Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros 🙂 , uz mame tie brusiska, ale pockaj ty si mala tie super miery u lekara, tak tych 117cm beriem 😀 !
Inak baby je to uz perne teraz tak cca mesiac pred porodom vsak? Ja ked dlhsie pochodim a zacne mi maly tlacit na spodok, tak mam pocit, ze beriam tasku a idem do nemocnice a ked oddychnem, tak mi to zase prejde....
@katkalubkova no tak ja som nebola ziadne tintitko ani predtym 😀 a teraz som ako sud:
kamoska mala termin tyzden predomnou a este predvcerom mi pisala, ze sa musime stretnut a odfotit a tak...no a uz porodila 😀
@slavka_a_maros 98cm, +15kg :D
@katkalubkova 😅
Ahoj 🙂 pripajam sa k junovkam 2013. Predpokladany termin porodu mam na 23.6. vsetko je zatial v poriadku akurat trpim panickou poruchou a uzkostami...nic prijemne ak je u niekto kto tym trpi tiez budem rada ak sa ozve...je to moje druhe tehotenstvo po siestich rokoch a mam velky strach z porodu az katastrofalny hlavne po tom co som si
dnes precitala par clankov a diskusii o embolii plodovej vody
@slavka_a_maros nestras, to mala termin cca ako ja ?:D
NEGOOGLITE :D
@katkalubkova ja mam 112 cm a + 20 kg 😀 nechapem tie kila 😨 kde je mojich 50 😒 a to vobec vela nejem, aj sa hybem ;)
@aquatinka to mas stale menej ako ja pred tehotenstvom 🙂 pohodickaaaa
@willy_wonka no, asi ano 🙂
@slavka_a_maros moja mamka pribrala tiez tolko pri vsetkych detoch a vratila sa jej vaha povodna, tak myslim pozitivne 😀 moj Dr hovori stale, ze tie kilanavyse si nemam pripustat, ze to je tehotenstvo a nie obezita 🙂 ale je to namahave na dychanie a zacalo ma tiez vsetko dole boliet, maly tam sibrinkuje rukami a kope niekam a asi sa to tam zacalo roztahovat, lebo az do krizov bolest 😠 ale vzdy sa citim lepsie, ked sa cez den prejdem, nieco porobim ako ked lezim iba 🙂
@aquatinka to je v pohode,zeeevraj.chudsie.viac priberaju, pred.tehu som mala 44-45 a prvych 10kg som pribrala.do 4mesiaca :D
@slavka_a_maros a vsetko v poriadku? 🙂
mozem mat brusko raz spadnute dole a potom sa mi moze naspat dvihnut ? rano som ho mala spadnute a teraz uz je vyssie , ja uz neviem 😉 😉 😉 😉 😀 😀
@willy_wonka ano, mala je zdrava a v poriadku, nie je v inkubatore a vraj aj ten porod sa dal zvladnut (mala epidural) 🙂
moje miery...115cm brusko a plus 12kg...a som ako maly sumo 😀 normalne keby som lezala na plazi tak pride" grinpis" a zacali by so zachranou vorvana 😀 😀 😀 😀 😀
@katuska54 vorvan je moj nickname 😀
@slavka_a_maros teraz som ukazovala tvoju foto mojmu mm a hned,ze Hanka je pekne meno 🙂 takze asi mame nove meno pre nasu princeznu 😵
@katuska54 my sme sa strasne dlho nemohli rozhodnut a hlavne sme chceli aby bolo medzinarodne, kedze mame obaja svoju skusenost s tym, ze ked sme studovali vonku, nevedeli nas oslovovat 😀
@slavka_a_maros a my sme sa zatial este nezhodli na jednom mene. tak som zvedava kedy uz budeme mat meno na 100%. uz mame nato len 35 dni 😀
@bubacik22 necitaj take stranky!!! Ja idem rodit po 5tich rokoch a paniku z porodu som mala pri prvom. Teraz ked uz viem do coho idem, tak to nie je take!, ale obavy urcite su, len kazdy porodi individualne, tak sa netreba moc rozrusovat 🙂
@slavka_a_maros
@aquatinka aj ja som mala pred tehotenstvom viac. Mala som 68kg, tak teraz to ide asi pomalsie.
moj nickname je vráskavec ozrutny (lebo oni tak kráásne spievajú) 119 cm a 5kg
@delica 5kg?
@kavaapalma no ja som nezacinala s 50kg 🙄 , takze mna ste museli vsetky dobehnut 😀
@delica no vsetky nie,ja urco nie,ja som mala 75kg ked som otehu 😀 len pri mojej vyske sa to trosku strati,to je ta vyhoda... to mas super...
@kavaapalma hlavne ja som na zaciatku schudla a potom som konecne jedla ako kazdy normalny clovek, ze pravidelne a vyvazene, takze preto som nepribrala, myslim.
Dovtedy nie som moc pyšná na svoj životny štýl.
@delica @katuska54 @katkalubkova @willy_wonka @slavka_a_maros
tak ja mam 114cm a +19kg, zacinala som na 57kg a zachvilu budem mat ako mm 🙂 ale ja mam termin az 18.6. takze este mesiac a 10 dni, ach jaj, to asi dam este nejake 4kg
a foto som dala pred tyzdnom s mojim "maxi" bruskom, evidujem dalsich asi 5 ludi co prislo s otazkou, ci fakt tam nie su dve tie babatka

@katkalubkova 117cm, + 10kg (no dobre, mozno 11) 😀