Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k http://uloz.to/hledej?q=LIDSKÉ-TĚLO-2-(dokument...
toto je ono(teda doufam🙂)
ja jsem tu zamenu musela prepnout, normalne me ten kreten nasral 😠 no mit toto doma, tak ho asi zabiju.
@misza1 aj ja som to presla
@katuska54 no mala prist kolegyna, ze o 1 alebo o 2, rano mi pise, ze dojde o 10, este tu neni, tak tu cakam.....a ja som si dovtedy chcela navarit. Takze nemam tu ani kolegynu, ani sa mi nevari obed, pijem caj a preklikavam a kukam zdrave recepty na CT1.
Muza som poslala do obchodu a musi konecne pokosit, lebo uz tu mame dzunglu.
Ja som dnes vstala uz o pol siestej, tak som si este teraz na chvilu lahla. A plan na dnesny den je len prat a vecer nakup s mm.
@jankastubka jeee si mi pripomenula,ze som chcela prat 🙂 takze idem pustit pracku 😉
@delica kluci v akci? aji ja jsem to na to prepla🙂 jen nejak to neposloucham, zactu se a pak zjistim ze mi zas uniklo o vcem se bavi😀
a je asi nizky tlak, nebo jsem se prespala 😅
kralika.. me to strasne vadi... ikdyz vim ze je to velmi zdrave maso, tak to nedokazu snist, ja to beru jako kocku, jen ma trosku jinou hlavu 😒 ale Oskymu to asi budu varit...
@misza1 my sme to chovali volakedy, ale tatko ich mal rad a nevedel ich zabit. Stale ich daval pásť a staral sa o nich, skor to mal ako nejake domace mazlicky. A raz mu nas polovnicky pes vsetkych podrhol, tatko ich pochoval a odvtedy nic.
Teraz mame tie sliepky, tiez mi to dojde, ze ich tusim nasi maju pomenovane a manzel, ze ked prestanu niest, tak im odsekne hlavy a tatko zas, ze no urcite, takto dobre sluzia, nosia vajicka a on ich chce popravit :D ze nech umru prirodzene.
baby ja dnes idem na pedikuru si oddychnut trochu, nech takym odpocinkom oslavim dnesny pol den dovolenky a od zajtra MD 🙂
@katuska54 tak to ta moze manzel radsej vylozit u mna, pokecame, kralika ti nebudem davat a naspat ta vyzdvihne :D. fakt psycho.
Moja naj kamoska mala frajera, jedinacka, a ked chodili na nedelnajsi obed k jeho rodicom, tak oni vzdy ovarali tie kralacie hlavy v masovej polievke a potom to okusovali a cuckali, no kamosku napinalo a to je lekarka, barsco uz videla :D. A ta jej skoro svokra jej vypravala, ze tiez to bude musiet varit tomu frajerovi.
Esteze sa rozisli :D
idem varit obed aby som nebola hladna...tak sa tu zatial majte 🙂

@misza1
@katuska54
od veci, ale mne hentie relacie pripominaju fotky pri nehnutelnostiach, ked tam maju uplny bordel a tak to nafotia, ja by som sa tam nesla ani pozriet
raz bola odfotena kupelna s weckom aj s h....kom... 😀 bez hanby