Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka len keby tu nebol taky bordel..dnes pride sestra,tak ju nahovorim aby mi potom prisla upratat 😀
a co Miska? nemas new info?
Kocky, dnes poradna ok, mala ma odhadom 3300g, poucenie o EDA podpisane, tlak ukazkovy. Uz len cakat na den D. 😎
ja si myslim ze Osky sa az zajtra asi narodi, ked to ustalo, pripadne v noci, no uvidime 🙂
@willy_wonka na fb nie je tiez nic.....asi isla spat
@anicka.be - no mozno vidi od oka, ze to pojde 😅 Mne dnes zasa tvrdne brusko, asi sa zas otaca, len prosim doluuuu a nie hore hlavou...
@willy_wonka @anicka.be
no sak pomerat by urcite mali, ja len si myslim ze nie kazdy kto aj vyzera napr. sirsie ma v skutocnosti siroku panvu, ludia si to pletu a tam su praveze podstatne nejake tie vnutorne rozmery
@willy_wonka ale tak na uzkej osobe nema byt co sirsie, to je pravda 🙂 len opacne to tiez nemusi byt tak siroke ako to vyzera
@willy_wonka - mne vraveli, ze neni sanca, aby cez moje boky preslo dieta a preslo takou rychlostou, ze sa mala miesto cisarskeho narodila anesteziologicke do ruk... vsetko je to relativne 😀
@anjelicek26 aj mne nejako tvrdne brusko a maly vtedy sa tam zaprie a tlaci a mrvi sa a. je to dost neprijemne.... 😉 mam ho dole hlavou od 28. tyzdna... mohol by sa este naspat pretocit? 😕
@aquatinka - no mne sa za poslednych 6 tyzdnov otocil 3x a teraz je priecne, aj ked vyzera, ze sa skusa tocit zas.... vykopava a brucho tvrdne 😝 Co ti vravela doky, je uz v porodnych cestach? Ak ma hlavicku nizko, uz sa nema sancu otocit... moj ma stale kopu plodovky potvorka...
@anjelicek26 fuuha 😀 som myslela ze uz take velke otocky nerobia babatka 😀 mam aj ja vela vody ale pred tyzdnom v piatok bol dole hlavou... tak znova v piatok som zvedava na poradnu 🙂
@aquatinka - no toto babo je nejaky moc akcny 😝 Uvidime, co nas caka, ked sa narodi 😀
@anjelicek26 je to asi ine uz, ked vies co ta caka ze? mas aj strach alebo obavy ako my prvorodicky? zlepsuju sa pocity pri dalsich tehulstvach? 🙂 lebo pre mna to nezname je niekedy desive a musim sa tak pozitivne naladit 😀 lebo dnesna doba poskytuje az moc informacii a niektore mamicky tu pisu take negativa, ze sa viacej bojim 😀
@aquatinka - vobec sa nemas coho bat, cim viac sa bojis, tym viacej to budes prezivat a moze to skoncit nepostupujucim porodom alebo poporodnou depresiou.
Nalad sa pozitivne, ja sa na porod strasne moc tesim... cudny pocit ostava, ale tesim sa.... pretoze ma caka ten najuzasnejsi den v mojom zivote (teda jeden z troch), co sa mi vryje do pamäti navzdy. Den 0 v zivote nasho dietatka.
Maminky sice pisu negativa,ale zabudaju na tie pozitiva, lebo negativa su v tom momente intenzivnejsie ;) Spytaj sa zeny pol roka po porode a uz bude hovorit inak 😅

@katuska54 su dobre dni a horsie dni. To,ze sa teraz citis dobre,neznamena,ze budes prenasat, aj ked,mozne to je... 🙂 este mas cas do terminu 🙂 zatial sa raduj, ze mozes prilozit ruku k dielu 🙂