Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
uplne pozitivni pokec k 35tt:
do pôrodu Vám ostáva približne mesiac, a tak je na čase uistiť sa, že ste na svoj veľký deň dostatočne pripravená. Tašku do pôrodnice už máte zbalenú a doma je všetko prichystané pre príchod nového člena rodiny. Mali by ste sa tiež zoznámiť s tým, kde je vo Vami vybranej pôrodnici príjem rodičiek, aby ste potom nemuseli hľadať šípky a informačné tabule, až to na Vás príde. Ak ste ale navštevovali pred pôrodný kurz priamo v pôrodnici, tak to asi nebudete potrebovať.
@misza1 uvidis ze Osky na teba mysli tak nebude mat silnu zltacku bude mat iba obyc s ktorou mozes ist domkov taku aku ma kazde babenko :D...inak ak mate s manzelikom vsetko ok (krvna skupina a tak)...tak by nemal mat zlatcku...ja tiez dufam.ze tam nebudem dlho..a ze pridem spravim prt prt a mala.bude vonku a sajonara nemocka :D
baby ja som dnes bola na poradni, tak mi museli vpichnut protilatky, a uz mam vypisane papiere na matersku, jupi... ale este to u nas nevyzera, akoby malo prist druhe babo, bordel jak v tanku
normalne som si vylepsila skore,kupene odsavacka na mlieko,jednorazovky podlozky a sietkove gate,aj druha pyzama,
malemu osuska,perinka,plienky latkove s potlacou a dokonca som si urobila radost a kupila som si tricko a letne nohavice take pekne,taaaaaaaaaaaaaak sa z nich vytesujem. A od kamosky som dostala ponozticky a podbradnik.
Na vsetkych koselach su potlace bud zvieratiek,alebo kvetiniek. Ja mam jednu s korytnackou a napisom hurry up 😀 a druhu mam so zirafou... to je sranda... 😀
@slavka_a_maros no ziletku pribalit ano, ale radsej stihli doma, ked sa chces vyhnut aby ta holil niekto cudzi v nemocke, aj ked uz je to s tym bruchom riadna fuska
@janka_k ja mam 2 polstare+ 1 maly ale asi jsem se sesuchla.nastesti mm ted ma slaby spanek tak ho to vzbudilo.
@kavaapalma nekdo ma pocit ze tehotne musi mit takove obrazky, ja mam jednu prouzkovanou a jedu se zupanem co ma nejake zviratka asi mysky... ale co, nebudu urco jedina v porodke. kde ti zmizela fotka?
@misza1 no ved to,ja som dnes taku na vysky videla sivo-cervenu aj so zupanou za 25 eciek... no fuuuuuuuu za moje dve som dala desinu a zupan mam modry tenky,tak vezmem len ten...
no foto sa vyzmizíkovalo 😀 ale ziadne obavy ja nieco dam...
Baby, ako to leti! Vidim, ze niektore ste tu 37., 38 tt. To uz je skoro tu! Zachvilu budeme po jednej odchadzat do nemocnic 😉 Drzim palce vsetkym! 🙂
inak baby, ked pisete o tom chrapani, tak ja si tak chrapnem, ze sa sama na to zobudim :D niekedy.
Dufam, ze po porode sa uz nechrape, ne ze budem v porodnici niekomu chrapat, ked mi nevyjde ten nadstandart :D
ja tiez dufam,ze je to len take predporodne chrapanie kvoli nepohodlnemu lezaniu a tak. dnes som inac zachytila taku sprostu relaciu na WAU, volalo sa to nejako "pribehy babatiek" alebo nejako tak ale co tam bolo dobre, ze chlapovi priviazali "akoze brucho a prsia" a musel zdvihat veci, lahnut si a podobne, no chudak hotovy bol z toho 🙂 🙂 🙂 a len mu to zapinali, a to bolo take brucho ze 6./7. mesiac a on uz ze no ale to je nejake moc tazke 🙂 🙂 🙂
@willy_wonka mne teraz uvaril muz trosku krupicovej kase, tak dufam, ze ma to nechyti, lebo nemame ani kustik citrona doma. Tebe nerobi ta citronova voda dobre, co? :(. Mne to hned zabere.
@delica citron ma zabija...pomahali mi mandle,ale teraz mi uz nejdu do zaludka. Tak sa dopujem sodou bikarbona...mam podlozenu hlavu k brane nebeskej,ale musim lezat na boku,tak som vykrutena ako esicko...ale nechcem sa stazovat,aby este horsie nebolo 🙂

@zuzka444 no mali by sme tu nemocnicu / porodnicu nejak premenovat.....ale neviem na co 🙂. Mne dnes doktorka povedala, ze pojdem domov po 5 dnoch po cisarskom, ked bude vsetko OK. Takze to zvladneme.