icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

silsil
5. máj 2013

@anjelicek26 no vidim ze mas stale veselo : )) aj tak obdivujem ze si to doteraz stihala popri praci 🙂) a nepojde ti mala o rok uz do skoly? ta je tiez nejaka aktivna, asi po tebe 😉

anjelicek26
5. máj 2013

@silsil - no mala je uz v skole rok, blbo som to napisala... uz bude druhacka od septembra 🙂 No v skole este spieva v zbore, chodi na kruzok do planetaria, chodi na umenie a gymnastiku prosim pekne... vyhoda celodennej skoly, ze to tam ma vsetko integrovane, preto ju odtial nechcem zobrat, aj ked je to tak od ruky. Strasne to tam ma rada.

silsil
5. máj 2013

@anjelicek26 tak u vas v zahranici su ine moznosti, mozem len tisko zavidiet 🙂) ale hlavne ze ju to bavi 🙂 no idem ja uz spat, lebo ma tu lame, tak zelam peknu dobru nocku 😅

anjelicek26
5. máj 2013

@silsil - bru nocku, ja este nieco zjem a idem tiez 🙂 Tu sedim ako bosorka, s mackou cez plecia, hroza 😀 😀

willy_wonka
5. máj 2013

Nemozem ja citat o tych "rozbehoch"porodov, teraz sa moc pozorujem 😠 🙂

willy_wonka
5. máj 2013

"Rozbehoch porodov" ano Kristinka,to znie tak slovensky.

janka_k
6. máj 2013

caute baby, tak uz len pol dna do prace a som domaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂

lenka1989
6. máj 2013

@pavuciatko tak ako aj ja 😉

janka_k
6. máj 2013

nejake dobre video porodu ste nahodou niektora nevideli? zeby som si pozrela co ma caka

jankastubka
6. máj 2013

@janka_k fuj ja to radsej ani vidiet nechcem - lebo by ma uz naporodnu salu nikto nedostal... 😀

katkatara
6. máj 2013

@silsil Súhlasím s vami baby! Dojčenská voda je blbosť, úplne stačí prevarená.To je zas len marketingový ťah.

misza1
6. máj 2013

@janka_k tes se🙂 je to perfektni, sice porad se nejak nemuzu zorientovat, vecer zhodnotim, ze jsem v podstate nic neudelala, ale to ranni lenoseni v posteli, pak ranajky pri burlivom vine😀
na porod je pekny jeden dokument, snad nezapomenu a az dojde mm tak ti poslu odkaz. tam je to pekne od spermie az po porod, nic nasilne, zvladla jsem to i ja😅

janka_k
6. máj 2013

@misza1 no burlive vino mavam zapnute aj ked z domu robim, takze presne ranajky pri tom od zajtra 🙂 , nie ze by to bolo nejake super, ale tak jeden serial denne ma snad nepokazi 🙂 len este musim doklady posvadobne s novym menom vybavit, tak mam vela vybavovaciek tento tyzden, ale potom uz oddychujem, horsie je ze ma zacali uz aj dlane svrbit a chodidla (nielen brucho) takze asi budem mat vo stvrtok na kontrole zhorsene pecenove a bojim sa ze ma hospitalizuju. snad tie hodnoty este nebudu take zle, lebo ja do nemocky fakt nechcem.
a na to video sa tesim, tak ked si spomenies posli 🙂

katuska54
6. máj 2013

dobre ranko dievcata 🙂 vy ste toho popisali...mna dnes bolia krize a podbrusko ako keby som mala dostat ms. taketo stavy som mala vzdy pred ms..

misza1
6. máj 2013

@janka_k me to nejak samo stahlo, kdykoli jsem pri snidani zapla tv, jelo to, tak uz na tom ficim😀
no pevne nervy pri vybavovani, nezavidim ti to🙂 ja jsem to mela slozitejsi, ze jsem to mela pres 2 staty🙂 diky tomu nemam jeste ridicak vymeneny... 😅

katuska54
6. máj 2013

@janka_k ja som doklady vybavovala pred dvoma mesiacmi...este ma caka poistka vybavit a uz mam vsetko po novom 🙂 pevne nervy prajem pri vybavovani 😉

misza1
6. máj 2013

@katuska54 dobre rano, dej se radsi do klidoveho rezimu, snad to prejde, no prece si ted nezrusis ten cas vegetu, kdy do prace nemusis a mimco je jeste v brisku🙂

janka_k
6. máj 2013

@katuska54 @misza1 dik baby
Kati, na poistku na auto som uplne zabudla dopisujem do zoznamu 🙂 dakujem za pripomenutie

janka_k
6. máj 2013

@katuska54 kati a ako ide masirovanie hradze, pokracujes v tom? a veru odpocivaj, vyloz nohy, ked mas bolesti

katuska54
6. máj 2013

@misza1 ja som v klude 🙂 dnes nic nerobim,ani to nemam v plane...len som presla zo spalne do obyvacky a kukam zamenu manzeliek 😉

katuska54
6. máj 2013

@janka_k masirovanie ide zatial v pohode...v sobotu to bolo druhy krat a klop,klop zatial ok..a zajtra idem k dr tak som zvedava co povie..ci mam pokracovat alebo nie

janka_k
6. máj 2013

no tak mi stopli moju profilovku, podla mna ma tam bolo vidiet dobre, no ale nech si trhnu teda, nedam si ziadnu, ked sa im nepaci

katuska54
6. máj 2013

@janka_k ved som kukala,preco si dala profilovku prec 😒

katkatara
6. máj 2013

Baby neviete,či sa už narodilo to prvé júnovča?

misza1
6. máj 2013

@katuska54 aji ja to tu mam pustene, to mi nekdo reknete, proc takvi jdou do TV? ty jedny chapu ze pro penize, vsak chodi i na odber krve aby mela za to penize,ale ti druzi? chalan bordel pod posteli, vcelku ostuda😀

katuska54
6. máj 2013

@katkatara ja neviem,ale mozno Kristinka bude vediet....

katuska54
6. máj 2013

@misza1 ja tiez nechapem niektorych ludi co sa tam pretrcaju 😀 len si hanbu robia

janka_k
6. máj 2013

baby o tej prvej junovke v tej Junovej skupine nic nove ani na jej profile
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/sarah7777/?p...

@katkatara

delica
6. máj 2013

@janka_k sak asi rodi, nema cas na konika :D 😀