Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova doktorka to nikdy nekomentovala...ja som hlavne necakala, ze tak rychlo otehotniem, som chcela schudnut aspon 5-6kg pred tym.
No ved prave, aj mne byva blbo, ci som uplne hladna, alebo zjem trosku viac alebo nieco co, co mi nepasuje.
Ale asi ten vcerajsok bol nejaky zvlastny, dnes som vyjedala len syrove nite a pomaranc, takze asi som sa najedla na cely tyzden dopredu.
No ale minuly tyzden mi manzel varil o 23.00 krupicovej kase trosku :D.
@delica , ale je zase pravda, ze ani moja doktorka nikdy nekomentuje vahu, ja som pribrala 10kg a asi to staci... mam pocit, ze vsetko co som pribrala mam v bruchu, uplne vsetko, ja sa nemozem postavit z postele, ani sa otocit, tak ak Pan Boh da a vydrzime do 11.6., tak fakt neviem 😒 , po sekcii z pred 5tich rokov som bola hnes lahcia o 9kg 🙂 , uzasny to pocit!
Ale pokial je drobec v poriadku, tak si myslim, ze je to individualne.
@willy_wonka no neviem neviem, z junoviek sa stavaju majovky 🙂
@azmuk aj ja by som chcela v maji,paci sa mi 28.5 🙂. Tak uvidim,ci moj tusak vyjde. Ja tiez priberam len do bruska a citim to na klboch,ale klop-klop spim dobre. Aj ked sa na bolest klbu zobudim,pretocim sa a spim dalej.
Ahojte aj kathy7337 dnes zamierila do porodnice 🙂
@kavaapalma ja mam termin 27.jun a tusak ze tu bude Julovciatko 😀
@azmuk dnes chceme poskladat postielku,vy uz mate?
@kavaapalma to je krasne datum, ja jsem ho mela puvodne podle posleni menstr. ale pak mi ve 12tt podle sona posunula a mm babicka ma narozeniny 28/5 letos.ma 85, pekny darek by to byl😀
@kavaapalmahej, moj muz ju nafarbil nabielo, uz by mala byt sucha a dnes ju ide slavnostne zlozit 🙂 😀
@kavaapalma aj v poradni som sa rozpravala s jednou pani, tiez ma termin 12.6, cca ako my a tiez povedla, ze by aj v maji, lebo aj prvu dcerku mala o 2 tyzdne skor. Ja by som rada vydrzala do terminu!, ale to bude zase babatko velike 😕 , prveho som rodila 3 dni po termine, ale sekciou
Dalsie junovcatko na svete 🙂 prve chlapca
@delica dajak zaostavame :D
@willy_wonka a ktora je ta stastna? 😉
@kavaapalma Hej, moj muz ju nafarbil nabielo, uz by mala byt sucha a dnes ju ide slavnostne zlozit
@katkalubkova lenn1101 🙂
@willy_wonka @delica
Baby a vy co? Este sa nezberate? Ked uz junovky zacinaju rodit? 🙂 🙂 🙂 Pocitujete nejakych poslickov? Chceli by ste uz rodit, alebo este to oddialujete?
@katkalubkova tak moj by mal mat do terminu 4kg,ale tak zas su to len vypocty. Ja tipujem tak 3.7kg. Ale velmi sa tesim na porod. Len nech sa mi otoci,lebo absolutne odmietam sekciu.
@azmuk som zvedava,kedy sa drobec vypyta. Dr.povedala,ze uz mozno koncom mesiaca ked mu tam bude tesno.
@kavaapalma a uz pocitujes nejake zmeny-poslickov?
@willy_wonka inak vraj celkom dobre varia na 4.poschodi :D ...mozno ta to namotivuje.
No ved ja nemozem rodit, nemam predoperacne vysetrenia.
@willy_wonka@delica tak drzim palce nech vam vyjdu terminy ako chcete! 😉
@kavaapalma no, ja som ho mala 3950g a 54cm, ale nakoniec som bola stastna, ze bola sekcia
(preco?, to tu nejdem popisovat )
Vela zien by radsej rodilo klasicky, no zial, niekedy to nejde. Ale aj ta sekcia sa da...ked je zdravy drobcek, tak to vsetko preboli! 🙂 s dobrym pocitom
@delica mne chutilo aj na piatom:D sranda,ze pri planovanom cr si davaju na tom zalezat, a ked je akutna sekcia,tak nic... planujes spinalku alebo celkovu? ked by mne odklepli cr,tak idem do spinalky.
@anjelicek26 halo Martus, ako to s tebou vyzera? isla si sa dat skontrolovat?

@misza1
@delica no, dobre ste baby s tym papanim, klobuk dole! 🙂