Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azmuk ja pijem druhy tyzden 2salky denne. Minuly som zacinala len s jednou. Takze postupne navysujem max.liter na den.
Zevraj od 21:00 nepojde kon... 🙂 panika, kde si budem pisat svoje pomyselne kontrakcie???? 😲
baby a to akoze zten ostruzinovy caj pomaha, aby bol lahsi porod? Alebo... malinovy, alebo aky to pijete? Ja mam mozno cernice zavarene v pivnici...
@katkalubkova cernice si zabila! teraz mám na ne chuť 😀
@azmuk 😅
Caute damy, dnes som bola na tej prednaske na antolskej a bola tam Dubcakova 🙂 @willy_wonka celkom sa mi pozdavala, tak zajtra k nej idem rano do poradne 🙂 inak prednaska dost o nicom... Nejake nove infosky som sa nedozvedela
@slavka_a_maros dobra volba 🙂.budes spokojna...a co hovorili na tej prednaske?
@willy_wonka ze kam ist, ked to na teba pride, co si zobrat, ze nemaju radi porodne plany 🙂 z novorodeneckeho hovorila, ze ake vysetrenia robia babatku... Baby o tej prednaske pisu v skupine "rodime na antolskej" 🙂
@willy_wonka ale ked silou mocou chces uz rodit, skus nejake tie "domace" recepty, na 8. poschodie pesi, alebo umyt okna 🙂 citala som v majovkach ze im to zabralo 🙂
@jankastubka ja som tiez z BB a ten pristup sa teda nezmenil je to stale otras 😠 no mne je jedno co mi doktor povie tiez si teraz zaplatim epi a prisim ta dali ti aj zoznam co doniest do nemocnice?
@slavka_a_maros esteze som sa do tej blavy netrepala kvoli v tej prednaske. Aj tak som vozila manzelika, lebo ho seklo v krizoch a musela som ho zobrat lekarke.
No a co maju proti tym porodnym planom?
@michaelamia1902 ahoj, aj ty si z BB? A u koho chces rodit?ci ti je to jedno?ja si nikoho nedohadujem,uvidim,na koho natrafim.ja tych doktorov aj tak nepoznam
@willy_wonka Skus prirodne prostaglandíny / latky vyvolavajuce porod/ obsiahnute v spermiach. 🙂 Kamoskam to zabralo 🙂
@delica podla mna uplne ocakavana reakcia, ked sa spytas porodnika, co si o tom mysli🙂 je to pre nich robota navyse. Proste ze oni su za teba zodpovedni a sami maju na to vzdelanie a lepsie vedia posudit vhodnost a nevhodnost postupov a blablabla. Ale ze ked to mas opeciatkovane a podpisane, tak sa snazia to respektovat 🙂 o nic si neprisla
@katkalubkova ja som si akurat urobila cajik 🙂 a ci pomoze? dam vediet po porode 😀 Ale ja si stale hovorim, ze budem mat rychly a lahky porod 😀 vyslis pane boze!
btw, sak mal by konik odstaveny od 21hod 😕 zmena?
@anicka.be nevedia najst kluce od serverovne 😀
@anicka.be - heh oni nedodrzia ani odstavku, ani pripojenie, budeme rady, ked to zajtra na poludnie pojde 😝
@pavuciatko ahoj aj ja t BB budem u Molitorisa si ho idem zazmluvnit len ja este neviem ci budem prirodzene alrbo sekciou mam uvidime buduci utorok to mam poradnu maly je stale KP
@anjelicek26 ahoj, ako sa citis? uz je lepsie, nez bolo vcera?

@willy_wonka teraz mi prestala chutit. Tak zas nasilu nebudem. Asi maly nechce kofeín.
@azmuk mozno je to aj tymi cajikmi. Kavu ked si aj odchlipnem od mm tak mi pride zakazdym taka kysla.