icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
12. máj 2013

@willy_wonka aky bol obedik dnes u svokry? U nas to vyzera na burku,fuci vietor,ochladlo ja este sedim na terase a ked zrazu bum vietor prevalil uz zatvorenu a teraz kricim na nasich,ze ten ambrel,dazdnik,ci co. Normal vypadok slov. Dnes som sa z nicoho nic rozplakala. Mate to aj vy?

misza1
12. máj 2013

fyzicky jsem pripravena jit rodit kdykoli ale psychicky nebudu asi nikdy... pres vikend jsem chtela prat ale ten blok v hlave abych to neprivolala mi to nejak nedovolil...
obavam se ze to bude muset mm stihnout kdyz budu v babetkove🙂 a co vsechno nam jeste chybi budu asi dohanet po prichode domu

misza1
12. máj 2013

@kavaapalma ja bulim dost casto, stacilo ze mm se rano po wc nevratil za mnou do postele a sel delat snidani,tak me to rozplakalo... 😀

kavaapalma
12. máj 2013

@misza1 no fakt parada,dufam,ze sa neblizim takym stavom. Ja sa chystam prat a chystat v utorok.

delica
12. máj 2013

@misza1
@kavaapalma
aj mne sa furt tisnu slzy do oci :D co nie je u mna normalne, ja som taky drsnák

willy_wonka
12. máj 2013

@kavaapalma uzasny, tri mesiace som tam nebola, tak sme prekvakali cely cas, mam super svokru..a aj obed bol dobry. Len som zistila,ze ked pri jedeni lezim zjem ovela.viac ako ked sedim, u svokry.som sedela, a bolo mi luto,ze som nevladala dojest obed, take chutne morcacie cecky spravila...

Mne tiez vypadavaju slova,

jamka31
12. máj 2013

@misza1 toto sa stalo prednedávnom aj mne 😀 😀

misza1
12. máj 2013

@kavaapalma je to asi i pocasim, tady uz 3-ti den prsi a zitra mam poradnu, a jsem nervozni ci je vse ok.

azmuk
12. máj 2013

@anicka.be ako sa ráta termín podľa pohybov?

delica
12. máj 2013

@willy_wonka on doletel dnes do ruska, takze uz pracuje, tak to nas rad radom urcite obvolava.....šéfino. Som ho vybavila tromi vetami a hotovo. Nic nerobim.

delica
12. máj 2013

@azmuk pripocitas 22 tyzdnov - prvorodicka alebo 20 tyzdnov viac rodicka a mal by ti vyjst termin

willy_wonka
12. máj 2013

@delica nie je to s tymi tyzdnami naopak?🙂 @azmuk

Mas sefa Rusa?

misza1
12. máj 2013

uz mate vybaveneho pediatra?

azmuk
12. máj 2013

@delica ty brdo! tak ja budem rodiť v 40 tt. 😉 možno na chlp presne v termíne. Tak predsa to bude junovcatko 🙂

kavaapalma
12. máj 2013

Tak to nie som sama,co ma take stavy. @misza1 keby tu chcelo prsat,zatial to tak nevyzera,zamracne,no nic viac. @delica spravne! Tak sa mas drzat.

azmuk
12. máj 2013

@misza1 my už máme pediatra 🙂 Iba som sa jej prišla predstaviť a povedala som jej že ju chceme ako doki a ona že Ok stačí to pri pôrode nahlásiť.

kavaapalma
12. máj 2013

@misza1 vybratu mam,ale este som jej nevolala.

azmuk
12. máj 2013

@willy_wonka Ja nemám šéfa Rusa🙂 Ja som šéf:-P

delica
12. máj 2013

@willy_wonka malo by to byt tak, ved prvorodicky pocituju pohyby neskor, tak sa im pripocitava viac tyzdnov.
Nie, ja mam Lotyša a Švéda a bol to ten Lotyš.
@misza1 nemám :( ani neviem ako ho vyberiem

kavaapalma
12. máj 2013

@delica @misza1 @azmuk @willy_vonka anjelicek26 je v nemocke,pisala do sukromky,maly sa asi ponahla na svet,tak sa snazia ho prehovorit,nech este pocka.

willy_wonka
12. máj 2013

@delica tak ja som uz uplne blba, moja tehu logika hovori prvorodicka 20tt a viac rodicka tym ze pohyby citi skor,aby nerodila moc skoro 22tt :D

@azmuk to malo byt tanicke 🙂

misza1
12. máj 2013

@azmuk
@kavaapalma
@delica my si asi nevybereme... primo v meste jsou 2, jedna ceka na odsouzeni-bylo to v tv, dalsi neuznava jinou lecbu jen homeopatika- nejsem zastance antibiotik,ale zas jen homeo... v dca mam ohlasy na 2 jeden ze je perfektni ale ma moc deti a ceka se dlouho v cekarne a ta posledni je udajne drza, ze si nebere servitky... aaaaach joooo

willy_wonka
12. máj 2013

@kavaapalma citam,citam.. no este nech vydrziiii

kavaapalma
12. máj 2013

@misza1 tak to ti nezavidim,to rozhodovanie.

delica
12. máj 2013

@willy_wonka
@azmuk

Dnes som ja za dementku, napisala som to naopak, priznávam sa...a @willy_wonka je hlavicka

prvorodicka - citi pohyby v 18 tt a prirata 20 tyzdnov - termin porodu -38. tyzden
viacrodicka: - citi pohyby 16tt a prirata 22 tyzdnov - termin porodu 38. tyzden

misza1
12. máj 2013

@kavaapalma no ty brdo... od zitra peru, zehlim stavim kosik na spani a od patku uz budu jen cekat na porod.

delica
12. máj 2013

@misza1 fuu...no tiez si nemas z coho vybrat. Tu je jedna, co som k nej chodila este ja a predpisuje na vsetko fenistilove kvapky.......joj a do BA sa mi nechce s chorym babom dochadzat

anicka.be
12. máj 2013

@kavaapalma co je gdm?

anicka.be
12. máj 2013

@kavaapalma ja som sa rozplakala dnes pri ranajkach, akosi sa hormony spolcili 😀

kavaapalma
12. máj 2013

@anicka.be gestacny diabetes melitus-cukrovka. Ideme do tesca na melon.