Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Aha takze do zbierky mi chyba este kocik a vajicko.
@willy_wonka ahoj, si tu s nami stále? Lebo na dnes si mala velké plány!
jaj baby, aj vy ste poslednu dobu take hladné? sa bojim, ze neskoncim so svojimi + 5kg, vcera sme boli vonku s partou, zjedla som sama celu pizzu, dve nealko piva a nealko mojito......oooooooooo
Su zavinovacky aj s otvormi na vajicko. Bez vyplne sa mi zdaju tensie deka.
@delica dobre ranko Tani :D rozmyslela som si to, dnes nic nebude 🙂
@willy_wonka ooooooooo, som stastna, ze si stale s nami :D. Si bola moja prva myslienka po prebudeni, ze ci drzís pokope este. 😀
Jaj baby ja som dnes totalne bez energie, ani kura asi nezvladnem dat do truby
@delica som u junoviek citala,ze helka a anjelicek mqli vecerne posolstva..... 🙂
baby uz sa to tu dako rozbieha 😀...toto nebudu junovciatka ale majovciatka 🙂.
@delica inak Tani, mne srandista znova nakazal brat magnezko,resp ho nevysadzat,tak asi ani on nechce,aby som rodila :D
Letim ku svokre 🙂 domaci obed...mmmmm 🙂
@misza1 no, ved toto som mala na pamati, ked som si to davala :D
@willy_wonka no ved tí poslovia su asi normalni, nie?
@willy_wonka ja mam taky pocit, ze jeden-dva sa tam stretneme my dve 🙂 takze pockaj na mna
@delica ja praveze nie, mozem sa najest, ale s mierou. Vcera som bola u svokry s malym a velmi mi ponukala veceru a mrzelo ma to si dat, nalozila mi maso na prirodno so zel. omackou a ryzu, zjedla som to o 18.15h a myslela som, ze prasknem, hned som citila zlcnik! A pritom to bolo naozaj dietne. Ja pizzu nemozem, lebo nemozem muku, ale aj tak by som to nebola schopna dat do seba! Ak by zo 3 kusky. Ale dobre je, ze Ti chuti. A lekar v pohode? ked si pribrala len 5kil, inak este do porodu kludne aj 2 kilecka mozes nabrat, najviac miminko nabera v 9tom mesiaci.

@silsil 🙂 banany, slehacka s mlikem, cukr a citronova stava, vse rozmixuju a dam do zmrzlinovace. ale myslim ze kdyby se to dalo jen do mrazaku, taky by z toho byla mnamka🙂