Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@lenka1989 urcite pribrala, neboj, to v tych posled. tyzdnoch ide dost rychlo hore u mimi, i ked u nas na vahe mozno nie 😉
@katkalubkova ja mam aj male brusko dost ostatne take velke mali a ja na tej lavicke som sedela jak chrobacik 🙂 ty si uz bola na prietokoch ?
@janka_k boze chran, nie... ja take veci neriesim, mne nastrih nevadi, aj ked stale snivam o cisarskom... 🙂
@willy_wonka jaka jsi najednou hrdinka, ze nastrih ti nevadi... 😀 ale bez epiduralky ani ranu, co?
@willy_wonka to fakt dobrovolne na cisarsky? no mna sa aj pytali ked som to kvoli ociam riesila a teda nevedela by som asi nikdy povedat ze viac chcem cisarsky, aj ked jasne mozno ides do nemocky s menej stresom, ale tak to je ako po operacii, babatko ti hned nedaju, bohvieako s mliekom, .....
bfvggrghtjregeve&oôéhfvfxpyx&yardsfbv
@delica dvthgrh
@misza1 vsak prave preto mi nevadi :D
@willy_wonka no ale aby ti ju dali, mojej sestre nedali epi, ze uz je zachvilu porod a nemoze jej na ten koniec ucinkovat
@lenka1989 mna caka monitoring v pondelok
@janka_k veru, keby mam moznost.si vybrat, tak idem do cisarskeho... ta neistota,ze neviem kedy.a ako to pride ma uplne depta a nie len to...
@lenka1989 ale tak dievcatko v 30tom tyzdni a 1500g, myslim, ze naozaj v norme! 🙂 , brucha mame kazda ine, ja som dnes bola na poradni, bola tam kocka co ma o jeden den termin neskor ako ja a mala o tretinu mensie brusko a vravela, ze uz nemoze vydrzat, aby mala po tom, ze ju to velmi tlaci a asi do 15min, isla 4krat cikat, tak naozaj je to individualne.
inak zeny moje, veru nevladzem, tak ako to bolo bez brucha. sme boli v blave od 10.00 do 17.00 a som KO na totalku
@willy_wonka no vidis a ja zas chcem vymyslat, ze aby sme skusili ten prirodzeny porod 🙂 ale s mojimi infektami a krizami mozem zabudnut.
No ale ked mas taku fobiu, tak nech ti ho normalne indikuje lekar, lepsie nez keby si mala byt v krci a branila psychikou prirodzenemu porodu
@katkalubkova drzim palceky aby ti to dopadlo dobre
@willy_wonka s tou neistotou mas pravdu, mna teraz stale napada ze co ked mi praskne voda v potravinach alebo podobne, sak to musi byt strasny trapas, neviem si to predstavit, normalne z tej vody chytam paniku 🙂
@janka_k ale je sranda aky postup to malo,najskor.som prehlasovala ze budem rodit bez epi, hrdo som si za tym stsla,no ako tyzdne plynuli som zmenila nazor ze bez epi si ani neskrknem a teraz? Chcem cisarsky :D
@katkalubkova tak s tym cikanim to dobre poznam ja za den idem aj 20 krat co ma tak tlaci ved moja mala ma aj hlavicku dole uz od 6 mesiaca co doktor sa cudoval, ze som prvorodicka . To je take clovek sa tesi a vzdy sa musi nieco stat a je nieco zle ale tak uz ked bude pri mne uz bude dobre
@lenka1989 ale sa mi tam nechce ist...ja som tam nerada chodila aj v prvom tehotenstve. Dakujem, daj vediet zajtra ako si dopadla 🙂 , tiez vela stastia

@misza1 to bola len taka "mini party" 🙂 nic velke v 7 mesiaci