icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
2. máj 2013

@delica na zaciatok mam vajicko, autosedacku az potom poriesime.

anicka.be
2. máj 2013

akurat si pozeram, ze ktory tlakomer objednam 😨

azmuk
2. máj 2013

@misza1 http://www.pyzamka.sk/detail.php?zbozi=4515789
toto vyzera fajn, ty si ake kupila?

azmuk
2. máj 2013

@misza1 pekne, aj toto nie je zle 😀 http://www.pyzamka.sk/detail.php?zbozi=4335485
asi kupim, dakujem za tip

anicka.be
2. máj 2013

kocky lucim sa s vami, idem do hajan,. Dobru nocku 😔

misza1
2. máj 2013
delica
2. máj 2013
delica
2. máj 2013

@misza1 tak nie su to tie iste

misza1
2. máj 2013

@azmuk jj v podstate je to stejne, jen jiny obrazek, tu bohuzel nemela moc na vyber, jen ty s macikmi🙂

misza1
2. máj 2013

@delica ooo ty mas chutnejsi i s limeckem🙂
Risko bude frajer 😉

misza1
2. máj 2013

@anicka.be dobrou🙂

misza1
2. máj 2013

no nic, jdu i ja do postele. jsem dneska ale potahla 😝

hobit
2. máj 2013

ahojte, som vas docitala a mozem ist spat zas 🙂
dnes som mala cely den pocit, ze sa Maty chce z brucha vykopat, au..zajtra poradna, som zvedava ci dobehol rastovy deficit...

jankastubka
3. máj 2013

Ako mozete vdrzat byt tak dlho hore, potom tu rano svietim sama. Celu noc boli burky, tak dufam, ze uz prestane prsat aby som mohla ist s kamoskou kocikovat. Nechce sa mi zase trcat cely den doma.

misza1
3. máj 2013

@jankastubka dobre rano🙂 ja jsem vydrzela jen proto ze jsem si pospala pres den.dokud jsem chodila do prace, konika jsem zapinala pred 7 a cetla co kdo napsal vecer.
taky doufam ze nebude prset,v zabkach ve vode se chodi zle🙂
jinak to byla noc,boli me zebra jak se mi Osky snazil vlezt pod ne...

jankastubka
3. máj 2013

@misza1 u nas chvilu svietilo slniecko a zase zaslo ☹ tak musim zase prehodnotit, ze co si obleciem.

misza1
3. máj 2013

@jankastubka tu uz zas leje:( ach jo...

hobit
3. máj 2013

@jankastubka to bude asi tym, ze kym dan krpca spat a porobim nieco este, je aj desat...a kym vas docit je pol dvanastej a to uz nemam s kym kecat 😅
...a idem vam narobit chute...cakam u doktorky a v taske mam jahody a hrasok z trznice 😉

willy_wonka
3. máj 2013

Dobre ranko zeny 🙂

@hobit a ja som prave dojedla naozaj chutny,sladky,stavnaty melon.🙂

.......a Pokracujem v spani 🙂

jankastubka
3. máj 2013

@hobit toho sa ja bojim, ze takto nebudem vediet fungovat. Ja som vzdy chodila spavat tak o deviatej, tak neviem ci vydrzim byt hore dlhsie ako moje dieta. 😀

katuska54
3. máj 2013

dobre ranko zienky 🙂
tiez neviem kde beriete tolko sily,ze ste tak dlho hore. ja uz o desiatej spim ako male babatko a rano Vas musim citat 🙂
dnes v noci som bola kazde dve hodiny hore na hroznu bolest brucha...a teraz ma to zase chyta...co to moze byt?
aj ja mam chutne cervene a sladke jahodky 🙂 uz predavaju u nas pri terne 😵
idem dospat noc ak mi to ta bolest brucha dovoli ☹

delica
3. máj 2013

@hobit mnam hrasok, kde si kupila, v ktorej trznici??
ja vobec neviem, co varit :-/, ani sa mi nechce ist do obchodu, lebo uz som bola vonku a taka leja, ze ani stierace mi nestierali

delica
3. máj 2013

@katuska54 nebolia ta crievka? lebo ja ked mam vetry zastavene a do toho sa mai maly opiera na creva, to je kruta bolest.......ze som si myslela, ze fakt rodim.

katuska54
3. máj 2013

@delica crievka nebolia...aspon myslim,ze to niesu crievka. na wc chodim pravidelne 3x za den...tolko som nechodila ani ed som nebola tehu...to tie vitaminy co beriem ma tak pekne precistuju 🙂

misza1
3. máj 2013

@katuska54 nevim ci to neni zmenou tlaku kdyz prsi... me boli krize a otlacene zebra...

@jankastubka me bezne vypne kolem 8, takze me budou deti ukladat spat😀

@delica me zustalo od vcera, misto sote jsem udelala ogrilovane (na gril. panvi) kureci medailonky opekane bramory.

hobit
3. máj 2013

@willy_wonka po melone zatial len marne tuzim, ale uz som ho dala mm do pripomienok 🙂
@jankastubka ved to nie je povinne, len ja nezapinam pocitac cez den, len ked maly spi...taka moja zasada
@delica na Mileticke, tu blizko mam doktorku, Tobi ma na doobedie aupairku tak som to vyuzila 🙂

delica
3. máj 2013

@misza1 my sme vcera jedli vonku na obed, musim spravit nieco dobre domace.
asi spravim pečene kurča, kašu a nejaky šalatik a špenatovu polievku

misza1
3. máj 2013

@delica hmmm to zni dobre🙂 mm obedva v praci tak se stravuju sama. ale tesim se k nasim, tam budeme mit krenovou omacku s knedlikem a maskem🙂

delica
3. máj 2013

inak dnes som bola nachystana prat, ale ked je tak vlhko asi nebudem :-/ ved mi to ani neuschne

delica
3. máj 2013

@misza1 idete do Ciech/ na Moravu cez vikend?