Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
idem zehlit snad posledne varky detskych veci... tak zatim...
@anicka.be to kolko tej arniky mam objednat? dajak mam v tom chaos a ani v lekarni mi nevedeli poradit...
@jankastubka ta ulitka co miska spomina je super alebo aj inac sa to vola, ja mam tuto zdedenu
http://www.vsetkopredeti.eu/shop/baby-program/u...
tak su urcene a pomahaju hlavne ked sa dieta budi na vlastne pohyby ruk a podobne, vtedy to strasne pomaha.
z normalnej zavinovacky si babatko ruky vystrci
ale mozes pockat ci babo sa ti bude v noci vela budit a vyskusat az potom ak by sa budilo, niektore to nepotrebuju a nebudia sa
@jankastubka ja mam taku jednoduchu bez suchych zipsov, ale na zavinovanie nepotrebujes ulitku. Da sa to v pohode do vacsej plienky alebo tenuckej bavlnenej prikrivky, ucel to splni rovnak 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=j10hZtWEP9obaby od kolkeho tyzdna mam zacat pit ten ostruzinovy caj? kedy ste zacali? ja som v 35. momentalne, lebo mam posunuty porod skor.
@janka_k uz mozes pit. Zatial jednu salku, od dalsieho tyzdna dve... Ale nie viac ako liter denne (liter caju denne, cize ak si robis este nejaky iny, aby to bolo dokopy max liter) 😉 tak som citala
@slavka_a_maros super dakujem
jej sa tesim, tak vysledky pecenove sa zlepsili, no super, ziadna nemocka sa nekona 🙂 🙂 🙂
@slavka_a_maros ja jsem puvodne chtela jen do te osusky vazat ale kdyz jsem videla tu ulitku tak jsem neodolala😀 ostatni zavinky na suchy zip i ty klasicke co maji krajku nad hlavou jsem podedila,muzu ho vazat kazdy den do jine😀 a to mi svokra sije potahy🙂
@misza1 no zlate su 🙂 si hovorim, ze ked sa jej bude zavinovanie pacit, tak kupim nejaku lepsiu. Este mam jednu tu stvorcovu rychlozavinovacku (to skor na lahsiu manipulaciu) a taku klasicku oldschool perinku 🙂 Oski si bude moc vyberat. Aj ja som chcela od zaciatku Oskara, tak snad nabuduce 😉
jaaaaaj baby dnes som si konecne uz kocik objednala heh..som.zvedava kedy pride :D
@slavka_a_maros jj prat budu 1 tydne🙂 ja jsem chtela od zacatku Ninu ale verim ze priste to vyjde 😉 a kdyby nahodou tak do tretice uz musi🙂
@slavka_a_maros jj prat budu 1 tydne🙂 ja jsem chtela od zacatku Ninu ale verim ze priste to vyjde 😉 a kdyby nahodou tak do tretice uz musi🙂
@jankastubka ja som videla take pekne video na youtube, ako uspat babatko a normalne ho zabalili do akoby velkej osusky, tiez mu tie rucky tak dali k telu ako v tej ulite.
Ja si pamatam, ze moj bracho sa narodil 31.5. a vtedy fakt bol hic to leto, viem ze ho mama vozila len prikryteho plienkou chudacika....
@misza1 ked sme s muzom zacali chodit a boli sme v najvacsom hormonalnom osiali, tiez sme stale chceli vyrabat Ninu 🙂)))))). Inak sa ma pytal nedavno, ze ked sa nam nepodari na druhy raz dievca, ci pojdeme do tretieho....akoze neviem, ci to bola najvhodnejsia otazka mesiac pred porodom :D:D:D:D.
@janka_k ja pijem uz tyzden aj daco jednu salku denne.
Tak mam dozehlene a v komode vyukladane presne podla velkosti, tak aby som mala vsetko hned po ruke. Nakoniec som zistila, ze tych pyzamiek mam 3 vo velkosti do 3 mesiacov, takto snad bude stacit, a keby nie tak dokupim dodatocne. Okrem tych rukaviciem mam uz asi naozaj vsetko. Huraaa
Uuuuuuuuu, babyyyyy, ultrazvuk za mnou, Samko ma 3300g, zodpoveda 37+ 4, a padla aj moznost sekcie. Este sa uvidi, v utorok poradnu nemam,idem az vo stvrtok, tak uvidime co a ako...
@delica aji ja jsem rekla ze klidne 3 ale upresnime si to po porode🙂 ale doufam ze na druhy pokus to bude baba🙂
@willy_wonka jakto ze padla moznost sekce?
@misza1 prave kvoli "parametrom" 🙂 ked dr povedal, ze maly je uz teraz velky a ja som od mojho vlastneho porodu moc nenarastla ze uvidime.co so mnou , tak moje iskricky nadeje v ociach rozziarili celu miestnost🙂
@willy_wonka aha tak nakonec bys to nemusela hrat na psych. problem 😅
@willy_wonka podla tych mier panvy teda aj? ci ako to bolo myslene ze ty si moc nenarastla? 🙂
@misza1🙂 myslim,.ze by sm tie psych problemy moc.hrat nemusela :D.no uvidime, urcite to nie je iste, ale mat nadej je fajn 🙂
@janka_k on hned od pohladu povedal,ze ci tobude sekcia,tak mu hovorim,ze zatial zial nie,potom zacal s tym,ze som utla,a ze uvidime... dalej sa pytal akeho mam mm,aki.sme boli ked sme sa narodili, ci mi meral panvu neviem. Teda iba ultrazvukom po mne behal.
@willy_wonka nadej umira posledni🙂 a mm je velky? jeda kocka z roboty je thajka,malicka utlucka, jeji mm je thajec taky zadny obr a malicka mela 4 kg tak sla sekci ze by neprosla panvi.
@willy_wonka no a kedy budes vediet? Ja mam uz urcenu 5. alebo 7.6.
@misza1 tak mm sa vytiahol na nieco pod dva metre,a 94kg 🙂 Samko ma byt po kom velky, ale.tvoja kolegyna odkial mala geneticku vybavu neviem :D narodila sa im naozaj mala thajcanka?:D