Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova napis ako si to zvladla a pocity. ja mam tasku uz ako tak zbalenu...len to musim pekne ulozit aby sa tam este aj ine veci zmestili 🙂
@katuska54 ty uz mas asi aj pre miminko veci zbalene... Ja mam tiez vsetko nachystane, len to este nie je v taske, lebo je mozne, ze pojdem niekedy v maji na par dni na prijem koli planovanej sekcii. Tak neviem ci ma vybavia, objednaju tak cca za par hodin, alebo budem musiet si tam par dni polezat. Predpokladam ak, tak 3 dni, lebo dovera poist., im to kratsie nechce preplatit... Ale dufam, ze v pondelok to bude ok a pocupitam este domov. Ale teda 4-5 krat do porodu sa mi na to nechce ist 😒
@katkalubkova pre malu veci este nemam pobalene..iba kozmetiku. veci este musim dohodit. ale uz su oprate a ozehlene.
ty pojdes sekciou? tak to budes uz v maji mamina 🙂
@katkalubkova
@katuska54 ja som na pasoch sedela, mozete si vybrat ci na boku,na chrbte alebo sediet,len som si musela.drzat to "pocuvatko" 🙂.aj tak som musela.drobca nahanat,lebo zdrhal...
@zuzka444 no pekne a ja som dufala, ze v ramci eu je to v pohode.
ja na pasy idem prvy krat az 13.5. nie je to nejak neskoro oproti vam, ja som uz teraz v 36 tt.
ahojte🙂
koukam ze tu zas pisete romany.
ja si vegetim u nasich, rano jsme behali po obchodech, no babicka se nezapre, jsem zvedava jak to vsechno odvezeme domu😀
mm me sokoval, kdyz jsem brali veci z auta, tak se koukam ze co to mame za tasku v aute a on vzal sebou moji zabalenou tasku do porodnice 😀
s tim pasem mam jednu nejasnost... Osky bude mit 2 obcanstvi, takze teoreticky, by v CR ano SR nemel potrebovat pas, ale jak to dokazu? 🙂
ahojte dievcata,je mi to velmi luto,ale pisem vam asi posledny krat. ocitla som sa v nemocnici, necitila som pohyby babatka a zistili, ze mu uz nebije srdiecko. vcera som absolvovala vyvolany porod.nepriala by som to ani nepriatelovi,bolo to hrozne...drzim vam vsetkym palce,aby sa vam narodili zdrave babatka,dufam, ze aj nam sa podari,ak sa na to s mm odhodlame...
@jankastubka ja som tam bola "omylom" prvy a posledny krat, resp. najblizsie az v den D 🙂teda, ak.dovtedy nebudu plane poplachy, no prevencne v ramci poradni nechodim,ani chodit nebudem🙂
@danielle to nie,to je obrovsky smutok,neviem ani najst vhodne slova,ktorymi by som ti vyjadrila sustrast a zaroven ta povzbudila. Anjelik je uz v nebicku a verte tomu,ze vam casom zosle dalsiu nadej a radost.
@danielle - pane boze :( Tu sa neda napisat nic, len uprimnu sustrast, musi to byt obrovska bolest :( Drz svoje velke dievcatko v naruci, nech ti doda silu ♥
@willy_wonka hej, si sedela, a to ake novinky, tak som teda naozaj zvedava ako to bude v pondelok.....
@danielle je mi to velmi luto
@katuska54 nie, nie, ja sa chystam, pekne na jun!!! Pevne v to dufam, ziadny maj! 🙂 , musime vydrzat a snad aj lekar, alebo lekarka to popripade naplanuje na jun!!! Uz ako Pan Boh da.
@willy_wonka a ake oblecko si balis do nemocky?ja som uz zbalena,ale mam tam len 3 nocne kosele,zupan,osusku,uteraky.potom uz len vlozky,hyg.potreby,plienky,vecicky pre Gretku.
@katkalubkova tak ja pojdem na pasy 1x v utoirok a to budem 36+1.rozmyslam,ci to nie je neskoro
@danielle Bozinku moj......to nie......na to sa neda nic povedat.bud silna,verim,ze to s pomocou rodinky casom nejako zvladnete.drzte sa.je mi to naozaj velmi velmi luto:'(
@pavuciatko nie, v pohode, ved to mas dva dni hore-dole
@pavuciatko no, takze, 2 sety (zupan+ nocna kosela), 2 nocne kosele, 2 teplaky s trickami"outfit" pred navstevami:D.a 2 pyzama, neviem na.co, ratam s.tym, ze bude teplo a nechcem byt upotena tak nech.sa mam do coho prezliekat 🙂 hygiena:klasika,sprchac,sampon,zubna pasta,kefka,kefa na vlasy,utierky pre mna a pre samka, sudocream,tie podlozky pod mna a babo,vlozky, plienky...... atd 🙂
@jankastubka no, ja neviem a ako Ti kazali na poradni? U nas sa chodi od 35tyzdna kazdy tyzden, az do porodu, tak to vychadza asi 4 az 5 krat do porodu
@jankastubka nie nie tonplati.len pre dospelych co maju nad 15 rokov 🙂..ako pisem eu znamena ze ty si nemusis vybavovat pas ze staci len obc.a ono ta kontrola nemusi byt len na hraniciach ale aj v danej krajine..priklad vykradnu ti auto ty to budes chcet nahlasit a tym.padom vas budu legitimovat a male pas mat nebude a uz je problem.na svete.
@willy_wonka ty uz si takto pobalena? tak ja nateba este nemam 😕
@danielle aj mne je to strasne luto ani neviem co viac napisat.
@katuska54 hej🙂 minuly tyzden ma mamina vystafirovala 🙂 jaj este papucky a slapky do sprchy 🙂 inak mame pokupene pampersky a vrchna od novorodencov povedala, ze najlepsie sa im osvedcili nejake tesco pleny v zltom.baleni....ze tie si mam kupit....
@katkalubkova no kazali mi objednat sa medzi 10.5. a 13.5. a v nemocke ma objednali na toho 13.5. Tak uz hadam vedia co robia. Aj ked zacala som mat velky strach po tom co sa stalo danielle.
@willy_wonka tak ked si ich kupis a otestujes,tak napis ako Samko reagoval nane...ja ostanem asi pri pampersoch 😒
ja si musim pobalit este nejake veci na oblecenie. inak kozmetiku uz mam zbalenu.
@jankastubka aj mna to vystrasilo,zrejme kazdu z nas.☹
@katuska54 este neviem ci ich budem kupovat,.ale keby hej, dam vediet 🙂
@willy_wonka inak ked som to citala co sa stalo danielle,tak som skoro....slzy mi tiekli a nevedela som ani citat ☹
teraz sa budem stale pozorovat..
@jankastubka

@katuska54 tak, dufam, ze ja sa ozvem o den skor, ako to islo 🙂