Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
uplne pozitivni pokec k 35tt:
do pôrodu Vám ostáva približne mesiac, a tak je na čase uistiť sa, že ste na svoj veľký deň dostatočne pripravená. Tašku do pôrodnice už máte zbalenú a doma je všetko prichystané pre príchod nového člena rodiny. Mali by ste sa tiež zoznámiť s tým, kde je vo Vami vybranej pôrodnici príjem rodičiek, aby ste potom nemuseli hľadať šípky a informačné tabule, až to na Vás príde. Ak ste ale navštevovali pred pôrodný kurz priamo v pôrodnici, tak to asi nebudete potrebovať.
@misza1 uvidis ze Osky na teba mysli tak nebude mat silnu zltacku bude mat iba obyc s ktorou mozes ist domkov taku aku ma kazde babenko :D...inak ak mate s manzelikom vsetko ok (krvna skupina a tak)...tak by nemal mat zlatcku...ja tiez dufam.ze tam nebudem dlho..a ze pridem spravim prt prt a mala.bude vonku a sajonara nemocka :D
baby ja som dnes bola na poradni, tak mi museli vpichnut protilatky, a uz mam vypisane papiere na matersku, jupi... ale este to u nas nevyzera, akoby malo prist druhe babo, bordel jak v tanku
normalne som si vylepsila skore,kupene odsavacka na mlieko,jednorazovky podlozky a sietkove gate,aj druha pyzama,
malemu osuska,perinka,plienky latkove s potlacou a dokonca som si urobila radost a kupila som si tricko a letne nohavice take pekne,taaaaaaaaaaaaaak sa z nich vytesujem. A od kamosky som dostala ponozticky a podbradnik.
Na vsetkych koselach su potlace bud zvieratiek,alebo kvetiniek. Ja mam jednu s korytnackou a napisom hurry up 😀 a druhu mam so zirafou... to je sranda... 😀
@slavka_a_maros no ziletku pribalit ano, ale radsej stihli doma, ked sa chces vyhnut aby ta holil niekto cudzi v nemocke, aj ked uz je to s tym bruchom riadna fuska
@janka_k ja mam 2 polstare+ 1 maly ale asi jsem se sesuchla.nastesti mm ted ma slaby spanek tak ho to vzbudilo.
@kavaapalma nekdo ma pocit ze tehotne musi mit takove obrazky, ja mam jednu prouzkovanou a jedu se zupanem co ma nejake zviratka asi mysky... ale co, nebudu urco jedina v porodke. kde ti zmizela fotka?
@misza1 no ved to,ja som dnes taku na vysky videla sivo-cervenu aj so zupanou za 25 eciek... no fuuuuuuuu za moje dve som dala desinu a zupan mam modry tenky,tak vezmem len ten...
no foto sa vyzmizíkovalo 😀 ale ziadne obavy ja nieco dam...
na mysky
Baby, ako to leti! Vidim, ze niektore ste tu 37., 38 tt. To uz je skoro tu! Zachvilu budeme po jednej odchadzat do nemocnic 😉 Drzim palce vsetkym! 🙂
inak baby, ked pisete o tom chrapani, tak ja si tak chrapnem, ze sa sama na to zobudim :D niekedy.
Dufam, ze po porode sa uz nechrape, ne ze budem v porodnici niekomu chrapat, ked mi nevyjde ten nadstandart :D
ja tiez dufam,ze je to len take predporodne chrapanie kvoli nepohodlnemu lezaniu a tak. dnes som inac zachytila taku sprostu relaciu na WAU, volalo sa to nejako "pribehy babatiek" alebo nejako tak ale co tam bolo dobre, ze chlapovi priviazali "akoze brucho a prsia" a musel zdvihat veci, lahnut si a podobne, no chudak hotovy bol z toho 🙂 🙂 🙂 a len mu to zapinali, a to bolo take brucho ze 6./7. mesiac a on uz ze no ale to je nejake moc tazke 🙂 🙂 🙂
Jaj,zeny hned by som s vami menila. Radsej chrapanie ako toto palenie zahy ☹
@willy_wonka mne teraz uvaril muz trosku krupicovej kase, tak dufam, ze ma to nechyti, lebo nemame ani kustik citrona doma. Tebe nerobi ta citronova voda dobre, co? :(. Mne to hned zabere.
@delica citron ma zabija...pomahali mi mandle,ale teraz mi uz nejdu do zaludka. Tak sa dopujem sodou bikarbona...mam podlozenu hlavu k brane nebeskej,ale musim lezat na boku,tak som vykrutena ako esicko...ale nechcem sa stazovat,aby este horsie nebolo 🙂
baby,na tú záhu skúste Gaviscon z lekárne-je pre tehotné.Mne to zaberá 🙂
@willy_wonka a ked si so slahackovej smotany upijes nepomoze?

@zuzka444 no mali by sme tu nemocnicu / porodnicu nejak premenovat.....ale neviem na co 🙂. Mne dnes doktorka povedala, ze pojdem domov po 5 dnoch po cisarskom, ked bude vsetko OK. Takze to zvladneme.