icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
7. máj 2013

@willy_wonka tak s vami si tu budem vypisovat, aj ked cez ten mobil mi to nejde tak rychlo, ale tak sak tam sa budem nudit tak pomaly tiez staci pisat 🙂

willy_wonka
7. máj 2013

@katuska54 ja uz melon nemam :(
Snad mas poriadnu dr a vsetko ti tam pozapisovala.
Teraz ides dospavat? Potom v noci budes buntosit 🙂

kavaapalma
7. máj 2013

@misza1 som od vcera,len som volala do roboty,lebo nase herecky maju vycapeny papier,ze do 10. v mesiaci nemaju stranky,lebo robia vyplaty a chudatka nestihaju a piatok maju tak isto nestrankovy den-ze oddelenie ludskych zdrojov,ja ich volam oddelnie neludskych zdrojov,lebo tam robia same neprijemne panicky...mozno jedna normal... ostatne akokeby sme ich obtazovali...
tak mi bolo povedane,ze nech dojdem vo stvrtok,ze pre md to neplati...

willy_wonka
7. máj 2013

Dievcata, pozeram na ozdoby z hrazdicky k hracej deke, ja neviem...je to spermia?:D

misza1
7. máj 2013

@kavaapalma tak ale hlavne ze jsi nakonec vybavila, teda vybavis, pak uz je na dlouho zas nebudes potrebovat, jen az se drobec narodi odneses rodny list.

poznatek mojeho mm, z Oskyho bude asi kuchar, odkdy jsem tehu, varim uplne jinak, bud je neco extra chutne, divne nebo se to neda jist😀 ted si delame pizzu a fakt to vypada jinak, testo krehoucke tenoucke a na tom 2cm vrstva oblohy😀

misza1
7. máj 2013

@willy_wonka jejda, Samkova prvni podobizna😀
ale asi to je fakt spermie 😝

willy_wonka
7. máj 2013

@misza1 miska, je den kedy nevaris?:D

misza1
7. máj 2013

@willy_wonka jasne, vetsinou nedele to se necham zivit od svokry😀 ale neboj, nejsem az takova gazdinka, teda pokud se nepocita vareni pudingu, krupicove kase a podobne😀

willy_wonka
7. máj 2013

@misza1 :D to je divne zavesit na hrazdicku spermiu,co tym vyrobca sledoval?:D
to radsej ani mm nepoviem,ze su zeny,ktore tak.vyvaraju :D

kavaapalma
7. máj 2013

@misza1 do roboty treba potom rodny list,to naco?

janka_k
7. máj 2013

@misza1 @willy_wonka ja sa chystam tiez vyvarat, teda ja aj vyvaram, len teraz ked sa spargla predava, ja by som ju jedla kazdy den, len mm sa z nej nenaje 🙂 ale malemu v brusku velmi chuti, nevie sa jej prejest 🙂 len ked uz zacnem vyvarat kazdy den, asi po tyzdni nebudem vediet co varit 🙂

willy_wonka
7. máj 2013

@janka_k
@misza1 tak naucte aj mna varit:D

kavaapalma
7. máj 2013

@willy_wonka co to je navarit ked mas z coho?

kavaapalma
7. máj 2013

@janka_k mna osobne teraz kuchyna nelaka,lebo je velmi dusno a ked mam varit a byt pri sporaku tak mi je az na odpadnutie... teraz som u mamy,tak ona si ma rozmaznava a vari...

lenka1989
7. máj 2013

Ahojte chcem sa vas opytat kupujete babatkam nieco na ochranu proti slniecku aj ked ich nebudete davat na slniecko ale ci ste o tom premyslali ? 🙂

willy_wonka
7. máj 2013

@kavaapalma u mna hotovy zazrak, okrem spagiet neviem nic ine navarit :D

anjelicek26
7. máj 2013

@lenka1989 - no nas nepojde prvy rok na sllniecko urcite, ved nema ziadne pigmenty.. slnecnu slonu nad kocik a hotovo... na opalovanie ma este kopuuu casu 😀 A nie natierat ho nebudem, sama chemia do radu 😖 Aj starsie deti maju na sebe skor UV oblecenie, kremujeme strasne malo...

lenka1989
7. máj 2013

@anjelicek26 no to som chcela vediet , ze ci ju aspon natriet alebo nemusim lebo ja sa este v takom nevyznam 🙂

anjelicek26
7. máj 2013

@lenka1989 - detska pokozka je fakt citliva a ked si precitas zlozenie opalovacich kremov, tak dovi dopo 😖 My sme pouzivali niveu v spreji na ruky a nohy aspon, zvysok oblecok, no ale uz aj to mi kamoska vravela, ze neni to prave orechove, tak uz fakt neviem... ako v podstate na to odrazove slnko staci aj natriet olivovym olejom, je to ako faktor 10 opalovaci krem.. tuto clonu mame nad kocik, uplne to staci, mali sme aj pri Maxovi... slnecnik je strasna otrava 😝

http://www.amazon.de/Sunnybaby-11172-Sonnensege...

lenka1989
7. máj 2013

@anjelicek26 alebo povacsine davaju mamicky plienky cez kocik ale taka clona nie je zla , ja som myslela ze malu natriem jedine vtedy ked jej dam suknicku a nozky by mala hole

kavaapalma
7. máj 2013

@willy_wonka ale urco vies... je to lahke... ja casto varim,ze co chladnicka dala... cize kuknem a rozhodujem podla toho 😉

willy_wonka
7. máj 2013

@kavaapalma neviem ci viem...snazila som sa uvarit jedla co mi od.maminy chutia ale ani za toho pana ich neviem tak spravit, chutia inak ... ked porodim sa tomu zacnem konecne viac venovat , lebo mi manzel od hladu uhynie

janka_k
7. máj 2013

@willy_wonka no vies, napiseme ti kazdy den jedna jeden recept a mozes skusat, ale ja dnes velmi lahko, len zemiaky, spargla a syrova omacka, to je fakt jedlo hotove za 25min. spargla zelena sa len hodi do vody a uvari 8-10min (to je ako spagety) 🙂 🙂

kavaapalma
7. máj 2013

@willy_wonka tak zahynut ho urcite nenechaj 😉
ja som uz dostala komplimenty od mm,ze varim lepsie ako jeho mama,no ale urcite jedla ako holubky,ci ryzovy nakyp vari lepsie svokra...

silsil
7. máj 2013

@kavaapalma do prace ti treba rodny list dietata aby si zaevidovali datum jeho narodenia, pretoze trvanie rodicovskej dovolenky je do 3tieho roku tvojho dietata: )) takze aby to bolo spravne evidovane

a kočky.. čítam vás až teraz lebo som mala dnes behavy den.. chcem sa opytat...rozoberali ste tie poradne na antolskej,
pisali ste ze utorky uz chodite alebo planujete chodit.. a k akym dr? lebo ja si vyberam tiez den -utorok, ale to hlavne z ciste praktickych dovodov, lebo nie som z BA, a utorok uz tam chodim na taku tu predporodnu pripravu, tak nech sa nemusim dva krat tyzdenne s bruchom v aute ale iba raz 🙂)

a ta kristufkova som myslela ze normalne robi prenatalnu poradnu..na rozpisoch som ju nasla /z fora o antolskej/ a dokonca viem ze cca mesiac dozadu nejaka znama k nej chodila aj to tehu poradne..ze prvy krat si zavolala apotom chodila uz len utorky.. takze som tiez zostala prekvapena ked ste tu pisali ze ona take uz asi nerobi(?) ..lebo tiez vyborne referencie som na nu pocula, osobne : ))

silsil
7. máj 2013

a ešte vam napisem jednu pikošku z dnešnej hodine nasho kurzu, PA nam povedala ze fyzicky je porod tak namahavy ako ked by sme ubehli 40 KILOMETROV 😝 😀

janka_k
7. máj 2013

@silsil tak to tam poslem porodit mm, ten je sportovo zdatnejsi a kondicku veru ma dobru 🙂 🙂

nikelca
7. máj 2013

@silsil to teda bude u mňa musieť byť rychlovka v škole zabehnem max 2 kolecka 🙂

delica
7. máj 2013

@janka_k ale to vobec nic nie je, ani to necitis, ak porovnam vsetky tie vysetrenia, co nam bezne zospodu robia. Len ti zoberu ster na tenucku spachtlicku.

janka_k
7. máj 2013

@delica jaj tak oki a asi nic v porovnani s porodom, ja len ze som uz ziadne stery necakala 🙂