Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@silsil dakujem pekne za info...
no ja neviem mna vysetruje zospodu a v pohode,este ani raz sa nestalo,zeby ma nieco pichlo,zabolelo,ci bolo neprijemne... bud je taka sikovna dr.co aj jej,ja ju mam fakt rada 🙂 a aj to dobre znasam...
@willy_wonka neboj ja aj v noci budem spat 🙂 a ked je taketo dobre pocasie,tak sa mi fajnovo v noci spinka 😉
@silsil no ved to je to :-/ urcite zavazi aj to, ci si chces Dr. zazmluvnit, lebo ak nie, je ti jedno ku komu chodis do poradne. Ja som tiez zvedava, ako pochodim vo stvrtok na poradni, ci budem musiet chodit mojej dr. do ambulancie na antolskej :-/, popravde sa mi nechce trepat tam kazdy tyzden s tym brušiskom 50km
kočky, mate aj vy take tie hniezda do postielok, co nie su vyzliekacie? ze ta vrchna latka je zosita s tou vyplnou? ako ste to prali? ja tam mam napisane na 40, ale sa bojim, ze sa mi to pokrkve v pracke :(
@willy_wonka nikdy nebude tvoje jidlo chutnat stejne jako mamine/svokrine, uz jsem se vicekrat presvedcila, ze ikdyz jsme varily obe to sjtejne, stejny pomer surovin, stejny postup kazde bylo jine😀
neboj, ono to prijde samo, ja bezne varim od oka, ale co jsem tehu, tak na slozitejsi si beru recept a musim sama sebe kontrolovat(nekolikrat) abych neco nezapomela😀
@silsil ano, aji nam rikali jako ubehnout maraton... kdyz ja jsem vzdycky byla na ty kratke rychlostni trate😀
Baby,neviete nahodou,ci maju oteckovia narok na nejake volno z prace pri narodeni baby?
@pavuciatko neviem, ci je to vsade tak, ale moj ma narok na den volna, ked pojdem do porodnice a den, ked pojdem z porodnice, ale on si berie 3 tyzdne dovolenky, cize bude pohodicka
@delica - neda sa to rucne oprat? Do pracky by som to asi nedala 😖
kde ste vsetky? nudim sa 😕
@katuska54 tak fajn, ze ste v poriadku. Ja idem na dalsie az v stredu, ale dnes mi teda bolo vseliak 😒 , som pochodila a musela som na hodinu a pol si lahnut! Ale uz je to zase OK. Uz sa to blizi a je to vidno.
@pavuciatko myslim ze zo zakona je jeden den na porod
@pavuciatko no jasne, ze maju. Ved OCRku si normalne moze k Tebe vziat!
ja som este chcela dnes spravit nejaku rychlovku rebarborovy kolac, ale nejako som bez energie, asi zachvilu do hajan musim ist, uz veru nedokazem ponocovat
@katkalubkova @pavuciatko ale nie OCR, normalne je platene volno na to, netreba si minat OCR, to je mimo toho
@katkalubkova ale aj ty si mala dnes dobre ctg,nie? ja ani neviem kedy porodim,ked krcok drzi....dufam,ze nebudem prenasat 😒
@katuska54 hej, ved vcera som bola a v pohode sme boli! Len dnes som trosku porobila a mne vela netreba uz som to citila! Ja som mala taketo bolesti aj pri prvom a prenasala som 3dni! Takze fakt neviem, no kazdopadne sa treba uz setrit, ideme do 9teho mes. a moze to byt uz kedykolvek! Rada by som vydrzala do terminu, no uvidim! Mozno mi to robi aj to, ze prve islo sekciou a teraz je to mozno tam dole oslabene.
@katkalubkova len sa setri...uz to naozaj moze byt kedykolvek. a teraz pojdes zase sekciou alebo normalne
ja uz tiez citim podbrusko ked moc robim,preto som uz leniva ako vos 😀 doma mame ako po vojne,ale vobec sa nad tym nevzrusujem 😀

@silsil ja len viem, ze s nou sa musis dohodnut a potom k nej chodis, ze k nej neprides ako k ostatnym lekarom, ze sadnes k ambulancii a oni ta vezmu pocas poradni.