icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
1. máj 2013

@willy_wonka ach jo, vadi jej cupitanie? tak nech si da koberec na zem.

willy_wonka
1. máj 2013

@delica ja to nechapem... :-/ chudak psik, bude smutny bez brata ☹

delica
1. máj 2013

@willy_wonka a aj brat bez neho...ale u teba bude yorkimu dobre, neboj. a mozno slecna sa vytrati z bratovho zivota a yorki sa vrati spat.

anicka.be
1. máj 2013

@pavuciatko v sprave bolo len, ze bez kontrakcnej cinnosti a zaznam si nechali v nemocnici.

willy_wonka
1. máj 2013

@delica ako poznam svojho brata, tak by to mohloskoncit relativne skoro...taku panovacnu cuzu snad nebude dlho trpiet. Nejak to zvladneme 🙂 ale vytocilo ma to poriadne....
Ozaj,pod balkonom mojej maminy je rozkvitnuta ceresna :D nemusim sa terigat na zahorie 🙂)

delica
1. máj 2013

@willy_wonka no :D tak nech ta ten tvoj manzel poriadne vybozkava 🙂))

willy_wonka
1. máj 2013

@anicka.be
@pavuciatko
Toto je moje CTG, hore Samko - vynechava,zdrhal a dole su kontrakcie 🙂

willy_wonka
1. máj 2013

@delica a ty si uz vyfasovala pus?🙂

delica
1. máj 2013

@willy_wonka nie, odisiel o 6.00 tak len rannu pusu v mojom bezvedomi som dostala :D. Ale vecer pojdeme so psom von, tak pojdeme do sadu.

podla toho ctg tam nie su ziadne kontrakcie, nie?

willy_wonka
1. máj 2013

@delica ta veta s tym sadom ma pobavila :D prislo mi to ako ked sa deti na tajňáša idu cmukat do sadu :D

Lekar povedal,ze to je minimalna tonizacia pri obycajnom tvrdnuti-cize nic,ze ked su porodne kontrakcie tak to vyleti az k tom "UC"🙂

delica
1. máj 2013

@willy_wonka ved nam uz len to cmúkanie ostáva :D

pavuciatko
1. máj 2013

@willy_wonka ja to nechapem.som objednana na to ctg,ale to sa mam objednat este k niektoremu doktorovi?idem teraz 1x do nemocky.to mam chodit kazdy tyzden iba na tie ctg,alebo aj k nejakemu doktorovi?

delica
1. máj 2013

@pavuciatko v nemocke na poradni ti robia to ctg vacsinou, len zas je to ako so vsetkym, ina nemocnica, ine praktiky

janka_k
1. máj 2013

tak konecne si idem kupit tu zmrzku co po nej uz vyse tyzdna tuzim 🙂 🙂 baby a tie melony uz su dobre, viem ze ste sa tu bavili o nich, ale su uz sladke?

willy_wonka
1. máj 2013

@pavuciatko noo, teraz uz budes chodit zrejme ku gyn v nemocnici,tak sa k mejakemu nahlasis,on ta bude pozerat ci.drzis pokope,.a to.ctg bude zrejme niekde pomimo,lebo jeden zaznam trva aj 20min a to.by sa ostatne tehulky cakajuce len na poradnu asi zblaznili. Ale to ta nasmeruje gyn ku ktoremu pojdes🙂

pavuciatko
1. máj 2013

@delica som z toho jelen.moj Dr. mi dal iba tel. cislo,kde sa mam objednat.a nic viac nepovedal.len,ze uz budem chodit tam a nie k nemu. No ale na tom cisle bola iba sestricka na to ctg. Neviete niekto,ako je to v Roosveltke v B.Bystrici?

willy_wonka
1. máj 2013

Uz som vycmukana 🙂)))

willy_wonka
1. máj 2013

@janka_k ako ktore,vcera som mala uz taky prezrety, dnes mam taku albinsku sortu,blefucky a ami nie je moc.sladky....este to nie su tie letne melony...ale z nudze cnost 😉

slavka_a_maros
1. máj 2013

Uz ste cestovali MHD s bruchom? Ja som dnes celu cestu tancovala okolo tyce a to mam take brucho, ako by som sla zajtra rodit 😠 som si naivne myslela, ako ma niekto pusti sadnut a nic...

slavka_a_maros
1. máj 2013

Bambulkine dobrodruzstva na STV2 😀

willy_wonka
1. máj 2013

@slavka_a_maros ty si rozkosne naivna :D ked som bola.cca 3tyzdne dozadu na poradni,tak tam boli vsetky miesta obsadene tehulkami,az na jedno, pansky doprovod jednej tehulky,verim,ze sa mu dobre sedelo, urcite mi z oci vycital,ze rada postojim
🙂

slavka_a_maros
1. máj 2013

@willy_wonka no co uz so mnou 🙂 ja ked som sa pravidelne vozilamhd, tak som furt niekoho pustala sadnut... Aspon si sa nad neho postavila? Blbec, ked ma doma tehotnu, tak to mu mohlo trknut

pavuciatko
1. máj 2013

@slavka_a_maros tak ja som zase bola prekvapena,uz 2x ma pustili sadnut.raz mlada baba a raz taka 50-tnicka.som si pomyslela,ze asi vyzeram fakt biedne🙂ked su na mna cudzi ludia taki mili.

delica
1. máj 2013

@slavka_a_maros no ja som nesla mhd ani hd dobre davno, ale hrozné toto spravanie. ja by som asi niekoho vyfliaskala :D

Jaj a sesterka isla z BA do Stupavy, a ju pustili sadnut, ze ved ste tehulka a ona je len tučko :D.

katuska54
1. máj 2013

uz sme doma z klobaskovej sutaze...doniesli sme si domov 3. miesto 😀
a vycmukana som az moc ale nie pod ceresnou 😵

slavka_a_maros
1. máj 2013

@pavuciatko tak to je fajn, si mala asi stastie 🙂
@delica no normalne som chytila taky ten spravodlivy dochodcovsky hnev 😀 mladi ludia tam boli, decka...

delica
1. máj 2013

@willy_wonka ty si vysla pred dom??? wow

slavka_a_maros
1. máj 2013

@katuska54 neprovokuj s klobasou!!! Isla som si kupit jogurty a ani neviem, ako sa to stalo, prisla som domov s dvoma balickami cipsov...

delica
1. máj 2013

@katuska54 no teda, vy ste aki klobásnici 🙂)) tak teda gratulujem!

katuska54
1. máj 2013

@slavka_a_maros ja chodim mhd a vzdy som si sadla...raz na mna kukala taka stara pani zmalovana ako marfusa a cakala ze ju pustim a ja som sedela ako keby som sa na tej sedacke zasekla..len som cakala kedy zacne mindzovat...ale potom si vsimla brusko tak sa postavila nad inu mladuchu 😀