icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
1. máj 2013

@hobit tak este s dietatom... Ludia su fakt ako slepi niekedy

anjelicek26
1. máj 2013

@pavuciatko -mne raz robili nastrih, druhy krat som sa natrhla - ale vo vnutri od krcka maternice - to sa nacvicit aj tak neda, vonku sa nenatrhlo nic...

anjelicek26
1. máj 2013

@katkalubkova
@majkafer
@delica - podla mna od siedmeho mesiaca posielaju rodit vsetky 😀 A verte, ze na mojich 153cm to to tiez nevyzera nejako slavne taka mega gula pred sebou 😀 😀 😀 Aj ked dnes som merala a len 97cm, takze sa drzime pod stovkou, prsia maju rovnaky obvod ako brucho, ze koniec....

delica
1. máj 2013

@anjelicek26 ja mam vyrazne mensie prsia ako brucho, tak vyzeram dost smiesne :D.
myslis, ze das tych 100cm...predsa este mas 6-7 tyzdnov pred sebou

anjelicek26
1. máj 2013

@delica - no ja myslim, ze hej... pri malom som pribrala este posledny mesiac +4kg a aj brucho narastlo... tak si teraz nefandim, ze to tak nebude 🤐 Jaj a moje prsia su des, ked sa naleje mlieko a zmizne brucho, budem vyzerat totalne asymetricky 😖

leus10
1. máj 2013

No dievćatá vás aspon posielajú rodiť ,ja som si vypočula komentár,že to je taká tučná alebo tehotná ?

jankastubka
2. máj 2013

@katuska54 daj vediet zazitky z tej masaze. Lebo ja to stale podla mna nerobim dobre 🙂
Na priprave mi hovorili, ze co na tom neviem, ze si mam tu hradzu zmolit medzi prstami, ale ja tam nic na zmolenie nemam... tak teraz neviem, ci mam anatomicky spravne telo.

jankastubka
2. máj 2013

@leus10 no pekne, taky komentar by ma riadne dozral.
Som zvedava, ake budu ale reakcie po porode. Kamosky sa stale pytali, ci uz cakaju druhe a to tlacila kocik s 2-3 mesacnym pred sebou...

misza1
2. máj 2013

@pavuciatko dekuju 🙂 asi prestanu spekulovat a pujdu si to koupit do lekarny at se jeste neotravim😅
dr mi rikala ze muzu 2 salky denne.

misza1
2. máj 2013

taky u vas prsi? tady je uplne depkove pocasi...:(

willy_wonka
2. máj 2013

Co to je za tlak.... akosi ma taha do lava 😠

@misza1 takto si uzivas MD?🙂 o osmej zobudena?:D

willy_wonka
2. máj 2013

@misza1 hrozne pocasie,u nas prsalo asi v noci,teraz je uz iba mokro,zamracene,hlava ma boli,motam sa...akurat som dojedla polku melona v domnienke,ze mi to pomoze...

misza1
2. máj 2013

@willy_wonka ahoj,kezby v 8... diky mm,ktery neslysel budik jsem vzhuru od 6:(
a je zly tlak,me se taky mota v hlave,no krasny zacatek MD...

leus10
2. máj 2013

@jankastubka ved aj mna to naštvalo vždy som bola silnejšia,a teraz keď som tehu tak sa mm smial ,že to na mne vôbec neni vidno tak som nahodila šaty čo mi to bruško obtiahnu a takto to dopadlo ale boli to len nejaký puboši tak kašlem nå nich a užívam si posledny mesiac a šokujem známych ked sa odhodlaju že či som tehu a kedy a ja že posledny mesiac

delica
2. máj 2013

@leus10 to je tak, ked furt ludia musia hodnotit druhych a nepozru sa na seba :(((.

delica
2. máj 2013

som vam ani nehovorila, ako som na minulej poradni robila poriadky s tetkami. moja doktorka nema poradne zvlast pre tehulky, ma vsetky zeny naraz. Prisla som do cakarne, tam asi 8 zien, sadla som si s tym, ze som posledna, Vysla sestra a ze nech sa idem odvazit, tlak a moč....tak som isla dnu, vyjdem von, sadnem na svoje miesto s tym, ze stale som posledna. Po mne dosla taka babka s protezou ( co sa jej odviazala a odpadla) a babka sa pyta, ze kto je posledny a uz som isla povedat, ze ja, ALE nejaka pani, ze ona je posledna. Tak asi ze dosiel niekto, kym som bola dnu.
Dosla doktorka, zacala ordinovat, o taku hodinku som dosla na rad a ked som vosla do kabiny, tak zvonka ze som predbehla tu pani, co hovorila, ze je posledna.....no reku, ze nebudem sa predbiehat, ked si nie som ista, ved ani mne by sa to nepacilo. A kedze pani bola v kabine vedla, povedala som doktorke nech ju vezme skorej, ze si nie som ista, ktora sme boli skorej....a Dr. este ved ste tehotna...ale potom ju vzala.
No lenze v tej cakarni uplne peklo, "tá s tým velkym bruchem" akoze ja nepredbehla len pani, co som ju pustila, ale uz aspon 3 dalsie.....no nemohla som vyletiet ztade, tak som pockala, kym ma doktorka vysetri, obliekla som, vybehla do cakarne a som sa ich opytala, ci im neni trapne dospelym zenam rozpravat ....vymenovala som vsetky pridavky, co mi dali a som im vysvetlila, ako to bolo a ze pani je uz davno vysetrena, ked im to lezi na srdci......a zabuchla som dvere. Doktorka len pozerala, kde robim krik, sa prisla ku mne pridat a potom sa smiala, ze mala by som prist robit poriadky castejsie. No ale nahnevalo ma to.
Samozrejme, ziadna z tych paniciek mi nic nepovedala do oci, co by mi chcela vytknut.

misza1
2. máj 2013

@leus10 kasli na ne, ja si uzivam, ze muzu mit obepnute oblecko🙂 ani me netrapi, ze se mi udelaly faldy na zadech pod podprdou🙂

misza1
2. máj 2013

@delica zena cinu🙂 ja jsem si taky raz vyslechla ze se predbihm.. akorad ze ja jsem byla objednana na presnou hodinu (za 5E).

jsem nejaka vyhozena z rytmu... snad se nejak zaklimatizuju nez porodim🙂

katuska54
2. máj 2013

@hobit este som sa k tomu neodhodlala...mala som zacat vcera ale ked som citala co tu baby pisali tak ma to aj odradilo 😒 neviem ci aj s tym zacnem...ked to vyskusam tak napisem pocity 😉

katuska54
2. máj 2013

@jankastubka zazitok este nemam,lebo ked som ci precitala komenty bab co tu pisali tak som sa k tomu nedostala.
ale dnes vecer to skusim a potom napisem 😉 bojim,bojim

pavuciatko
2. máj 2013

@katuska54 hiiii,dufam,ze som ta neodradila ja.ja ta prave obdivujem,aj ja by som to chcela skusit,len som z toho "pokakana",ze to nebudem vediet. Ja som za to vyskusat vsetko,co moze pomoct,len kde nabrat odvahu?

kavaapalma
2. máj 2013

@delica ja to mam super,som objednana a sestri to ma pekne v notasku,ked otvori dvere vezme knizky,alebo preukazy a pekne zaradom kto ako objednany,tak vola... maximum som cakala pol hodku... cakaren nie je natrepana,stale je miesto na sedenie,priebezne prichadzaju zienky a odchadzaju,klud radio hra,pekna miestnost-cista ordinacia v ruzovej zahrade...

jankastubka
2. máj 2013

@katuska54 ja ked som to robila sama, tak ma to az tak nebolelo - lebo samozrejme clovek sam sebe nevie velmi ublizit... len potom neviem, ci to ma aj efekt.

katuska54
2. máj 2013

inak dobre ranko dievcence 🙂 sice uprsane,ale dobre sa mi konecne spalo 😉
chcela som sa opytat kolko mate dudlikov? ja som dostala dalsie dva..takze uz mam 5 dudlov..no neviem ci nebudeme aj s mm dudlovat 😀 jedno dieta a tolko dudlov 😕

slavka_a_maros
2. máj 2013

@katuska54 ja mam jeden a dufam, ze nebudem potrebovat 🙂

katuska54
2. máj 2013

@pavuciatko ja som tiez za to,ze treba vyskusat vsetko...len ta odvaha chyba 😖 ale dnes to skusim a mozno donutim mm aby mi to" spravil" on 😀

katuska54
2. máj 2013

@delica
@misza1
@kavaapalma no ja s cakanim u dr problem nemam...vzdy si vypyta 10€ za termin a zoberie ma presne na minutu.
a aj u inych dr ma vzdy ludia pustili...sice nie dobrovolne,ale vzdy vysla sestricka a povedala,ze tehotna ma prednost.
aj ked ja by som si pockala aby nemindzovali,ale sestricka si to riadi sama,tak mali smolu 🙂

misza1
2. máj 2013

@katuska54 ja mam 2, bylo to k vitaminum, ale stejne jako @slavka_a_maros doufam ze to nebude treba.

kavaapalma
2. máj 2013

@katuska54 neviem si predstavit,ze by som mala platit za termin...

katuska54
2. máj 2013

@kavaapalma tak to je cena zato,ze byvame v Ba a skoro kazdy dr je sukromny 😖 bohuzial v dnesnej dobe kazdy chce len prachy...ved cele zdravotnictvo je len o peniazoch 😠