Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ahoj..hej budes potrebovat pas.uz sa neda len s rodicom...ak sa mylim.opravte ma 🙂
ahojte tak dnes som mala prietoky v norme tak nejdem do nemocnice , mala je v poriadku 🙂 na druhy tyzden opat na tie prietoky tak snad uz to bude len a len lepsie len musim spat na lavej strane uz 🙂
@willy_wonka ano potrebujes, ani do hainburgu nakupit nebudem moc ist, tiez ho asi hned vybavim 🙂
@lenka1989 fajn, ze si to mala OK!
@willy_wonka no.jasne ved to je nic...ale uz som.zabudla na kolko plati ci na 3 roky abo menej...
baby uz 2 hodky ma boli cely spodok brucha ..tak ze mi je tazko pri chodzi...lezim uz vyse hodiny je to lepsie ale nepreslo to.. stale ked chcem kracat to boli riadne....je to normalne?
@delica mi povedali , ze v takomto tyzdni uz mam spat len na lavom boku a ze mala ma lepsiu vyzivu aj takto no lenze mne sa zase zle tak lezi lebo tak sa nemozem ani z postele postavit co ma tak klby bolia a este aj vajecniky na pravej strane ci co tam to boli . Ja z doktorov neviem vyjst jeden povie tak druhy zase tak. Spinkaj tak ako je tebe a malemu dobre
@maria200981 ahoj mna boli tiez cely spodok a to dost a aj ked sa chcem postavit alebo chodit , lekar povedal ze je to v poriadku tak neviem len tiez sa bojim
@anicka.be ja tiez musim klikat 🙄
dnes som si pozrela Nakupne maniacky a bodli by mi tie eurace,len netusim,ci by som si vedela kupit rifle za stovku...to by som za tu cenu mala aspon stvoro...
@maria200981 je to uz normalne, ale ak nie si ista tak zavolaj svojmu dr, alebo chid na pohotovost, ja tiez dnes sedim, lezim, lebo ani chodit poriadne sa neda, ale to suvisi aj so zmenou pocasia a aj s tym, ze babenko tlaci na panvove dno, ale ak sisi nie na istom kontaktuj lekarov
@lulupopo dakujem konecne sa mi zda ze lepsie ale 4 hodky som sa ani nehybala...teraz am to nejako preslo...
ja du pryc,idu mi zralociky na animalke 😀
@maria200981 Ahoj. ja toto mám skoro celé tehu, nebýva to pravidelné, ale sú chvíle, keď sa nemôžem ani hnúť, No všetko je vraj ok, u mňa ide aj o kŕčové žili, ktoré sa mi rapídne zhoršili, mám ich od druhého pôrodu aj okolo maternice a teraz ich mám aj okolo a na močovom mechúre,..čiže to môže byť tlak bruška, zväčšovanie maternice a tiež príprava tela na pôrod, však sa nám to kráti.Ja tiež dúfam, že nič horšie, keďže pri ultrazvuku sa nič neukázalo. Držím palce, nech si v poriadku!! A doktorovi to povedz!
@kavaapalma nakoniec som leniva navarila len rezance s vajcom pre mna. A normalny obed budem robit az dnes. Hrstkova polievka a vyprazany karfiol v rure.
@janka_k ja mam dievcatko 🙂
@zuzka444 pas bude treba aj do rakuska? Ved tam na hranici nikto nestoji a nekontroluje odkedy sme v EU...
@jankastubka ano moja treba lebo to ked sme v EU znamena ze ked nahodou budu kontrolovat staci ti na preukazanie obc.preukaz.ale kedze kazde dieta do 15 rokov nema ziadny doklad s fotkou treba pas.ked nahodou pojdete bez pasu a zastavia vas na kontrolu a zbadaji mame mimi budu pytat pas ked ho nebudete mat mozu to brat ako unos abo co...jednoducho treba mat pas pre deti ci uz pol.rocne alebo 12 rocne.
@jankastubka jednoducho nebudes mat ako preukazat ze je to tvoje dieta.potom.by nastali koplikacie a dna testy a hovadiny...a si myslim ze to ti nestoji koly ceste do rakuska.radsej vybavit pas a mat pokoj.opytaj sa @anjelicek26 ci aj ona ma pasy pre deti ona cestuje mimo hranice.
Dobre ranko, ako sa dnes mame ?🙂
ake plany kujete na dnesny den?
@willy_wonka dnes upratujeme a budeme upratovat

Baby, budem potrebovat pre novorodenca pas, ked pojdeme do rakuska?