icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
2. máj 2013

@jankastubka takze masaz uz je za mnou a teda neviem ci som to robila dobre....az po masazi prisla taka mierna paliva bolest..aj som citala v navode,ze to ma byt tak asi som to robila spravne.
inak neviem co to bolo ale vyslo zo mna nieco take ako taka hrudka..vyzeralo to ako hlien 😒 ale ze dost ho bolo,tak teraz neviem 😒

katuska54
2. máj 2013

@janka_k aj my mame 3 len sme sa este nerozhodli na tom istom 🙂

slavka_a_maros
2. máj 2013

@katuska54 no snad to nebola ta hlienova zatka 😕

janka_k
2. máj 2013

@katuska54 no tiez ma napadlo co pise @slavka_a_maros ale tak to takto vypadava same? no neviem, ale ja o tom este moc neviem, ale zacala som vas citat, aby som vedela ked o 2 tyzdne ja zacnem 🙂

katuska54
2. máj 2013

@slavka_a_maros to ma hned napadlo...teraz neviem co mam robit. az v utorok idem k dr. asi masaz vynecham...

willy_wonka
2. máj 2013

@katuska54 katka, neblazni s tou masazou, este to prinesie viac skody ako uzitku... 😠

slavka_a_maros
2. máj 2013

@katuska54 zase na druhej strane som citala, ze ona moze odist aj tri tyzdne pred porodom... Zajtra neordinuje? Ze by si skusila zavolat, co sa stalo a ci sa nahodou nemas prist ukazat. Bola by si cez vikend kludnejsia, mozno to nic nebolo 😉

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 pokial to nebolo ruzovkaste, alebo hnedo-cervene, nebodaj krvave, tak zatka to nebola 😉 Podla mna, sa sekret vytvoril nasledkom drazdenia 😅

katuska54
2. máj 2013

@willy_wonka to bolo dnes prvy krat a asi aj posledny...chcela som to skusit. takze ostanem iba pri piti cajiku 😉

slavka_a_maros
2. máj 2013

@katuska54 daj si do google "hlienova zatka", je tam taky obrazok... Ci sa to podobalo

katuska54
2. máj 2013

@slavka_a_maros asi jej rano zavolam a uvidim co mi povie..ked tak k nej zbehnem nech ma kukne.

katuska54
2. máj 2013

@anicka.be bolo to priesvitne...ziadnu farbu to nehadzalo 😉 myslis,ze je to ok?

slavka_a_maros
2. máj 2013

@katuska54 beriem spat!!!! To bola hlienova zatka cincily.... 😀 pardon

majkafer
2. máj 2013

@anjelicek26 🙂 asi posielajú rodiť, to máš pekné, že aj prsia máš ako bruško. Ja ich mám omnoho menšie, len asi 92 a zadok zas väčší 102, ja to mám pri všetkých rovnaké.

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 este ma napadlo, zeja som mala taky ruzovskasty husty hlien a bolo mi povedane, ze zatka sa moze postupne uvolnovat, aj 2-3 tyzdne pred porodom. Preto mam pocit, ze pojdem skor a v podbrusku uz citim, ze sa tam nieco pripravuje a mala uz tlaci dole. Kde su tie casy, ked som nemala problem sa hybat, teraz uz p o m a l i c k y 😀

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 myslim, ze ziadnu paniku, pokial nemas bolesti a nekrvacas. A zvyseny vytok v poslednom stadiu tehu je normalny.

anicka.be
2. máj 2013

@slavka_a_maros ved pozeram 😀 , ze to co som mala ja, sa ani nahodou nepodobalo 😀 sak to votrelec meduzy!!!

katuska54
2. máj 2013

@anicka.be zatial bolesti ziadne takze nebudem stresovat...ale preistotu zajtra zavolam dr a opytam sa.
a ty uz pijes ten cajik? a pijes ho teply alebo studeny...lebo ja si vzdy uvarim do mojho cajnicku a pijem ho aj dva dni.

willy_wonka
2. máj 2013

@katuska54 no.ostan radsej iba pri piti cajiku... ked chces velmi nieco pre svoj dobry pocit spravit tak si zakup ten balonik a.fuuukaj :D

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 este ho nepijem, kedze som si ho kupila 1 den predtym ako ma doktorka poslala do nemocnice, lebo som sa otvarala 😀 aj bez cajiku 😀 trocha este pockam a potom zacnem.

slavka_a_maros
2. máj 2013

@anicka.be no hej 🙂 vyhodilo obrazok a bola som spokojna... A to chudera cincila ma take 😀

katkalubkova
2. máj 2013

@anjelicek26 veru! Mas pravdu, ta vyska robi svoje! A myslim, ze dost!
Ja som dnes bola na poradni, +10kg, brali mi cytol. aj krv.
Ale som pochodila a maly mi uz tak tlaci na panvove dno, ja neviem ci ruckou, tam zatlaci, alebo to ta hlava, ale obcas mam pocit, ze nahadzem veci do tasky a utekam do porodnice 😀 a pri prvom to bolo este horsie!
Inak ja si cez vikend balim tasku, v pondelok uz idem na pasy, ze ak by ma tam nahodou nechali 😖 , pri prvom som v nemocnici koli pasom, stravila 3 dni pred porodom. No a ak budu v pol. maja planovat sekciu, tak si ma tam tiez mozno na par dni nechaju...
- uz to zacina byt perne, ten posledny mesiac. Aj tak by som najradsej vydrzala do 11. 6. 🙂 Boze, prosíííím

katuska54
2. máj 2013

@willy_wonka ten balonik mi pride trochu taky divny 😀 inak dnes mi volali z tej banky na odber pupocnikovej krvi...otravna bola ta zenska 😠

willy_wonka
2. máj 2013

Baby, poradte spolahlivu vode a porodu odolnu spiralu na mihalnice 🙂

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 mne vyvolava uz od min tyzdna. Povedala som jej, ze nemame zaujem, no furt presviedca. 2 den jej uz nezdviham, asi nechape, kedy treba skoncit s ponukanim produktu a kedy to hranici s obtazovanim!!!!!!!!!!

willy_wonka
2. máj 2013

@katuska54 je to vtipne :D mna mm minule pobavil, dosiel za mnou do izby, ze budeme potrebobat.balonik,aby sme sa "neposkodili" kukam na nho nechapavo,ze odkial to vobec pozna, a on,ze ked.pozeral nejake predporodne nacviky,tak mu na boku vybehol reklamny baner na ten balonik..tak som sa smiala,ze co to pozera ked ho necham sameho :D

anicka.be
2. máj 2013

@willy_wonka 😀 haha, ze porodu odolnu!!! Ja pouzivam L´Oréal Volumissime 4x a ked nepouzijem odlicovac na vodeodolnu spiralu, ani za frasa ju nedam dole 😎

katuska54
2. máj 2013

@anicka.be ja som jej hned povedala,ze nemam zaujem...a tak ma lamala,ale ja som sa nedala...tak mi povedala,ze vyzrebuju dalsiu tehulu 😀 prislo mi to hrozne smiesne,ze "VYZREBUJU" 😀

anicka.be
2. máj 2013

@katuska54 a tiez ti ponukala akciovu cenu 190 € za odber a 60 € kazdy rok za uskladnenie?

katuska54
2. máj 2013

@anicka.be hej,hej...presne toto mi ponukla.