi prejst cca 2 poschodia (cez zahradu) ku svagrine.

willy_wonka
30. apr 2013

@anicka.be radsej nech svagrina pride za tebou 🙂

@delica uuuuplna mama :D nastastie ta moja bola s nasim vyberom spokojna.

leus10
30. apr 2013

@delica je to tvoje mimi a tvoj kočík hlavne nech si spokojna ty ostatny nech si frflu

delica
30. apr 2013

:@leus10
@willy_wonka
a sak ja si to nejak neberiem, ale vies, keby ze mam o 10 rokov menej, tak to asi zaboli. ale teraz mi je to fuk, nase dieta, nas kociar, nase peniaze 😀

leus10
30. apr 2013

@delisa presne tak

pavuciatko
30. apr 2013

@anicka.be ojojoj.a co mam teraz urobit? Najblizsie idem k Dr. 7.5. Myslis,ze to pocka?

misza1
30. apr 2013

@pavuciatko me fest. v prstech na rukach uz nemam cit a nohy ma. jednolite bez prstu...

katkalubkova
30. apr 2013

@sasavi no, velmi teda pochybujem, ze vaha dietata v brusku zavisi od toho ci jes sladkosti...( ako Ti povedal, lekar , ze Ti ich zakazuje ). Podla mna je to individualne, niektora zena priberie v tehotentve 25kg a ma 4kilove miminko. Ja som v prvom tehot. pribrala 12 kil a syn mal 3950g a 54cm. Tak si myslim, uz dost davno, ze je to hlupost! A ak si v 35tyzdni, miminko za posledne tyzdne nabera najviac, ak si dobre pamatam tak v posl. mesiaci cca okolo 200g tyzdenne, co je tiez asi len obrazne, tak by si mala miminko cca 3500g, co je uplne v pohode a dokonca tie ich vypocty cez sono, tiez nie su presne! Takze ziaden strach podla mna 🙂, pekne papaj co Ti chuti!

misza1
30. apr 2013

@pavuciatko zmer si tlak.ja jsem pred chvili volala do nemocky,protoze mam ty hnaty az bolave,necitim se dobre a tlak mi vyskocil 135/85 bezne mam nizky... a dr mi rekl ze to je v norme,z tepla ale pokud stoupne 140/90 hlavne ta spodni tak mam dojit...

delica
30. apr 2013

@misza1 Miška :((((((

pavuciatko
30. apr 2013

@misza1 dakujem.tak trochu dufam,ze je to len z tepla.lebo tlakomer doma veru nemam.len ja sa uz budim o cislo vacsia...niekedy aj o dve...

silvianm
30. apr 2013

@misza1 a dalsia vec..otazne je kolko tie bunky skutocne vydrzia aby boli pouzitelne..a na co ich skutocne pouziju..mam pocit ze tam ide iba o peniaze..

misza1
30. apr 2013

@delica no bylo mi divne ze jedina tezkost bylo grcani... ale to vyspim a bude dobre...

@pavuciatko jak se jinak citis ok tak neboj, vse bude ok.

silvianm
30. apr 2013

@leus10 tam to riesi nejaka operatorka co ma presviedcat a sama o tom nic nevie..len si nastuduje alebo preposle material a zmluvy..mne zase dnes volali ze som vyhrala panvicu..ale jasne..iba ked mi ju donesu domov a ukazu ju susedkam..boze..to je normalne 'bordel'..klamu vsetci..

misza1
30. apr 2013

@silvianm presne tak... nase deti budou zdrave a na rymu nove bunky nepotrebujou🙂

kavaapalma
30. apr 2013

@delica vidis obehla si ma,ja kocik este nemam... 😉
no blbost,ze vycitat vahu a tak,ja som pribrala 9kilo a dr. mi povedala,ze maly bude mat 4kg... takze ozaj to nesedi...
dnes krasny slnecny den za mnou a dalsie ulovky pre drobca v komode... a konecne sa mi podarilo kupit druhu kojaciu podpiru a jednu koselu do nemocky... tak mam daco aj pre seba,juuuuuuuuuj ale tie eurace sa tak rychlo kotulaju 😀 a to som si isla povodne pozriet nieco na seba,kedze je horuco tak aspon nejake 3/4 leginy a zas nic z toho. V com ja budem chodit,ked je tak teplo? Dnes som bola v dlhych leginach,tunika a sandale naboso a som myslela,ze sa roztopim.

pavuciatko
30. apr 2013

@kavaapalma ja som nakupila 3/4 leginy v Kik-u,aj take tielka s gombikmi(takze budu fajn aj na kojenie),kt. su dlhe pod zadok a za super cenu. Skus tam kuknut.

sasavi
30. apr 2013

@katkalubkova joj to si ma potesila ze mas vychudnute kamosky🙂dokonca ma poslal na krv ci nemam cukrovku ked je babo take velke.uz to neriesim a som kludna

katkalubkova
30. apr 2013

@sasavi asi si chcela odpisat pavuciatku 🙂

kavaapalma
30. apr 2013

@pavuciatko kuknem,dik za tip

kavaapalma
30. apr 2013

@sasavi ja som sa narodila s vahou 4.10 kg............

sasavi
30. apr 2013

@katkalubkova som na tel tak v tom mam bordel🙂

jankastubka
30. apr 2013

@pavuciatko ja mam tiez odtial a vcera som este u cinana kupila nocnu koselu s gombikmi v predu len za 2,99 eur.

katkalubkova
30. apr 2013

@sasavi v pohode...

leus10
30. apr 2013

@silvianm ja to už po dnešku neriešim a tiež mi už pár krát volali,že som vyhrala to alebo to ale ja isto nebudem kôli nejakým akože výhram pozývať domov cudzých ludi

majkafer
30. apr 2013

@kavaapalma 🙂 čítala som, že prvé dieťa má približne rovnakú váhu ako mamička 🙂 Ja som mala 3,5 a dcérka 3,46.

majkafer
30. apr 2013

Dievčatá, aj mne je teplo, tečie zo mňa aj keď len sedím a ležím. akurát, že nemôžem kraťasky, lebo mám hroznú kŕčovú žilu, až čierne popraskané žilky, nemôžem si dať ani sťahovacie pančuchy, lebo je mi ešte teplejšie a legíny nenosím, lebo som pribrala 17 kíl a moje nohy v nich vyzerajú hrozne, chce to asi šaty a dlhú sukňu, akurát, že tak teplo nie je 🙂
jedno šťastie, nebudeme tehotné celé leto, to som zažila a bola som ako balón, ani šľapky som neobula