Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@misza1 @pavuciatko ja som problem s tlakom nemala, viem, ze ked puchnu nohy, tak hned zistuju, ci tlak nie je vysoky, lebo hrozi preeklampsia 😒 U mna sa nepotvrdila, no tym ze mala uz nalieha a pomaly sa otvaram, tak asi nejak tlaci ked som aktivna. Odkedy vela nechodim, fakt kludovy rezim, opuch zmizol a samozrejme pomohli aj magnez. infuzky. Ja som pozorovala opuch cca 2 tyzdne a tiez som cakala do dalsej poradne, ale asi som mala ist skor. Teraz idem opat vo stvrtok, som zvedava, ci som sa trocha uzavrela 😉
A inac dnes prisla postielka, perinka uz doma, plienky objednane. Ak niektora este plienky nemate, www.feedo.sk urcite najlepsie ceny 😉
@anicka.be som rada,ze uz si domka a hlavne,ze ti rekondicny pomohol 😉
@delica mam pocit, ze kleslo, kazdy mi vravi, ze je uz nizsie 😒 a nic som necitila, az posledne 2-3 dni citim tlak v podbrusku ako pre menzesom, preto chodim uz ako pokakana, pomalicky sa pohybujem, len aby bolo vsetko ok. A sranda bola, ked som cca v piatok citila ako ide zo mna vytok (coz ja obyc problem s tym nemam), utekam rychlo na WC a na intimke ruzovy husty hlien 😕 hovorim si, do kely dufam, ze to nieje hlienova zatka... povedala som to sestricke v nemocke a vravi, ze teraz sa uz postupne moze zatka uvolnovat, telo sa pripravuje na porod, ze ked bude vytok cerveny az krvavy, potom mam povedat. Od vtedy ok, akurat mi zistili dajaky zapal, mam biely vytok a mozno preto pocitujem podbrusko 😖
@willy_wonka 71,5 dlzka x 27 sirka....aj ja budem mat dnes konecne melon. ideme na nakupy poobede.
@pavuciatko aj mne opuchaju nohy a trpnu mi ruky. a k dr idem tiez az 7.5. dufam,ze dovtedy bude vsetko ok.
@willy_wonka este neviem kedy zacnem chodit na antolsku..7.5. idem este k mojej gyn.na monitor a to uz asi bude posledna poradna u nej a potom uz asi budem chodit do nem.
Dnes je tak pekne a sviatok, a ja som nevymyslela ziadny program. ☹
Chystate sa dnes niekam?
@jankastubka pekne slnecne ranko prajem 😎
my sa dnes chystame na sutaz vo vyrobe klobas a grilovanie 🙂 budeme sutazit,tak drzte palce 😉
idem oslavovat nastup na MD 😉
@katuska54 dufam,ze to dovtedy zvladneme.ja uz idem prvykrat do nemocnice asi na tie pasy,ci co,netusim,co sa tam bude diat. Nevies,to pojdem aj k nejakemu Dr., ci len na pasy?
@pavuciatko mne robili pasy (alebo monitor alebo zaznam alebo CTG - kazdy tomu hovori inak 😎 ) v nemocnici 2x denne. Lahnes na lehatko, na brusko ti pripnu take 2 pasy pod ktore prilozia 2 okruhle sondy s gelom. Polezis cca 20 min. Zaznamenava to pohyby babatka, kontrakcie, pulz babatka a tvoj. Plus pocujes ako mu bije srdiecko 🙂
@anicka.be a co potom?odniesla si to svojmu Dr.?
@jankastubka ja jsem se prave vratila z jarmoku,teda naroda jak na 1.maja 😀 ale mam radost,koupila jsem si tam nocni kosili s zupanem.
ale ted si hovim na gauci s nohama v lavoru.
a odpoledne pujdeme grilovat. krasne zahajeni MD
@misza1 no krasny den mas 🙂)). ja som sama doma, manzel sluzi vlasti, mama tiez predava na jarmoku v malackach, ani sa tam okolo nemozem motat a klebetit so znamymi, bo nemame ani jedno auto doma. T ze idem aspon poupratovat, no a moj pocin od rana bol taky, ze som vyliala vazu s tulipanmi, rozsypala struhanku a zapla vysavac, nech vysava :D
@delica tak to mas dnes veru veselo 🙂 uz radsej len lez s vylozenymi nohami 🙂 ja dnes natieram dvere, ale to je tak hodinka, inac len tak lebedim a nic nerobim. a este mi ostali jedny nenatrete dvere, tie uz asi do porodu nestihnem. a po porode budem musiet nieco vymysliet na natieranie, lebo ma to strasne bavi len neviem co by sa tu dalo este u nas natierat 🙂
@janka_k u mna treba izbu vymalovat 🙂
Boze baby, ja asi dnes zinfarktujem. Brat ma taku sprostu cuzu doma,ze to snad ani mozne nie je... >:-/
@willy_wonka no ale malovanie to uz je moc narocne teraz, to by som nie s tym bruchom uz 🙂
@janka_k este si vyberaj :D
@willy_wonka akoze frajerku? aj my sme taku mali, dufam, ze to neni ta ista :D zeby presla od jedneho brata k druhemu.
@delica hej,frajerku 🙂 no, neviem ci moze byt tak blbych viac :D
@willy_wonka :D no ludska hlupost nema hranice. Moj brat pri tej jeho schudol 10kg, co ho trapila. Kazde dva tyzdne sa s nim rozchadzala a ked ho poslala naposledy do P-cka, to som bola v nemocke, tak sa k nej nevratil. A dufam, ze sa nevrati.
@delica ono ich je fakt viac.... tato je na hlavu padnuta, u maminy sme mali psika,maleho yorka,od narodenia,tohto roku to bude pat rokov, no ja som z domu odisla,a brat si ho chcel nechat,teraz zacal byvat s tou babou, a samozrejme,ze si zobral psika so sebou, oni sa tak lubia(brat so psom),stara sa on ho, a ona zacala hystercit,ze jej vadi cupotanie labiek po parketach, oduva sa na brata,lebo ona zrazu psa nechce. Chapala by som, ze nema vztah ku psom, keby sama nemala jedneho yorka,ktkreho nechala neviem kde. Tak teraz si ho zoberiem ja, kvoli comu zuri mamina,lebo sa boji ako bude reagovat na Samka,nie je zvyknuty na cudzich,vzdy bol on ten maznacik,tak ci ziarlit nebude:-/

@majkafer no, s tou vahou to nie je az taka pravda... ja som sa narodila 49cm a 3100g a moja dcerka mala 53cm a 3800g. a to sa ninka narodila o 2 tyzdne skor, inak by mala vyse 4kg, povedal mi dr. pri porode... 🙂