icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
2. máj 2013

@anicka.be dakujem za.tip, potrebujem nieco trvacne, nechcem ist rodit uuuuplne natural :D ja mam teraz tiez od loreal tu volume million lashes excess a to je velmi zla spirala, len ked mi zacne oko slzit uz vyzeram ako.z tragisceny v telenovele 😠

anicka.be
2. máj 2013

@willy_wonka len pozor, aby si si kupila tu 4x v modrom obale (ta je vodeodolna) 5x je v ciernom obale a je carbonovo cierna, ale nie je vodeodolna 😉

willy_wonka
2. máj 2013

@anicka.be aha, dobre ze hovoris v googli som si hned otvorila tu neporodu odolnu

anicka.be
2. máj 2013

@willy_wonka 😀 😀 😀

maria200981
2. máj 2013

som z vychodu slovenska a odporucil ma do Kosic ...mam tam zajtra zavolat ale aj tak dakujem

janka_k
2. máj 2013

@katuska54 @willy_wonka baby aky balonik?

janka_k
2. máj 2013

@anicka.be @willy_wonka ja mam taku istu spiralu, tu klasiku Loreal, podla mna to je najlepsia a este je z nich aj najlacnejsia. ta vydrzi a ani nevodoodolna sa neroztiera ako ine znacky. ale ja mam aj vodoodolnu a ceruzku GOSH tiez vodoodolnu

willy_wonka
2. máj 2013

@janka_k http://www.epino.cz/ je to taky balonik ktory by ta malpostupne "roztiahnut".az na obvod hlavicky babatka

misza1
2. máj 2013

@slavka_a_maros ja z tebe umru😀 chytla jsem takovy zachvat smichu, brecim od smichu a chudak mm asi si mysli ze jsem se zblaznila😀

misza1
2. máj 2013

kdo tu dneska psal ze ma velke brusko?

janka_k
2. máj 2013

@misza1 no pekne brusko, ja mam velke, ja som pisala 🙂 dnes som merala 110cm, asi sa vam tiez odfotim, alebo ked sa prekliknete na mojasvadba, tam mam dve svadobne z pred 2 tyzdnov 🙂

lenka1989
2. máj 2013

ahojte ja som bola dneska na prietoky a mam ich zle , no ked som lahla na lavy bok tak doktorka povedala, ze je to lepsie ale ze mam prist zajtra a hodnoty mam take : 3,09 2,50
0,68 0,60

mam strach ze co a ako lebo doktor povedal , ze porod sa asi posunie tak teraz neviem ci sa rozhodnu pre sekciu . Uvidime zajtra ale mam strach

janka_k
2. máj 2013

@willy_wonka tak o tom som v zivote nepocula a ty to ides pouzivat?

janka_k
2. máj 2013

@lenka1989 tak drzim palce, ale 36tt uz je pekny tyzden a babatko je urcite plne vyvinute tak uz strach mat nemusis podla mna, a vies kolko babatko vazi?

lenka1989
2. máj 2013

@janka_k viem, ze v 30 tyzdni mala 1500 g tak neviem ci je to dobre, no ale snad ju nevyberu hned ked budu zle prietoky aj zajtra

katkalubkova
2. máj 2013

@misza1 moje je podobne 🙂

janka_k
2. máj 2013

@lenka1989 no ale teraz uz babo vela rastie, mozno ma aj o 1kg viac

misza1
2. máj 2013

@janka_k krasne, koukala jsem na ty fotky a fiiiha, super romanticka svatbicka🙂
a brusko , uplne akorad🙂

delica
2. máj 2013

@lenka1989 no ked nemas babatko dobre vyzivovane, tak mu bude lepsie mimo tvoje brusko, musis to tak brat. No ale uvidis zajtra, predsa, vsetko su len pristroje a mozu ti namerat zajtra lepsie hodnoty 🙂. Moc drzim palce.

lenka1989
2. máj 2013

@janka_k kiezby si mala pravdu a bude to dobre 😉

misza1
2. máj 2013

co se mi ale pri tom brisku libi, ze nohy vypadaji hubene😀

katkalubkova
2. máj 2013

@lenka1989 zajtra mozes mat tie prietoky v poriadku, hlavne sa ukludni, skus sa vyspat! vela robi aj psychika ak Ta teraz dostrasili!!!

lenka1989
2. máj 2013

@delica dakujem ti pekne . Mas pravdu bude jej lepsie ked uz bude pri mne , dala by som jej aspon papat mliecko cez prsnik keby sa dalo a uz inak mala by priberala . Len neviem ako sa rodi v takomt pripade ked mas zle prietoky

janka_k
2. máj 2013

TAk tu je to moje 🙂

lenka1989
2. máj 2013

@katkalubkova az tak sa nebojim lebo fakt som v 36 tyzdni tak by to uz malo byt dobre aj ked pojde vonku len je to take ze cakat do druheho dna

katkalubkova
2. máj 2013

@lenka1989 ja cakam chlapca a v 30tom mal 1600g, takze vaha bola urcite v norme 🙂

janka_k
2. máj 2013

@lenka1989 to potom asi vyvolavaju, oxitocin atd.

katkalubkova
2. máj 2013

@lenka1989 rozumiem...

lenka1989
2. máj 2013

@katkalubkova tak to potom ano 🙂 len snad odvtedy pribrala , ze sa jej to podarilo ale huncut v brusku je aj tak riadny

lenka1989
2. máj 2013

@janka_k uz nech robia co uznaju za vhodne 🙂