icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
15. máj 2013

Tak ja som si dnes poveda, ze sa doma nudit nebudem a o desiatek som sla z domu. Zbehala som mesto z prava z lava, postretala kade koho, dala si tri kopceky zmrzliny a len teraz som prisla domov. 🙂

misza1
15. máj 2013

hlasim ze muj nej manzel na svete mi zaridil net v mobile🙂
cekam na dalsi ctg a pak se uvidi. ja uz nevim co cekat.byla jsem ok jen jsem si poplakala kdyz jsme jeli do babatkova ale to od radosti.porad jsem byla pozitivni dokud vedle na sale nezacala jedna baba hulakat, moje mile vsechny nocni mury se mi promitly pred ocima...

delica
15. máj 2013

@misza1 no zlatinko a co teda? rodis ty vobec?

janka_k
15. máj 2013

@misza1 tak super, ze mas net, budeme dostavat hned spravy. a lezis teda na sale? a mas pravidelne kontrakcie?

aquatinka
15. máj 2013

@misza1 no to hulakanie si viemmpredstavit... ako som pisala, zazila som to na exkurzii porodnice. a to zenska bola na vzdycharni a nie na boxe uz.... a bolo to neprijemne to pocuvat... manzel nech donesie aj sluchadla a pocuvaj nejaku hudbu... 🙂 veeela pozitivnej energie posielam 🙂

janka_k
15. máj 2013

@aquatinka inac dobry napad, asi si musim nieco do mobilu nahrat len sak to sa mi vybije zachvilu potom 🙂

misza1
15. máj 2013

@delica
@janka_k
@aquatinka no rodit rodim, pruser je ze muzu jeste rodit den, dva, tyden...kdybych byla v 38tt tak mi to vyvolaji takto musime cekat. uz nelezim na sale zabirala jsem tak misto predbehlicim🙂 ale kontrakce mam pravidelne. cekam jen ci se oteviram... ale to by me nekdo musel dojit kouknout😅
ty hulakajici byly fakt hruza a des, normalne jsem se rozklepala:(

anicka.be
15. máj 2013

@misza1 som rada, ze budeme mat hlasenie z prvej ruky, a ten Ipod si urcite zaobstaraj, hlavne nech tam mas nejaku hudbu, ktora ti doda endorfiny 😎

anicka.be
15. máj 2013

@janka_k mam tam kolonku rozmery panvy, ale bohuzial prazdnu 😠 takze mi to nemerala!!! Koza jedna, mam najradsej tie ich postupy.... opytam sa vo stvrtok buduci tyzden, mam poradnu, ale v nemocnici, ze co mi povie druha dokyna.

delica
15. máj 2013

@misza1 manzel je tam s tebou? prinajmensom my sme tu s tebou na dialku 🙂))))))

janka_k
15. máj 2013

@misza1 tak drzim palce nench to netrva vecnost a nech ti to tam rychlo prejde, tak snad pri internete to rychlo prejde, ak to zvladas medzi kontrakciami.
a nestresuj sa s inymi co kricia, ved kazda to pocituje inac, ostan s pozitivnym myslenim 🙂

anicka.be
15. máj 2013

hej a dalsi vtip dna: EDA sa moze aplikovat len pocas pracovneho tyzdna od 7-15 a aj to nie je zarucene, maju 2 anesteziologicky, tak ked jedna ma volno a jedna je na operacii, nikto to nepichne... 🙄

anicka.be
15. máj 2013

@misza1 oj to cakanie musi byt desne!!! Drzim ti palce.

janka_k
15. máj 2013

@anicka.be fuha, tak to je ine v kazden nemocnici inac. som pocula ze ruzinov kam teda idem ja maju vyhodu lebo maju vlastnych anesteziologov pre gynekologiu. a to nie je pravidlo v inych nemockach

zuzka444
15. máj 2013

@anicka.be zlatko u mna bola chyba na socialnej poistovni...som.to riesila dnes...skus tam.zavolat aj ty.ze sa im.na mojej marodke nieco nepacilo tak ze ju dali bokom.s otaznikom...a ze do.utorku maju mimoriadnu uzavierku tak ze mi to vyplatia este tento mesiac.

misza1
15. máj 2013

@anicka.be rani mi mm donese sluchatka🙂
@delica uz sel domu, nadstandard je obsazeny a na normalni pokoj by ho nepustili.ale byl u me cely den.ted sel prat obleceni pro Oskara, ale pokud se narodi ted musi mu jit koupit pidi vecicky🙂

janka_k
15. máj 2013

@misza1 Miska a ako caste kontrakcie mas?

anicka.be
15. máj 2013

@zuzka444 no pockam do zajtra, obycajne mi chodilo 15-16. ale aspon vies, kde bol pes zakopany 😎

anjelicek26
15. máj 2013

@misza1 - drzkaj sa, o par hodin ho budes mat v naruci, stoji to za to 🙂

zuzka444
15. máj 2013

@anicka.be no vsak.hej ale keby si pocula.ako.sa vykrucali ze.to neni ich chyba ale mojej roboty...a nakoniec tam.ten papier mali.tak dufam ze uz im tam.nic na tom.vadit nebude a peniaze mi poslu...ale vies ty ked im.dlzis co i len euro tak ti exekutorov posielaju a vyhrazaju sa a teba kludne odlozia na bok a neriesia...a co takto penale z omeskania?ospravedlnenie?naco sak tehotna na marodke nepotrebuje peniaze.

silvianm
15. máj 2013

@janka_k Miska mi pisala..kopirujem kontrakce se mi ruzni mam je co 10min, pak co 5 mela jsem uz i kazdou minutu..ale neotvara sa..

willy_wonka
15. máj 2013

Bola som nakupovat:D a mam pocit, ze mi dr zajtra povie, ze pomaly som pripravena rodit :D

delica
15. máj 2013

@willy_wonka si hned zober aj tu porodnicku tašku....🙂
ja som svoju isla balit a potom som povedala, ze nebudem ju balit, lebo rodit nejdem a hotovo 😀

katkalubkova
15. máj 2013

@jankastubka no, tak klobuk dole, ze si este taka aktivna, ja som dnes bola na CTG, bolo to ok, trochu nakup...
vcera som akysi blby den, bola som na poradni a potom upalovat domov lezat... Ja som uz neni taka aktivna... aj keby som rada, uz to nejde akosi...

delica
15. máj 2013

@katkalubkova
ja som bola rano v jednote ( aj tam so sa zaviezla - 500m), spravila som lahky obed, pozehlila farebne detské veci a nase veci, upiekla kolac a to je vsetko.
Prvy raz ma babatko bolestivo tlaci ale hore, dole ho necitim moc.

willy_wonka
15. máj 2013

@delica mam ju pripravenu, potom by mi ju mm len doniesol🙂)
Ziadne nove junovcatka? na misku sa ani nrpytam,ta bude fakt rodit do juna :D hoborila som to mm,ze rano zacala a furt nic,tak ostal sokovany,ze co tak dlho trva :D

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka a vydrzala si? co dobre si nakupila?
mna po dnesku bolia krize 😠

zia84
15. máj 2013

@ivoninka Mam aj z nemocnice- bola som si to tam vypytat, trvalo to 20 min., kym mi to dali, a mam aj z cvicenia.Mozem ti to naskanovat, alebo napisat.
Do porodnice sa da ist pozriet, ked chodis na cvicenie.

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 same zradlo :D ale zas som.chodila opreta o kosik a miestami ma tak popichalo v podbrusku, ze som musela postat, mm sa ma pytal ze co sa deje,tak mu hovotim,ze ma boli,picha a on, ze nestoooj,pood,skor porodime:D som myslela,ze po nom nieco hodim...
Uz lezim v posteli s blazenym usmevm 🙂

ivoninka
15. máj 2013

@zia84 a bola by si taka dobra a oscanovala by si mi to?dakujem 🙂 a inak co hovoris na tie porodne saly?mas aj nejake specialne poziadavky?lebo ja nie..