Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica ahoj Tani. Planujem to povedat lekarovi, uvidim.co mi k tomu povie,nebudem naliehat..zo zdrav.hladiska nemam ziadnu indikaciu, akurat sa mozem s tym strachom ohanat... alebo este som rozmyslala, ze nejaky cas pred terminom nastupim do nemocky a budem cakat tam kedy to pride, nech aspon nie som sama doma..som posero,no ;-/
@willy_wonka ja tiez nie som taka hrdinka aby som isla bez epi
@katkalubkova urcite dam vediet snad stihnem 😉 ale dufam, ze povedia ze je to dobre a mozem ist domov
@janka_k preeesne:D. 11.5 idem.do auparku s mm trocha pobehat obchody,mozno mi tam rupne,ale aspon nebudem.sama:D
no idem sa ja najest a potom nieco porobit, aspon riady alebo tak, lebo unava uplna zachvilu uz pride, nech este nieco stihnem 🙂 tak caute pre dnesok
@katkalubkova tak to ano a verim ze drobcekovia nasi budu zdravy
@willy_wonka a rodit ides kam v BA? no tak ale inac obchody fakt vela vycerpavaju, tak moc si toho nenaplanuj a ked praskne urcite daj vediet ako to prebiehalo, ale este by nemusela 🙂
@janka_k epi je dobra vec, avyse, mina sa rozpravala s novorodeneckou sestrou ktora chodi k porodom, ze sa casto krat stretava so zenami,ktore nechcu a nerodia s epi a den po porode su take vysilene,ze.chcu spat, zatial co sa uz ine mamicky staraju o babatka...
@willy_wonka no to moze byt tiez pravda, a hned som si aj spomenula ze sestra mala epi pri druhom lebo jej vyvolavali a o 3 hodky po porode som bola u nej na navsteve a bola uplne v pohode, akokeby ani nerodila 🙂 sice druhe ale aj tak
@janka_k ano, BA -antolska 🙂 to budem 38, tak uz zacnem pokusat... 🙂
@katuska54 no tak hrudka neviem co mohlo byt, zo mna ide pocas celeho tehotenstva taky biely vytok.Stava sa mi to najme rano, ked par minut chodim, tak zakazdym citim, ze zo mna nieco vyslo ale uz sa nad tym nevzrusujem.
A k masazi gratulujem, ak ti to islo tak, ako malo, je to super.
@willy_wonka eee, ja by som nechcela v nemocnici cakat kedy to mna pride. Je to deprimujuce prostredie, same infuzie a dristy... Teraz som to zazila a boli tam tehulky co boli po termine a to cakanie bolo pre nich ako vecnost 😒
@anicka.be nie kazdy znasa nemocnice, mne nemocnice nevadia ,uz som tam co to stravila a vzdy v pohode 🙂
Bohvie ktore "spustenie" porodu je idealnejsie ci pvotny nastup kontrakcii alebo odtekanie/prasknutie plodovej.vody.
keď už sa tu bavíte o tom odtečení plodovej vody, tak v utorok na kurze nám PA hovorila, že keď odtečie plodova voda, taká tá vo vacsom množstve, tak ešte máme zostať 15-20min ležať v klude a potom sa pekne pomaly vychystat smer porodnica..ale ze aj tak vacsina bab ma iba kontrakcie, a plod. vodu potom prasknu v nemocnici..
kdyz praskne vioda je to rychlejsi, ne? konmtrakce se ma cekat az je to kazdych 5 min a po spusteni vody je nejakych 24 ci kolik hodin dokud musi miminko ven
@janka_k @misza1 zeny, do teraz som sa nad tym ani nezamyslala, no po vasich prispevkoch budem asi aj panikarit, ze kde to na mna pride 😝
@willy_wonka tak to Ti v dobrom zavidim 😵 ja neznasam nemocnicu, aj ked sme teraz boli SUPER partia 6 zien, bolo mi veeelmi smutno a chcela som ist velmi domov ☹

@lenka1989 veru, clovek to vsetko strpi, aj vydrzi, ked ma pri sebe zdraveho drobceka!