Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros ano ano, ja len ze radsej sa doma potrapim, len dufam,ze to stihnem 🙂
@janka_k mala som snahu poziadat mm, ale chudak bol taky vystresovany, ze to by som skor porodila, nez by to zvladol 🙂 tak to budem musiet zvladnut naslepo
@slavka_a_maros nmoj asi napodobne, tak tiez zatial sama bojujem s tym, uvidime o kolko sa este brucho zvacsi ci to zvladnem potom alebo fakt ho zapojim 🙂 🙂
@slavka_a_maros moj mm je v tomto sikovny a v pohode to zvlada, dokonca vysledok je lepsi ako ked sa holim sama. 🙂
Ja som vcera kupila posledne drobnosti uz mi chybaju len rukavicky. Baby a kolko mate pyzamiek? Lebo ja mam zatial 1 56, 1 62ku a mam nejake spacie vaky... ale neviem ako sa dava dieta do toho spacieho vaku, co ma mat este oblecene a hlavne ked bude leto... tak neviem, ci pyzamko este treba alebo nie...
@jankastubka a aky je rozdiel medzi pyzamkom a dupackami? 😕 lebo ja mam len x dupaciek...
@jankastubka tak ja sa chystam radsej dieta obliect ako ho dat hole do spacieho vaku. podla mna ked je teplo spaci vak netreba. prvy mesiac ale asi dlhe rukavy, dlhe nohy, lebo dieta si teplo este neudrzuje, jeden kus sa mi zda malo.
baby ako si mam zazmluvnit lekara? to mu mam priamo zavolat, ci az v tej nemocnicnej poradni sa na to spytat?
@jankastubka myslis tie overaliky? ja mam tusim tri - 1 v kazdej velkosti. (56,62,68)
Aj spacie vaky mam, to su kupila v Ikey, jeden mensi a jeden vacsi. No ale asi bude v perinke alebo v tej kukle, cez noc, nie?
@delica ake overaliky? 🙂
@slavka_a_maros http://www.bambishop.sk/babyshop/eshop/18-1-Ove...
taketo nieco, aj s "rukami aj nohami"
@delica
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/8019... a tento vak sa mi páči celkom 🙂))
Mam jednu zavinovacku, ale viem, ze mama uz mi nieco chysta, tak len dufam, ze sa to vyuzije. Inak normalne rozmyslam, ze si este zoberiem tie tenucke zavinovacky po brachovi, co su len z takeho platna....
@delica aha 🙂 dupacky
@slavka_a_maros no dupaciek mam kopec aj ja. Ved to ani ja neviem, ci ho na noc do dupeciek davat nemusim... pyzamkom som si predstavovala skor take jednoliate oblecko s dlhym rukavom aj dlhymi nohami - prikladam fotku. A dupacky maju len nohy a su na traky.
@janka_k spaci vak mam taky, ze je az do 6 mesiacov, takze vyuzijem aj neskor. Dala som sem fotku, ake mam napr. pyzamko, len neviem ci aj v tom nebude v lete teplo. Ja to vobec neviem odhadnut.
@delica 3 v roznych velkotiach mam aj ja dokonca v 68 ich mam aj 5 - to sme podedili. Len neviem, ci este mensie velkosti dokupovat. Ale to ma nenapadlo, ze na zaciatku bude dokonca este v perinke. Tak asi nejdem zbytocne kupovat dalsie a uvidim.
@delica tento vak mam aj ja. Zavinovaciek mam asi 5 ale len obliecky a nemam do nich vypln. Este mi ma 1 pozicat kamoska, tak hadam mi ta 1 bude stacit. 🙂
dobre ranko🙂
ja se chystam ho vazat do normalni zavinovacky na noc a pres den kdyz bude moc teplo tak mam ulitku.
musim jit dneska probrat ty veci at vim co vsechno mam a co mi jeste chybi🙂
@jankastubka no vidis 🙂 toto ja volam dupacky. To na traky volam monterky 😀 ked bude hic, dame body a zakryjeme vplienkou. Alebo mam taku tenulinku ulitku.
@misza1
@slavka_a_maros a co je vlastne ta ulitka?
@jankastubka uff ted jsem si zmaturovala jak pres mobil vlozit link 😀
https://www.modrykonik.sk/shopy/deky-zavinovack...
@misza1 tiez mam rovnaky plan s tymi zavinovackami a ulitkou
tak ja dnes konecne periem malemu a pozeram tie videa cos te mi predtym poslali
@jankastubka jinak ta pani zvysuje cenu, kdyz jsem to koukala poprve bylo to za 12, kdyz jsem to objednavala byla za 12,5 a ted uz je za 13. a ikdyz jsem chtela prouzkovanou poslala ciste modrou...
@pavuciatko je mozne ze se jim to nebude libit,ale co jsem zatim cetla tak je to pro ne prirozena poloha,za potrebujou omezit prostor jako v brisku🙂
@misza1 ano suhlasim s tebou... v brusku kopkaju a maju zabranu a zrazu vonku budu kopkat a do priestoru,mozno preto su potom babatka nekludne a nechcu spinkat,respektive ich to budi...
@kavaapalma jj uvidime co se z nas vyklube🙂 bo napr. sestrin maly mel paniku z cehokoli co ho omezovalo, ty zachvaty co mel v zavinovacce nebo kocarku bych neprala nikomu...
no sranda ako je kazde babo uplne ine 🙂
@misza1 take nieco teda nemam ale hadam mi bude jedna zavinovacka stacit...

@janka_k ved som pisala v zatvorke, ze keby nestihnem doma 🙂 ale teda je to riadne narocne...