icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
11. máj 2013

@silsil 🙂 banany, slehacka s mlikem, cukr a citronova stava, vse rozmixuju a dam do zmrzlinovace. ale myslim ze kdyby se to dalo jen do mrazaku, taky by z toho byla mnamka🙂

misza1
11. máj 2013

@hobit akorad jsem to psala silsil az pak jsem si vsimla ze i ty jsi psala🙂 ale presne je to cca 200g bananu (2ks), 80g cukr, slehacka s mlikem dohromady 2dc, ja davam pul napul a 1 polevkova lzice citronove stavy. je to mnamka 😵

azmuk
12. máj 2013

@anicka.be ahoj. ak tomu dobre rozumiem. dame babo do zavinovacky, potom do vajicka a ideme domov, ze? 🙂 😀

kavaapalma
12. máj 2013

Aha takze do zbierky mi chyba este kocik a vajicko.

delica
12. máj 2013

@willy_wonka ahoj, si tu s nami stále? Lebo na dnes si mala velké plány!

anicka.be
12. máj 2013

@azmuk no ked beries babatko vo vajicku, tak zavinovacku nedavas, lebo ho potrebujes priputat. Zavinku by som dala len vtedy, keby som dala malu do vanicky.

delica
12. máj 2013

@anicka.be priputas ho a prikryjes deckou? Na zimu su tusim take fusaciky do autosedacky

anicka.be
12. máj 2013

@delica presne tak 🙂

delica
12. máj 2013

jaj baby, aj vy ste poslednu dobu take hladné? sa bojim, ze neskoncim so svojimi + 5kg, vcera sme boli vonku s partou, zjedla som sama celu pizzu, dve nealko piva a nealko mojito......oooooooooo

zia84
12. máj 2013

Su zavinovacky aj s otvormi na vajicko. Bez vyplne sa mi zdaju tensie deka.

zuzka444
12. máj 2013

@delica heh ja praveze zabudam jest a potom sa cudujem ze ma boli brucho..priklad vcera jedla som o pol druhej a keby ma drahy neprehovori sa ist najest tak nejem...a inak som jedla az o deviatej :D...heh vypadky pamate 🙂...

delica
12. máj 2013

@zuzka444 nooooo, tak dufam, ze aj na mna taky vypadok dojde 🙂

willy_wonka
12. máj 2013

@delica dobre ranko Tani :D rozmyslela som si to, dnes nic nebude 🙂

zuzka444
12. máj 2013

@delica no lenze na vahe sa to nejako neukazuje :/...priberam.furt...co.uz no...

delica
12. máj 2013

@willy_wonka ooooooooo, som stastna, ze si stale s nami :D. Si bola moja prva myslienka po prebudeni, ze ci drzís pokope este. 😀

anicka.be
12. máj 2013

@delica +5 kg? to sa ti ako podarilo? ja mam +11kg

delica
12. máj 2013

@anicka.be ale ja som zacala velka 🙂 takze v mojom pripade nebolo ziaduce priberat, mna ste museli vsetci dostihnut

janka_k
12. máj 2013

Jaj baby ja som dnes totalne bez energie, ani kura asi nezvladnem dat do truby

zuzka444
12. máj 2013

@janka_k he he ja som pred chvilkou vlozila zivansku do truby :D...dlho som lehnila co uz xi xi..😀

willy_wonka
12. máj 2013

Juu, hen co mi manzel vopchal pod nos 🙂

anicka.be
12. máj 2013

@delica haha 😀

misza1
12. máj 2013

@delica ja.jsem vcera poprve zazila nocni najezd😀 koukali jsme serial a jak udrela.pulnoc musela.jsem jit neco snist,nakonec to odneslo pixlemixle gumove cukriky🙂 ale je fakt ze nemam dlouho pocit sytosti... jsem zvedava co mi zitra povi na poradne kolik mam do + 😅

misza1
12. máj 2013

@delica a nealko mojito si treba uzit, ja uz jsem si do citronove vody zacala davat par listku, pak nam to bude brzdit mliko☹

willy_wonka
12. máj 2013

@delica som u junoviek citala,ze helka a anjelicek mqli vecerne posolstva..... 🙂

zuzka444
12. máj 2013

baby uz sa to tu dako rozbieha 😀...toto nebudu junovciatka ale majovciatka 🙂.

willy_wonka
12. máj 2013

@delica inak Tani, mne srandista znova nakazal brat magnezko,resp ho nevysadzat,tak asi ani on nechce,aby som rodila :D

willy_wonka
12. máj 2013

Letim ku svokre 🙂 domaci obed...mmmmm 🙂

delica
12. máj 2013

@misza1 no, ved toto som mala na pamati, ked som si to davala :D
@willy_wonka no ved tí poslovia su asi normalni, nie?

delica
12. máj 2013

@willy_wonka ja mam taky pocit, ze jeden-dva sa tam stretneme my dve 🙂 takze pockaj na mna

katkalubkova
12. máj 2013

@delica ja praveze nie, mozem sa najest, ale s mierou. Vcera som bola u svokry s malym a velmi mi ponukala veceru a mrzelo ma to si dat, nalozila mi maso na prirodno so zel. omackou a ryzu, zjedla som to o 18.15h a myslela som, ze prasknem, hned som citila zlcnik! A pritom to bolo naozaj dietne. Ja pizzu nemozem, lebo nemozem muku, ale aj tak by som to nebola schopna dat do seba! Ak by zo 3 kusky. Ale dobre je, ze Ti chuti. A lekar v pohode? ked si pribrala len 5kil, inak este do porodu kludne aj 2 kilecka mozes nabrat, najviac miminko nabera v 9tom mesiaci.