Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
baby, ja som sa dnes asi prvy raz ofučala, čo som so svojím mužom. Išiel otcovi, dohodol mojho brata, ze ten ma bude strazit,keby nieco cez noc a ze on sa ide odreagovat......lebo ked sa maly narodi, uz sa neodreaguje!!! A ja sa kedy odreagujem?! tak som oduta
@katuska54 dobre je, ze kasles na to! Vsetko sa urobi. Treba brat na seba ohlad! Idem si robit predoperacne v utorok na buduci tyzden, gynek. mi napise papiere a porodnica stanovi, ci ma objednaju na sekciu, alebo pojdem klasicky a potom by popripade urobili sekciu, ak by to neslo, alebo porodim uplne spontanne, ani srnka netusi. V stredu pojdem na pasy, tak si pri tom vybavim aj toto, len dufam, ze si ma tam nenechaju, lebo v Ziline, ze zvyknu. No a ja mam zensku v Ziline, ale rodit idem do Cadce! Tak neviem ake stanovisko zaumieni porodnica.
@delica ja som tiez bola natoto oduta asi pred mesiacom...tak som mu po tyzdni tichej domacnosti vysvetlila,ze ja sa kedy potom odreagujem...a jeho odpoved- ved ja malu povarujem a ty mozes ist kedy chces.
hahaha uz ho vidim ako ju nakoji... a ja by som z toho aj tak nic nemala,lebo by som na nich stale myslela ako to zvladaju.
@katkalubkova dufam,ze ta pustia domov a nenechaju si ta tam...predsa doma je doma..radsej by som doma cakala na den D ako v nemocke
inak co mate zajtra v plane? je sviatok a my sme na MD 🙂 my sa chystame na tie boje v Ba. tak som zvedava ake to bude.
@katuska54 no, oni si ma tam predpokladam "ak " nechaju na cca 2-3 dni ak by ma potrebovali len povysetrovat 😒 . Uplne som sa to zabudla lekara opytat, ked mi pisal do knizky to CTG, lebo sme tam dlho na neho cakali, ja som sa po hodine vybrala na WCko a v tom isiel, tak som od zachodu bezala a zabudla som 😒
Ja uz to beriem tak, ze ked si ma tam aj nechaju... cosi len robit budu. Ja som strasne chcela druhe a tak teraz sa musim pochlapit 🙂 ( a nebolo to take lahke )
@katuska54 ja som sama s malym, manzel ide pomahat otcovi na byt robit podlahu, ale som povedala, ze dnes mi bolo blbo, az je okolo 14tej doma. Mozno som hnusna, ale beriem ohlad, uz aj sama na seba! Lebo ked sa neda, tak sa neda
Baby no ja som tu asi mesiac nebola ;))) ale raz za cas vas citam, len nestiham pisat ;) ako sa mate? krasne sa nam to blizi;) ja uz sa neviem dockat;) opucham ako slon, pali ma zaha, bruchom barz kde naburam;) nemotorna som;) uz je to na nervyyyy. 😀 😀 ale uz som pobalena, izbicka hotova;) uz len oddych a bezne domace prace 🙂 esteze mame to uzasne pocko a da sa poprechadzat;) Vy uz ste hotovo s vybavickou? pripravami? Manzelia a partneri su este ohladuplni k tym nasim hormonom? 🙂
Ahojte kocky, dnes bude, ale riadny hic 😝 , aspon to tak vyzera, idem so synom radsej teraz von, lebo potom to tam bude na umretie! ☹
@katkalubkova dobre rano,me dnes mm vytahl z postele,pojdme na zahradu ted odpoledne bude prset... a to jsem zas v noci byla kazdou chvilku na wc:( ale snad mi da odpoledne pokoj🙂
@aquatinka ahoj, tak to jsi sikovna za vsechno mas🙂 nam konecne v patek dojde komoda,tak asi pres vikend zacnu prat a zjistovat co nam jeste chybi🙂. s opuchy mi ani nemluv.kotniky jsem videla ted o vikendu diky masazi moji maminy po strasne dlouhe dobe ale asi jsem si je mela vyfotit protoze zas nejsou a nemotorna🙂 to je slabe slovo kam se hnu tam je pupek😀
@delica no to je v pohode, len nech sa odreaguje 🙂 ale uplne chapem to ofucanie🙂 ja sa tiez oduvam pre blbosti 🙂 Minulu nedelu som sa odula a potom som mala hystericky zachvat, lebo moj mily muz mi povedal, nech navrhnem policove diely do obyvacky 🙂 Uplna blbost! A ja som zacala vysilovat, ci som ja nejaky bytovy architekt!🙂 kukal na mna jak bager na tvrdu hlinu, ci mi uz uplne sibe 🙂 Mala som toho proste nejak vela, a on este chcel nejake dizajnerske napady!!! no proste pregnancy brain!
@delica ja by tiez bola taka sfuneta 😠
my dnes robime vodu na dome,ale je taky hic,ja im len navarim s mamcou... na mna je bars dusnota a este len desat a ja uz mam opuchnute nozky...
Baby, mali ste niekotra problem s kandidou? co vam pomohlo okrem liekov? Ja som nikdy nemala tieto vaginalne problemy, myslim ze to bude tehotensvom a chutami na sladke a biele pecivo. Dakujem 🙂

@pavuciatko tatkovia maju narok na volno s nahradou mzdy pri narodeni dietata na cas nevyhnutny na prevoz do / z zdravotnickeho zariadenia.
My to robime napr. tak, ze nam staci doniest len rodny list dietata, rovno im dame dva dni volna, ktoré si s nimi dohodneme - lebo pokojne ten prevoz im moze padnut aj na den, ked maju volno.
Ale iny zamestnavatel moze byt prisnejsi a fakt da volno len na nevyhnutny cas na ten prevoz :-/.