Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka mne dnes nakupili nasi 🙂 rano mi zvoni tel.,ze ideme do obchodu co ti kupime? a mala som to s donaskou do domu 😀
je vyhodou byt tehu 😵
akeho mas dobreho mm 😉 a rodit zateba nechce? chlapi su taky zlaty 😉
fuuu pijem ten " super" caj...
@katuska54 viem o com hovoris, tych donasiek som si uzila az,az 🙂 moj mm odpadava,ked mu beru krv, on je taky "zlaty" ze prizna,ze porod musi boliet, ale k tomu doda ze "ved my to zvladneme" jeho"my" znamena "ty" 🙂
Kupila som si tu novu Budisku vit&min, wau,uz dlho som sa.tak dobre nevygrgala 😅
@willy_wonka ako keby som pocula mojho mm...ze my to zvladneme 😵
tak mm nebude pri porode? ja som mojmu povedala,ze bude a hotovo..nestihol nic povedat...
@katuska54 nie,nie nebude. Jednu chvilu sme to zvazovali,ale potom som si pozrela.video z porodu a hmed som tu moznost zamietla 🙂
Mas poslusneho manzela, dobre si ho vychovala
@willy_wonka ja sa bojim iba toho,ze ked to na mna pride nebude doma 😒 potom musim hladat narychlo niekoho ineho.
dostala som chut na jarnu cibulku. no neodolala som. chudak mm...dnes v noci sa vrati domov a ja ho ovalim cibulackou 😀
@katuska54 ooo, nebude ta palit zaha? minule som si tirz z chute dala na rohlik s maslom cibulku a redkovku, potom som plakala ako ma zaha palila.. .
A ty vobec nechces byt sama pri porode?
@willy_wonka nastastie ma nepali. mna pali iba ked sa prejem sladkeho. ale uz dlho som tu svinuchu necitila,tak som rada.
nechcem byt sama,len koli tomu,ze v aprili rodili 2 kolegovia mojho mm a pri oboch to mm nestihli hned od zaciatku a ze tam po zenach kricali dr a boli neprijemny...a ked uz tam mali svojich mm tak hned bol iny pristup. tak som povedala,ze moj mm tam bude a hotovo..a este si zoberie aj bodyguarda 😀
koceny jdu spat meli by mi dat neco od bolesti.Osky si to asi rozmyslel.aaaaa ja uz chci mit po:( ale yakovym tempem me vsechny predbehnete.
@willy_wonka to ja este neviem v akom stave budem 😀
nasa mala zabka si v mojom bruchu robi asi kotrmelce..alebo nacvicuje spartakiadu 😕
@katuska54 tak snad too zvladnes so ctou🙂 a uz ste vybrali zabke meno?🙂
@willy_wonka panko sa este nezozhodol...minule mi trepol meno,ze Mirka..to by mala meniny na moje narodky.

@misza1 nenechaj sa ovplyvnit inymi mamami,kazda sme ina a kazda to inak zvlada. A ty si teda fakt silna zenska,tak sa tomu nepoddaj! Nezabudni,ze strach brzdi,ci uz kontrakcie a nasledne aj otvaranie a to urco nechces.