icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
1. máj 2013

@slavka_a_maros predstava tehule tancujici u tyce me fakt dostala😀
ale ani me minule.nepustili sednout,hlavne.ze tam damy mely vylozene tasky na sedadlech...

my jsme si dali pusu rano pri venceni psa, vcelku sranda kolik lidi najednou venci v parech🙂

katuska54
1. máj 2013

@delica tak ja som bola nakoniec len dopoctu 😀 aspon 5 min som pomahala....ale ludia mi povedali,ze vyzeram dobre nato,ze za mesiac by som mala rodit 🙂 to tak potesi 😀
podla nich som nepribrala,iba brusko mi trochu narastlo.

katuska54
1. máj 2013

od dnes zacinam masaz hradze....drzte palce aby som to vydrzala

willy_wonka
1. máj 2013

@slavka_a_maros ja som sa oprela.o manzela a fucala som :D
Alebi to mysleli dobre,aby si nezlenivela,tak ta nechali stat 🙂

@delica tani, ja som normalne presla asi 100m k ceresni a
naspat...tu radost v mojich ociach by ani dieta s novou hrackou nevedelo napodobnit 🙂
ale ked som dosla domov,.lahla som si, a tak spokojne odfukla :D

@katuska54 gratulujem 🙂

misza1
1. máj 2013

@katuska54 toto taky posloucham,jen muj pesimismus mi naseptava ze ci to neni jen milosrdna lez😅

slavka_a_maros
1. máj 2013

@katuska54 drzim palce🙂 ja si ani nie som ista, kde ta hradza je 😕 budem musiet vygooglovat

katuska54
1. máj 2013

@misza1 ked mi to hovorili tak to vyzeralo presvedcivo 😉 no never im 😀

katuska54
1. máj 2013

@slavka_a_maros ja som tiez googlila 😀

misza1
1. máj 2013

@katuska54 vsak i me zakazdym zahreje u srdicka🙂

pavuciatko
1. máj 2013

@katuska54 waw,odhodlala si sa? Aj ja som chcela,len sa toho bojim,aby som daco nevyparatila.tak zatial som sa zmohla od vcera len na caj z ostruziny malinovej a lanove semiacka.dufam,ze to pomoze.

jankastubka
1. máj 2013

@misza1
@katuska54 tak sme nakoniec boli na chate opekat. 🙂

anjelicek26
1. máj 2013

@katuska54 - to boli pri masirovani 😕 Ja nic rozsirovat nejdem, radsej nastrih, ako roztahana ona dolu, co ja viem 😀 boh vie, ci by sa to poriadne stiahlo nazad...

anjelicek26
1. máj 2013

Inak ahojky babule, nejako nestiham, ked mam doma deti 😀 S vybavou sme sa velmo dopredu nepohli, stale nam chyba milion veci, hadam si cez vikend konecne najdeme cas... ja mam pocit, ze mame este nenormalne vela casu a ked pozriem na kalendar, tak ma napadne, ze vlastne o mesiac uz mozeme ist vsetky rodit 😖

delica
1. máj 2013

@anjelicek26 no ved toto! kazdu chvilku zacneme babatkovat 🙂 ale ved ty mas az prvy letny den termin a na nom si stojíš 😉 tak casu dost

anjelicek26
1. máj 2013

@delica - hadam ano, mne sa pred terminom rodit nechce, aj ked si uz pripadam ako chodiaci valec, obut ci obliect sa je problem, holenie zivotohrozujuca cinnost 😝

delica
1. máj 2013

@anjelicek26 verím ti. ja ked zapadnem v nejakom hlbsom kresle, tak ma musia vytahovat :D

misza1
1. máj 2013

neni tu nejaka bylinkarka?
porad patram, ze ci ten caj z ostruziny malinove je z listu ostruziny/cernice/ cerne maliny🙂 na zahrade uz ma pekne listky, tak porad nevim ci kdyz si udelam caj z tech listu, ci je to ono nebo nee.... 😅

pavuciatko
1. máj 2013

@misza1 no,bylinkarka nie som🙂ale na tej krabicke od caju je napisane,ze je to z listu ostruziny malinovej (Rubus idaeus)a je to sypany cajik,vyzera tak,ze tie listy su nejake podrvene,alebo pomlete. Kolko denne ho mozme pit?mne velmi chuti,dala som si salku rano a vecer.+prezuvam za lyzicku lanovych semienok.

erienka
1. máj 2013

@slavka_a_maros raz som tu uz aj zakladala o tomto temu. V Bratislave som bola prvych 8 mesiacov tehotenstva, sadnut si ma pustili dvakrat a to som chodila MHD kazdy den

pavuciatko
1. máj 2013

@katuska54
@anjelicek26 vraj to dost boli,ked sa to robi spravne.ale urcite sa to nenatiahne tak,ze by to tam nejako plantalo,alebo ovisalo.a vobec to nie je zarukou,ze sa nenatrhnes.hovorila nam o tom na cviceniach sestricka,ze jej to robil manzel,riadna bolest a aj tak juy museli nastrihnut.tak neviem,ja sa bojim,ze by som si nejako rozbehla kontrakcie,ze aj to je mozne

hobit
1. máj 2013

@slavka_a_maros akurat som sem isla pisat to iste...kde to zijeme? mna dnes 1x pustili v mhd sadnut, mldy chalan so psom, a to nosim okrem brucha aj 2,5 rocne dieta! aj on nas pustil asi len preto, ze Tobi sa toho jeho psa bal...posedela som 2 zastavky, nastupila pani s malym dievcatkom a kto pustil tu malu sadut? ja...ostatni nevidim nepocujem.....a cestou spat, natupujeme do velkeho prazdneho autobusu a 3 nastrocne krasky sa strkali pred nas, normalne krpcov odstrkavali a rvali sa dnu, bola som aj s kamoskou, mali sme 3 deti....ja neviem, smutne, ze sa takto k sebe chovame...

pavuciatko
1. máj 2013

@hobit katastrofa...fakt zalostne.ved ja sa ledva nesiem a uz len cakam,kedy si sadnem!

janka_k
1. máj 2013

@willy_wonka @slavka_a_maros baby som sokovana vasimi prispevkami to fakt ani v mhd ani u dokiho nepustili? strasna doba toto

hobit
1. máj 2013

@katuska54 uz to mas za sebou? ja sa uz 3 dni odhodlavam 😀

janka_k
1. máj 2013

jaj baby uz nech je ten jun, uz sa mi nechce furt dokola pocuvat otazku ze ci uz zachvilu rodim, ze mam obrovske brucho a podobne a furt kazdemu vysvetlovat ze o dvojicky nejde 🙂 dokonca minuly tyzden som isla na uzv na prietoky a cudzia pani vo vytahu, ze ci sa idem prezliect na porod uz. tak neviem sak na to predsa nie su presne tabulky a podla mna taketo brucho ako ja maju aj ine v 8 mesiaci, tak ja som mala, kratky driek tak niekde musi ist to babo tak mam to brucho tak viac dopredu ako do bokov. a najlepsi su ti co ma chcu presvedcit ze fakt uz to vyzera na 9.mesiac

katkalubkova
1. máj 2013

@janka_k aj ja mam 160cm a vyzeram dost gulato, tiez mi pred 2 tyzdnami pani v obuve povedala: " a na kedy to cakate?" a , ze na jun a ona: ja, ze uz teraz niekedy... Inak sa to rozlozi na vyssej postave ako na nizskej.

majkafer
1. máj 2013

@janka_k Mňa sa to tiež pýtajú už mesiac, no mne sa zdá, že také veľké ho nemám, 100cm v páse, to nie je veľa, či? možno to tak pôsobí, lebo mám malé prsia, tie sa mi nezväčšili ani pri jednom tehu, len pri kojení🙂

delica
1. máj 2013

@janka_k aj mna posielaju rodit, nic si z toho nerob....

zuzka444
1. máj 2013

@janka_k veru nic si z toho nerob ja tiez pocuvam te trapne ako ze ci su to neni dvojicky ako minule v obchode som kupovala malej bodynka 50-56 a predavacka ze to jej bude dobre?ja ze preco?(bol.este april) ...ze je to mala velkost na leto.a ja ze sak.sa ma.narodit v juni takze jej to bude dobre...a predavacka ze jaj a inak.vypadate ako na dvojicky...waw zasmiala som.sa ....kks neznasam.ked ma riesia a co nech mam.brucho nevem ake kks.vsetci su aky chytri..

slavka_a_maros
1. máj 2013

@erienka no je to smutne ☹