Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka ja mam take zmiesane pocity.. mali sme sMiskou ronaky termin.. v noci som sa stale budila.. trochu ma pobolievalo brusko ale dnes je ok.. tak asi skor crevny problem.. aj ked som teraz z Misky uplne mimo..
@misza1 jej,vela stastia a hlavne zdravia.drz sa,myslim na teba,,aby ste boli obaja v poriadku.
@erikasofiina vazne? A ja ze uz mas po a tesis sa z babatka.no,tak malinkemu drobiatku je asi este dobre v brusku 🙂
@delica kontrakce me boli jako hovado ale jinak nic.chce se mi spat🙂
@silvianm neboj, to jen ja zas musim byt neco extra...
jeste me nedosli pokontrolovat ale pak se uvidi co bude ci se neco deje nebo me daji na pokoj cekat.ale zastavovat byse to snad nemelo.ted je otazka ci to bude dnes, zitra, za tyden😀 ha haaa
@misza1 no sak ked mas kontrakcie, tak asi porodis, ved rodíš :D aky týžden čakania. Nevladzem ani uvazovat rozumne :D kde je @willy_wonka s jej logikou teraz :D
@misza1 no ja som na nervy..lebo mne tiez strajkovalo brusko v noci..som sa zobudila na tvrdnutie alebo co ale.dnes vsetko ok..mojmu som pisala ze z ste v nemocke a ze este aby sme aj my neisli..zajtra idem fo nemocky na pripravu aj s nim..uvidis co a ako..ak by si nieco potrebovala napis..prinesiem ti...
Ja uz chcem kocikovat!!! Kedy planujete ist s drobcami von? Budete cakat po prichode z nemocnce dva tyzdne alebo tak?
@misza1 uz si v druhej tretine?🙂
@slavka_a_maros rano(ak budem vladat) a na vecer s mm budeme chodit kocikovat..tak 2tyzdne po porode 🙂
@slavka_a_maros aj my tak 2 tyzdne porode.. nech kusok domka neberie silu🙂
@misza1 drzim palcekyyy....tiez mam zimomriavky z toho ;)
baby zacinam sa baat... kazdu noc sa mi sniva ze rodim, ze tlacim, popripade lezim na sestonedeli uz ;)))))) vy sa tu nejako ponaahlate 😀 ved ja som mala byt medzi prvymi (3.6.) 😀 asi si idem dat tasku k dveram a oholit sa 😀 😀 😀
@misza1 ale potom aka budes kocka,ze ty uz to budes mat za sebou a my este stale pred sebou.
ahojte jen na rychlo podavam hlaseni, nejak se to nerozbiha tak si jdu pohovet na oddeleni. ach jo.mm mi odvazi net takze hlaseni podam az zas budu na prijmu🙂
@misza1 ach jaj, trva ti to :D
@willy_wonka jej alebo Oskimu? ale jej zavidim,ze uz bude mat potom..
Miska tusim ani nebola v nemocke na poradni..ani to nestihla
@misza1 Miška, prajem Ti vela sil, nech Ti to vsetko dobre dopadne a ste obaja s drobcekom v najlepsom poriadku 🙂
@katuska54 no obaja to nejak flakaju 🙂 nemocnicnu poradnu nestihla,vsak co sa bude prplat,ona ide na ostro 🙂 ale den ci dva dozadu mala poradnu a ze vsetko v poriadku. To aby uz clovek ani z domu nevykrocil,nevies kde ta to chyti 🙂 ochvilku budu tie terminy porodov naozaj iba take orientacne,tyzdne hore-dole 🙂
@willy_wonka
@katuska54
bola v pondelok, maly mal 26x0g
preklikavam aj fb, ci jej manzel tam nieco nepise, zatial nic
@willy_wonka no nemocnicnu nestihla teda uz :D
@delica to uz bola v nemocnici? som myslela,ze este u svojej dr bola.
@delica
@willy_wonka joj baby ja uz zacinam bobkovat,ze ja budem prenasat..vcera dr mi povedal,ze krcok je este dost vysoko a drzi. a ked vidim ako sa to tu rozbieha...vy uz budete kocikovat a ja budem este bruchata
@katuska54 katka, tie nalezy sa mozu zmenit z hodiny na hodinu🙂 takze nemaj boja
@willy_wonka ja viem,ale...odvcera prerabame tie izbove dvere a ja som stale na nohach a vobec nepocitujem ani unavu ani nic...mam tolko energie ako nikdy predtym...

@misza1 a bolí ta nieco teraz?