icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
6. máj 2013

@misza1
@katuska54
od veci, ale mne hentie relacie pripominaju fotky pri nehnutelnostiach, ked tam maju uplny bordel a tak to nafotia, ja by som sa tam nesla ani pozriet
raz bola odfotena kupelna s weckom aj s h....kom... 😀 bez hanby

katuska54
6. máj 2013

@delica
@misza1 ty kokos az mi tlak stupol ako s nou jedna...ako keby bola nejaka handra...vzivote by som si taku hanbu nespravila

misza1
6. máj 2013

@janka_k http://uloz.to/hledej?q=LIDSKÉ-TĚLO-2-(dokument...
toto je ono(teda doufam🙂)
ja jsem tu zamenu musela prepnout, normalne me ten kreten nasral 😠 no mit toto doma, tak ho asi zabiju.

katuska54
6. máj 2013

@delica Tani co mas dnes v plane? ja nic len lenosim..pocasie nam dnes nejak nepraje 😒

delica
6. máj 2013

@misza1 aj ja som to presla
@katuska54 no mala prist kolegyna, ze o 1 alebo o 2, rano mi pise, ze dojde o 10, este tu neni, tak tu cakam.....a ja som si dovtedy chcela navarit. Takze nemam tu ani kolegynu, ani sa mi nevari obed, pijem caj a preklikavam a kukam zdrave recepty na CT1.
Muza som poslala do obchodu a musi konecne pokosit, lebo uz tu mame dzunglu.

jankastubka
6. máj 2013

Ja som dnes vstala uz o pol siestej, tak som si este teraz na chvilu lahla. A plan na dnesny den je len prat a vecer nakup s mm.

delica
6. máj 2013

@katuska54 a kebyze mozem, tak zalahnem a dalej spim :D som nejaka KO, asi nizky tlak zasa

katuska54
6. máj 2013

@delica ja idem dnes poobede ku kamoske na navstevu...konecne sa prestahovala sem k nam tak idem kuknut deticky 🙂 a idem este rychlo navarit obed...dnes budeme mat kralika 😀

katuska54
6. máj 2013

@jankastubka jeee si mi pripomenula,ze som chcela prat 🙂 takze idem pustit pracku 😉

delica
6. máj 2013

@katuska54 kralika som nejedla od mala, budes ho piect? Ja som chcela robit šošovicovu nakyslo a tvarohove buchty pečene

katuska54
6. máj 2013

@delica bude peceny ,lebo mm nema rad kralika na smotane...a uz mrzol chudak dlho v mrazaku tak sa ho zbavime 🙂
joj tu sosovicu na kyslo by som si dala 😵

janka_k
6. máj 2013

@delica no ano chapem, len baby sa pytali ci nieco nove. ale tak asi clovek zrovna na internet nemysli 🙂

misza1
6. máj 2013

@delica kluci v akci? aji ja jsem to na to prepla🙂 jen nejak to neposloucham, zactu se a pak zjistim ze mi zas uniklo o vcem se bavi😀
a je asi nizky tlak, nebo jsem se prespala 😅
kralika.. me to strasne vadi... ikdyz vim ze je to velmi zdrave maso, tak to nedokazu snist, ja to beru jako kocku, jen ma trosku jinou hlavu 😒 ale Oskymu to asi budu varit...

delica
6. máj 2013

@janka_k ja si myslim, ze uz to ma za sebou, ked vcera voda odtiekla a isla do porodky, nie?

janka_k
6. máj 2013

@delica poznam baby co na druhy den az porodili po tom co voda odtiekla, ale nie som v tomto nejaky znalec 🙂

delica
6. máj 2013

@misza1 my sme to chovali volakedy, ale tatko ich mal rad a nevedel ich zabit. Stale ich daval pásť a staral sa o nich, skor to mal ako nejake domace mazlicky. A raz mu nas polovnicky pes vsetkych podrhol, tatko ich pochoval a odvtedy nic.
Teraz mame tie sliepky, tiez mi to dojde, ze ich tusim nasi maju pomenovane a manzel, ze ked prestanu niest, tak im odsekne hlavy a tatko zas, ze no urcite, takto dobre sluzia, nosia vajicka a on ich chce popravit :D ze nech umru prirodzene.

katuska54
6. máj 2013

@janka_k
@delica ja poznam babu co rodila az druhy den ked jej voda odtiekla...

delica
6. máj 2013

@janka_k ani ja :D ale kebyze mi odtecie, asi by som uz chcela porodit :D
Jáááj, ved za chvilku rodime aj my :D to snad ani pravda neni

janka_k
6. máj 2013

baby ja dnes idem na pedikuru si oddychnut trochu, nech takym odpocinkom oslavim dnesny pol den dovolenky a od zajtra MD 🙂

katuska54
6. máj 2013

@delica my mame kralikov od svokrovcov..oni to chovaju a tiez ich maju pomenovanych...a potom ked su na pekaci tak sa s nimi este rozpravaju...chapes to 😕 cista psychiatria ti moji svokrovci...a potom sa necudujte,ze tam nechcem chodit 😀

delica
6. máj 2013

@janka_k jj, treba, aj ja mam pedikuru v plane 🙂. Aspon uvolníš nožičky 🙂.

misza1
6. máj 2013

@delica aji ja bych to mela jako domaci mazlicky🙂 a jmena slepic? hmmm nasi je maji ocislovane, rozeznaji je a ty blbane slysi na cisla😀 taky jsou za doziti. jedinou zabili, protoze si zlomila nohu a nechteli aby se trapila.
ale domaci vajicka.... mnam😀

delica
6. máj 2013

@katuska54 tak to ta moze manzel radsej vylozit u mna, pokecame, kralika ti nebudem davat a naspat ta vyzdvihne :D. fakt psycho.
Moja naj kamoska mala frajera, jedinacka, a ked chodili na nedelnajsi obed k jeho rodicom, tak oni vzdy ovarali tie kralacie hlavy v masovej polievke a potom to okusovali a cuckali, no kamosku napinalo a to je lekarka, barsco uz videla :D. A ta jej skoro svokra jej vypravala, ze tiez to bude musiet varit tomu frajerovi.
Esteze sa rozisli :D

katuska54
6. máj 2013

idem varit obed aby som nebola hladna...tak sa tu zatial majte 🙂

delica
6. máj 2013

@misza1 ja som videla v zoo pstrosa, ako sa tesil s chovatelom a teraz vo svrtok, ako sme boli v ba, manzel si dal pstrosa, fuj, ma napinalo.
ale prasa a býčka, to zjem....to ma veru nenapina :D.

katuska54
6. máj 2013

@delica fuuuj,tak to by som nezvladla.... teraz na vikend sa chystame na zahorie..mm bude mat narodky tak chce ist oslavovat s kamaratmi..takze zasa pojdeme okolo Vas 🙂

delica
6. máj 2013

@misza1 Miška, že 38 dni :D

misza1
6. máj 2013

@delica tak ty kralici hlavy bych nezvladla... ja mam problem, kdyz svokra s chalanmi (mm a jeho bratri) si maze spik na chleba 🤐

misza1
6. máj 2013

@delica taky jsem se koukla... vsak jsme meli pres 140 kdyz jsme si tu zacali psavat... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

delica
6. máj 2013

@misza1 140 bolo čisté nekonečno :D ach jo