icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
7. máj 2013

@katuska54 to je super🙂 ale zacinam mit pocit, ze to vypada ze jsem tu tabulku vyvarela ja😀 dost lidi mi pise ze co a jak😀
@delica ja jsem ho dnes asi trsku prilehla, normalne jsem citila jak kope nozickama a boucha rucickama 😅
ale asi fakt citi, nevedela jsem vecer oblezet a on byl taky nervozni,

kavaapalma
7. máj 2013

Tak zienky poradna za mnou na vybornu. Maly vazi 2700g stale je kp,krcok skore 2 otvorená na spicku prsta,ale ze to je normal. Prietoky super,len sme sa s dr.smiali,lebo jej kopal do sondy,tak ju musela presunut na ine miesto. A krasne si zivkal. Kontrola o 2tyzdne a este mi vzala vyter,ale neviem naco.

slavka_a_maros
7. máj 2013

@willy_wonka @delica dakujem za rady 😉 skusim tu dubcakovu v utorok rano. Mala by som ist do poradne v pondelok, ale ona ordinuje az v utorok, tak snad to bude ok. Zajtra si tam zavolam

delica
7. máj 2013

@kavaapalma super, dobre sa to číta. To ti bral uz na streptokoka asi vyter.
Ja som mala necelych 2,7kg, ked som sa narodila.

willy_wonka
7. máj 2013

@slavka_a_maros
@katuska54 tak to sa vidime, dubcakova ma amb hned vedla srandistu 🙂

kavaapalma
7. máj 2013

@delica furt sa pytam,ale na toto som zabudla. Tak bolo veselo smiali sme sa,zakecala som sa aj so sestrickou,uz mam papiere na md od vcera,uz len odniest do roboty.

katuska54
7. máj 2013

idem si konecne balit tasku do porodnice...dnes som u dr dostala zoznam,tak uz viem co vsetko potrebujem.

misza1
7. máj 2013

@kavaapalma jeste nejsi na MD?

janka_k
7. máj 2013

@misza1 no ja som dnes tiez bola za noc 3x na wc, som nechapala kde sa to bere

janka_k
7. máj 2013

tak kontrola za mnou, maly ma 2.6kg a veela vody (ale ze stale v norme) len teda viac, a velkost je stale len o tyzden viac, takze tiez v norme. jaj ja zacinam chytat paniku, ze uz len raz na kontrolu a potom zacnu v nemocke kontroly. ach jaj

lenka1989
7. máj 2013

@slavka_a_maros ahoj ti merali panvu ? moj doktor este vobec nie povedal mi taku hlupost ze dnesne zeny maju lepsie panvy ze vraj vtedy mali uzke lebo sa hladovalo tak som si o nom pomyslela svoje aj tak mam ineho porodnika tak poprosim jeho v stvrtok nech mi ju zmeria a inac ako ti ju meral ?

katuska54
7. máj 2013

@willy_wonka Kikus a ked budem v utorok u srandistu bude mi robit aj utz? aby som vedela kolko mala vazi 😒 co si tam mam zobrat?

janka_k
7. máj 2013

baby sak vy vsetky idete na antolsku 🙂 sak to v tom ruzinove budem asi uplne jedina 🙂

janka_k
7. máj 2013

@delica to je hrdlovy vyter na toho streptokoka?

janka_k
7. máj 2013

@slavka_a_maros velkost panvy a lahkost porodu vobec neznamena ci mas siroke boky, tam len niektore tie cisla su podstatne a skor ide o tie vnutornejsie rozmery, aspon tak som to ja pochopila

willy_wonka
7. máj 2013

@katuska54 no pokial un ho nebudes rodit a nebude mat naplanovane.utz tak ta zrejme iba posle posadit sa pred cakarnu a sono spravi ten,ktory tam bude, ale neviem ti povedat.ci to bude hned.v utorok ale maj pri sebe ten papier(A4) ktoru sme dostali v cca 15tt,tu kde sa zapisuju udaje z utz 🙂

willy_wonka
7. máj 2013

@janka_k pridaj sa k nam 🙂

katuska54
7. máj 2013

@willy_wonka tak ten papier ja nemam,lebo to som chodila este do centra as.repro..ale vsetko mam zapisane v tehu knizke

delica
7. máj 2013

@janka_k z posvy beru ten ster

willy_wonka
7. máj 2013

@katuska54 ale to budes mat parny utorok,este poucenie o epi ti zrejme daju absolvovat

janka_k
7. máj 2013

@delica ach jaj, ja ze uz vsetko neprijemne mame za sebou, a to len pred sebou

janka_k
7. máj 2013

@willy_wonka no neviem ked na antolsku nemam ani ziadne referencie take od najblizsich 🙂 a ked vas tam je tolko sak to sami ani miesto neujde 🙂

katuska54
7. máj 2013

@willy_wonka to by mohli..nato sa budem hned pytat. aby som to stihla 🙂

willy_wonka
7. máj 2013

@katuska54 tak maj urcite tehu knizku so sebou🙂 a podla moznosti aj vysledky testov co ti doteraz robili....

katuska54
7. máj 2013

@willy_wonka knizku nosim so sebou ako obciansky 😀 to mam stale pri sebe..a mam tam vsetky vysledky zapisane tak dufam,ze to bude stacit...

willy_wonka
7. máj 2013

@janka_k dobrych ludi sa vsade vela zmesti 🙂
Ale ked nas tam tolko ide, asi to o niecom svedci(podoykam nie vsetky mame antolsku kusok od domu :D )

willy_wonka
7. máj 2013

@katuska54 ja mam k tehu k.izke dalsich okolo 20papierov z vysetreni :D v

janka_k
7. máj 2013

@willy_wonka no to je tak kazdy pocuje dobre na nejaku inu nemocku, tazko sa rozhodovat 🙂 ale sestra bola v ruzinove a bola spokojna tak ja sa chystam k tomu doktorovi co bola ona. tak snad to bude ok

katuska54
7. máj 2013

@willy_wonka to si nechala moja dr..dufam,ze mu postacia zapisy v tehu knizke 😒
necham sa prekvapit a uvidim co mi povie...ci ma nezdrbka a potom ja pojdem zdrbkat moju gyn 😅
idem si dat melon a dospat noc a doobedie.

willy_wonka
7. máj 2013

@janka_k urcite to bude ok 🙂 len tam nebudes mat nas 😝