Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica joooo, mne funguje logika :D
@kavaapalma aha 😅 ja som mala melon pred par dnami, fajnucky bol, ale drahy jak SLAK!
ideme k nasim aj ku svokrovcom zablahozelat ku dnu matiek, tak sa majte, papa 😉
@willy_wonka hehe, som sa mohla tvarit, ze to bol chytak :D ale nie, si sikovna mladá skoromatka s nepriestrelnym logickym myslenim
@delica to by si neurobila,ved ty si taka ferova 🙂 teraz na mna dolahol strasny prud emocii, z toho,ze sa u junoviek zacalo rodit 🙂
Inak, ako to je s tymi poslickami? ved baby pisu,ze mali bolesti,ze poslickovia sa ozyvahu a na nete sa pise,ze poslickovia nemaju.boliet...ci uz mi zlyhava logika a nieco zle chapem?
@willy_wonka poslickov mas vraj citit ako take tlaky, ktore nebolia, to hovorila sestricka v nemocke :-/ tak ja neviem. Asi ked nieco boli, uz to nie je dobre, to je moja hypoteza.
Aj ked som sa pytala doktorky, ze ako budem vediet, ze sa otvaram, tak hovori, ze je to tvrdnutie brucha, ktore uz boli....
@delica
@willy_wonka mna ked to chyti, ze vela pochodim, tak to aj boli od spodu, take tlacenie na panvove dno ( bolestive )
myslim, ze su to asi poslickovia, lebo som to mavala aj pred prvym porodom, ale na stastie ( klop - klop ), ked polezim, oddychnem, tak to prejde: No, nie je to nic prijemne! 😒
@delica
@willy_wonka a kedze som nerodila a mala som prvu sekciu, neviem to rozlisit od kontrakcii... 😕
@katkalubkova vidis Katka, ked si mala sekciu, tak ako dlho to ostava zalepene? Mozes vtedy nosit aj normalne nohavicky a prípadne pyzamove nohavice na to?
ja som nosila koselu myslim, teraz mam kupene 2 pyzama a 2 kosele. Lebo pyzamo je podla mna pohodlnejsie aspon na spanie. To je pekne zalepene s tym vankusikovym leukoplastom, mozete sa aj umyvat, sprchovat, len by sa to nemalo namocit. Ja som, ale brucho nemala zosite, ale zostikane, teda akoby " zakramlickovane " s takymi spinkami... A je to bolestivejsie, lebo tu ranu akoby drzali po kope take male kramlicky. Ostava to zalepene asi kym sa nejde domov, tesne pred odchodom domov, tesne pred prepustenim z nemocnice, tie kramlicky, alebo stehy vyberu. To vyberanie tych kramliciek vobec neboli !!! Ja som nosila nohavicky, ale bolelo ma to ovisnute brucho, maly bol velky a ja mala, tak brucho bolo velke 😀 , ale hned ako som prisla domov som fungovala normalne!
@delica ja som nosila koselu myslim, teraz mam kupene 2 pyzama a 2 kosele. Lebo pyzamo je podla mna pohodlnejsie aspon na spanie. To je pekne zalepene s tym vankusikovym leukoplastom, mozete sa aj umyvat, sprchovat, len by sa to nemalo namocit. Ja som, ale brucho nemala zosite, ale zostikane, teda akoby " zakramlickovane " s takymi spinkami... A je to bolestivejsie, lebo tu ranu akoby drzali po kope take male kramlicky. Ostava to zalepene asi kym sa nejde domov, tesne pred odchodom domov, tesne pred prepustenim z nemocnice, tie kramlicky, alebo stehy vyberu. To vyberanie tych kramliciek vobec neboli !!! Ja som nosila nohavicky, ale bolelo ma to ovisnute brucho, maly bol velky a ja mala, tak brucho bolo velke , ale hned ako som prisla domov som fungovala normalne!
@katkalubkova tak to si ma potesila 🙂 a vnutri tu zositu maternicu si ako dlho citila?
@delica to citis aj na dotyk taky hrubsi vnutorny steh, skor boli stahovanie maternice, ale to boli kazdeho, lebo normalne je maternica, asi ako citron a teraz je obrovska az pod prsia, aby drzala mimi
@delica skor si musis davat pozor potom, aby si nedvihala tazke a moc sa nenamahala, az sa to zahoji. Klasicke normalne dom. prace mozes, ale nie nic tazke dvihat, alebo sa natahovat!
@delica a este som zabudla, prepac. Dlhsie som sa cistila nie 6 tyzdnov, ale asi 7 a pol tyzdna, ale to v pohode, neviem ci to ma kazdy po sekcii, alebo je to u kazdeho ine.
Ahojte dievcence 🙂 tak uz sme doma z vyletu...bolo super.
Kolko junoviek uz je mamiciek? nejak sa to rozbehlo 😕
Pekny Den matiek prajem 😀
@katkalubkova vdaka, katka, za objasnenie 🙂
Uz hrmi a blyska ci kuknem to zblizka? No nezaprsi a nezaprsi.
Dalsie junovciatko !!!!! ja som sa rozplakala 😉
@willy_wonka kolko ich teda uz je? Ja nemam pristup do tej sukromnej temy.
@jankastubka ale mas 🙂
4 su uz na svete(3dievcatka,1chlapcek)
@jankastubka https://www.modrykonik.sk/skupina/190/detail/ a pridaj sa🙂
Chjaj, nevyburene ruske telce,len by sa to bilo.... 🙄

@kavaapalma na mna si zabudla ohladom anjelicek26 😖 to nic, uz som si precitala 😝 Hadam este drobcek pocka!