icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
15. máj 2013

@misza1 a bolí ta nieco teraz?

silvianm
15. máj 2013

@misza1 Az mam zimomriavky.. drzim palce...

silvianm
15. máj 2013

@willy_wonka ja mam take zmiesane pocity.. mali sme sMiskou ronaky termin.. v noci som sa stale budila.. trochu ma pobolievalo brusko ale dnes je ok.. tak asi skor crevny problem.. aj ked som teraz z Misky uplne mimo..

pavuciatko
15. máj 2013

@misza1 jej,vela stastia a hlavne zdravia.drz sa,myslim na teba,,aby ste boli obaja v poriadku.

pavuciatko
15. máj 2013

@erikasofiina vazne? A ja ze uz mas po a tesis sa z babatka.no,tak malinkemu drobiatku je asi este dobre v brusku 🙂

misza1
15. máj 2013

@delica kontrakce me boli jako hovado ale jinak nic.chce se mi spat🙂
@silvianm neboj, to jen ja zas musim byt neco extra...
jeste me nedosli pokontrolovat ale pak se uvidi co bude ci se neco deje nebo me daji na pokoj cekat.ale zastavovat byse to snad nemelo.ted je otazka ci to bude dnes, zitra, za tyden😀 ha haaa

delica
15. máj 2013

@silvianm no tak Silvi, ty to musis dotiahnut do stastnej trinastky 🙂 Miska uz na to sla, ja pojdem tiez skorej, uz len ty ostavas

delica
15. máj 2013

@misza1 no sak ked mas kontrakcie, tak asi porodis, ved rodíš :D aky týžden čakania. Nevladzem ani uvazovat rozumne :D kde je @willy_wonka s jej logikou teraz :D

silvianm
15. máj 2013

@misza1 no ja som na nervy..lebo mne tiez strajkovalo brusko v noci..som sa zobudila na tvrdnutie alebo co ale.dnes vsetko ok..mojmu som pisala ze z ste v nemocke a ze este aby sme aj my neisli..zajtra idem fo nemocky na pripravu aj s nim..uvidis co a ako..ak by si nieco potrebovala napis..prinesiem ti...

willy_wonka
15. máj 2013

@delica @misza1 uz som tu, logika potrebovala dospat, aby mohla plnohodnotne fungovat....takze co to tu mame...miska,ty ako co? Pohoda,klidek,konicek?🙂 a co ti povedali dr? rozbehne sa to, ci len.oskarko trenuje a ochvilu zaspi a bude pokoj?🙂

silvianm
15. máj 2013

@delica ja si nerobim iluzie..drobec je uz na svojom mieste.. 🙂 aspon tak povedal lekar na kontrole..ze ked mi odtecie voda mam mu volat.. uz sa kontrolujem v zrkadle ci mi brusko neklesa..no toto je adrenalin..

katkatara
15. máj 2013

@misza1 Držím pršteky! Hlavne nech to máš rýchlo za sebou a malý nech je v poriadku!

slavka_a_maros
15. máj 2013

Ja uz chcem kocikovat!!! Kedy planujete ist s drobcami von? Budete cakat po prichode z nemocnce dva tyzdne alebo tak?

willy_wonka
15. máj 2013

@misza1 uz si v druhej tretine?🙂

@slavka_a_maros rano(ak budem vladat) a na vecer s mm budeme chodit kocikovat..tak 2tyzdne po porode 🙂

aquatinka
15. máj 2013

@slavka_a_maros aj my tak 2 tyzdne porode.. nech kusok domka neberie silu🙂
@misza1 drzim palcekyyy....tiez mam zimomriavky z toho ;)

baby zacinam sa baat... kazdu noc sa mi sniva ze rodim, ze tlacim, popripade lezim na sestonedeli uz ;)))))) vy sa tu nejako ponaahlate 😀 ved ja som mala byt medzi prvymi (3.6.) 😀 asi si idem dat tasku k dveram a oholit sa 😀 😀 😀

delica
15. máj 2013

@aquatinka jj, to som tiez manzelovi povedala, ze bude holit a musim mu poukazovat, co vsetko pobrat s nami :D

kavaapalma
15. máj 2013

@misza1 ale potom aka budes kocka,ze ty uz to budes mat za sebou a my este stale pred sebou.

wewuska26
15. máj 2013

@misza1 držím ti palčeky, nech to máš rýchlo za sebou a hlavne nech ste zdravunký obaja 🙂

misza1
15. máj 2013

ahojte jen na rychlo podavam hlaseni, nejak se to nerozbiha tak si jdu pohovet na oddeleni. ach jo.mm mi odvazi net takze hlaseni podam az zas budu na prijmu🙂

aquatinka
15. máj 2013

@delica ja musim na mojho mm cakat hodinu, kym dobehne z Ba z prace do nr ked ma to chyti;) takze ci odtecie voda, ci pridu kontrakcie, musim hodku este vydrzat doma 😅

willy_wonka
15. máj 2013

@misza1 ach jaj, trva ti to :D

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka jej alebo Oskimu? ale jej zavidim,ze uz bude mat potom..
Miska tusim ani nebola v nemocke na poradni..ani to nestihla

lienockalenka
15. máj 2013

@misza1 Miška, prajem Ti vela sil, nech Ti to vsetko dobre dopadne a ste obaja s drobcekom v najlepsom poriadku 🙂

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 no obaja to nejak flakaju 🙂 nemocnicnu poradnu nestihla,vsak co sa bude prplat,ona ide na ostro 🙂 ale den ci dva dozadu mala poradnu a ze vsetko v poriadku. To aby uz clovek ani z domu nevykrocil,nevies kde ta to chyti 🙂 ochvilku budu tie terminy porodov naozaj iba take orientacne,tyzdne hore-dole 🙂

delica
15. máj 2013

@willy_wonka
@katuska54
bola v pondelok, maly mal 26x0g
preklikavam aj fb, ci jej manzel tam nieco nepise, zatial nic

delica
15. máj 2013

@willy_wonka no nemocnicnu nestihla teda uz :D

willy_wonka
15. máj 2013

@delica to uz bola v nemocnici? som myslela,ze este u svojej dr bola.

katuska54
15. máj 2013

@delica
@willy_wonka joj baby ja uz zacinam bobkovat,ze ja budem prenasat..vcera dr mi povedal,ze krcok je este dost vysoko a drzi. a ked vidim ako sa to tu rozbieha...vy uz budete kocikovat a ja budem este bruchata

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 katka, tie nalezy sa mozu zmenit z hodiny na hodinu🙂 takze nemaj boja

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka ja viem,ale...odvcera prerabame tie izbove dvere a ja som stale na nohach a vobec nepocitujem ani unavu ani nic...mam tolko energie ako nikdy predtym...