Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
akurat si pozeram, ze ktory tlakomer objednam 😨
@misza1 http://www.pyzamka.sk/detail.php?zbozi=4515789
toto vyzera fajn, ty si ake kupila?
@misza1 pekne, aj toto nie je zle 😀 http://www.pyzamka.sk/detail.php?zbozi=4335485
asi kupim, dakujem za tip
kocky lucim sa s vami, idem do hajan,. Dobru nocku 😔
no nic, jdu i ja do postele. jsem dneska ale potahla 😝
ahojte, som vas docitala a mozem ist spat zas 🙂
dnes som mala cely den pocit, ze sa Maty chce z brucha vykopat, au..zajtra poradna, som zvedava ci dobehol rastovy deficit...
Ako mozete vdrzat byt tak dlho hore, potom tu rano svietim sama. Celu noc boli burky, tak dufam, ze uz prestane prsat aby som mohla ist s kamoskou kocikovat. Nechce sa mi zase trcat cely den doma.
@jankastubka dobre rano🙂 ja jsem vydrzela jen proto ze jsem si pospala pres den.dokud jsem chodila do prace, konika jsem zapinala pred 7 a cetla co kdo napsal vecer.
taky doufam ze nebude prset,v zabkach ve vode se chodi zle🙂
jinak to byla noc,boli me zebra jak se mi Osky snazil vlezt pod ne...
@misza1 u nas chvilu svietilo slniecko a zase zaslo ☹ tak musim zase prehodnotit, ze co si obleciem.
@jankastubka tu uz zas leje:( ach jo...
@jankastubka to bude asi tym, ze kym dan krpca spat a porobim nieco este, je aj desat...a kym vas docit je pol dvanastej a to uz nemam s kym kecat 😅
...a idem vam narobit chute...cakam u doktorky a v taske mam jahody a hrasok z trznice 😉
Dobre ranko zeny 🙂
@hobit a ja som prave dojedla naozaj chutny,sladky,stavnaty melon.🙂
.......a Pokracujem v spani 🙂
@hobit toho sa ja bojim, ze takto nebudem vediet fungovat. Ja som vzdy chodila spavat tak o deviatej, tak neviem ci vydrzim byt hore dlhsie ako moje dieta. 😀
dobre ranko zienky 🙂
tiez neviem kde beriete tolko sily,ze ste tak dlho hore. ja uz o desiatej spim ako male babatko a rano Vas musim citat 🙂
dnes v noci som bola kazde dve hodiny hore na hroznu bolest brucha...a teraz ma to zase chyta...co to moze byt?
aj ja mam chutne cervene a sladke jahodky 🙂 uz predavaju u nas pri terne 😵
idem dospat noc ak mi to ta bolest brucha dovoli ☹
@katuska54 nevim ci to neni zmenou tlaku kdyz prsi... me boli krize a otlacene zebra...
@jankastubka me bezne vypne kolem 8, takze me budou deti ukladat spat😀
@delica me zustalo od vcera, misto sote jsem udelala ogrilovane (na gril. panvi) kureci medailonky opekane bramory.
@willy_wonka po melone zatial len marne tuzim, ale uz som ho dala mm do pripomienok 🙂
@jankastubka ved to nie je povinne, len ja nezapinam pocitac cez den, len ked maly spi...taka moja zasada
@delica na Mileticke, tu blizko mam doktorku, Tobi ma na doobedie aupairku tak som to vyuzila 🙂
inak dnes som bola nachystana prat, ale ked je tak vlhko asi nebudem :-/ ved mi to ani neuschne

@delica na zaciatok mam vajicko, autosedacku az potom poriesime.