icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
15. máj 2013

@misza1 nenechaj sa ovplyvnit inymi mamami,kazda sme ina a kazda to inak zvlada. A ty si teda fakt silna zenska,tak sa tomu nepoddaj! Nezabudni,ze strach brzdi,ci uz kontrakcie a nasledne aj otvaranie a to urco nechces.

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka mne dnes nakupili nasi 🙂 rano mi zvoni tel.,ze ideme do obchodu co ti kupime? a mala som to s donaskou do domu 😀
je vyhodou byt tehu 😵
akeho mas dobreho mm 😉 a rodit zateba nechce? chlapi su taky zlaty 😉

katuska54
15. máj 2013

fuuu pijem ten " super" caj...

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 viem o com hovoris, tych donasiek som si uzila az,az 🙂 moj mm odpadava,ked mu beru krv, on je taky "zlaty" ze prizna,ze porod musi boliet, ale k tomu doda ze "ved my to zvladneme" jeho"my" znamena "ty" 🙂

willy_wonka
15. máj 2013

Kupila som si tu novu Budisku vit&min, wau,uz dlho som sa.tak dobre nevygrgala 😅

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka ako keby som pocula mojho mm...ze my to zvladneme 😵
tak mm nebude pri porode? ja som mojmu povedala,ze bude a hotovo..nestihol nic povedat...

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 nie,nie nebude. Jednu chvilu sme to zvazovali,ale potom som si pozrela.video z porodu a hmed som tu moznost zamietla 🙂
Mas poslusneho manzela, dobre si ho vychovala

delica
15. máj 2013

@katuska54 aj my to vsetko "zvladame" hlavne ked dnes mi povedal, ze ma statnice vtedy, ked ja mam svoje dva terminy porodu - mu hovorim, ze napis na studijne, nech mozes ist o den skor, ale na co, ved to zvladneme, aj porodit aj statnicovat :D 😀

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka ja sa bojim iba toho,ze ked to na mna pride nebude doma 😒 potom musim hladat narychlo niekoho ineho.
dostala som chut na jarnu cibulku. no neodolala som. chudak mm...dnes v noci sa vrati domov a ja ho ovalim cibulackou 😀

katuska54
15. máj 2013

@delica no co by sme bez nich my zeny robili,ze? su to nasi chlapi 😉 oni zvladnu vsetko lavou zadnou

delica
15. máj 2013

@katuska54 no sak to...hlavne ze ho seklo v nedelu a ja som ho v pondelok vyvazala po doktoroch 😀, musim mu dat este oblek vycistit, nech je za fesaka :D, keby nahodou na tych statniciach nic nevedel

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 ooo, nebude ta palit zaha? minule som si tirz z chute dala na rohlik s maslom cibulku a redkovku, potom som plakala ako ma zaha palila.. .
A ty vobec nechces byt sama pri porode?

katuska54
15. máj 2013

@delica tak snad nieco sa naucil...ale oblek to isti.

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka nastastie ma nepali. mna pali iba ked sa prejem sladkeho. ale uz dlho som tu svinuchu necitila,tak som rada.
nechcem byt sama,len koli tomu,ze v aprili rodili 2 kolegovia mojho mm a pri oboch to mm nestihli hned od zaciatku a ze tam po zenach kricali dr a boli neprijemny...a ked uz tam mali svojich mm tak hned bol iny pristup. tak som povedala,ze moj mm tam bude a hotovo..a este si zoberie aj bodyguarda 😀

misza1
15. máj 2013

koceny jdu spat meli by mi dat neco od bolesti.Osky si to asi rozmyslel.aaaaa ja uz chci mit po:( ale yakovym tempem me vsechny predbehnete.

silvianm
15. máj 2013

@misza1 oddychni si..mozno sa to zmeni v noci..a budes potrebovat kopec sil..

katuska54
15. máj 2013

@misza1 moja myslim na teba cely den. Osky si to rozmyslel? len sa pekne vyspinkaj a naber vela siiiillllll.

delica
15. máj 2013

@misza1 dobru noc, Miška, posielam ti vela energie, aby ste zvladli a mala si to za sebou čo najskôr.

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 ak nebudes hysterka nikto po tebe kricat nebude 🙂

@misza1 to je chlap.....najskor hrrr-brrr na svet.a potom si to rozmysli....

azmuk
15. máj 2013

@misza1 Drzim palce a vsetko podrobne sledujem 😉 😉 😉

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka to ja este neviem v akom stave budem 😀
nasa mala zabka si v mojom bruchu robi asi kotrmelce..alebo nacvicuje spartakiadu 😕

willy_wonka
15. máj 2013

@katuska54 tak snad too zvladnes so ctou🙂 a uz ste vybrali zabke meno?🙂

janka_k
15. máj 2013

tak dnes zahajena cajova kura, lanove semienka tiez. a rozmyslam ci zacat s tou masazou hradze. @katuska54 ty to este praktizujes ci uz nie?

katuska54
15. máj 2013

@willy_wonka panko sa este nezozhodol...minule mi trepol meno,ze Mirka..to by mala meniny na moje narodky.

azmuk
15. máj 2013

@katuska54 aj ja pijem ten super caj a od zajtra som 35. tt a zvysujem davky 😉

janka_k
15. máj 2013

@katuska54 jej Kati ani my nemame este uplne dohodnute meno, a to som si vzdy myslela ze to snad aj v 3.mesiaci budem uz vediet, ze to bude prve co budem vybarat 🙂

katuska54
15. máj 2013

@janka_k prave som to sem chcela napisat,ze s masazou som skoncila,lebo niesom saxana a mm sa boji...ze on to robit nebude. ale pijem iba ten caj.aj ked mi nechuti tak ho pijem.

janka_k
15. máj 2013

@katuska54 mne sa prave luhuje, tak som zvedava, ale ja som zvyknuta pit bylinky rozne a neochutene, tak asi to zvladnem. lanove nie su tiez ziadny problem, ale ta masaz sa mi moc nechce sak urcite ani neviem co a ako a kde presne

katuska54
15. máj 2013

@janka_k ja som mala meno vybrate iba pre chlapca..natom sme sa zhodli hned. no ale je do dievcatko a natom sa nevieme dohodnut.. teda mm sa nevie rozhodnut. ja som mu dala na vyber..ale on ma cas 😒

janka_k
15. máj 2013

@katuska54 tak bude prekvapko az do konca pre vsetkych 🙂